De Redmi Note 10 5G: de performance racer tijdens de Red Bull X-Alps 2021

Tijdens deze extreme sports challenge laat de Redmi Note 10 5G de atleten niet in de steek

Deze 5G performer is 3 juni verkrijgbaar in Nederland

Amsterdam, 31 mei 2021 – Begin maart 2021 lanceerde Xiaomi een van de meest betaalbare 5G-smartphones op de markt; de Redmi Note 10 5G. Dit zonder concessies, want het toestel heeft één van de krachtigste processors van het moment, namelijk de MediaTek Dimensity 700 met een 7nm-manufacturing-node. Om het uithoudingsvermogen van het toestel te testen, sloot Xiaomi een pact met de meest uitdagende adventure race: de Red Bull X-Alps 2021. De 33 deelnemende atleten nemen hun Redmi Note 10 5G mee tijdens deze ‘Hike and Fly Battle’ van 1,238 km in de Alpen. Ze wandelen, rennen en paragliden om de eindstreep te bereiken.

"De Redmi Note 10-serie draait om het uitdagen van je grenzen en het wordt niet veel uitdagender dan dit", zegt Ou Wen, General Manager, West-Europa, Xiaomi. "De Redmi Note 10 5G is de perfecte partner voor de atleten, met een batterij die lang meegaat, geweldige prestaties en supersnelle connectiviteit; we zijn er zeker van dat hij het hoge tempo kan bijhouden."

Het toestel beschikt over een 90Hz 6.5” AdaptiveSync DotDisplay en biedt daardoor de juiste entertainment ervaring ongeacht of men nu in de bergen loopt of naar beneden paraglidet. Daarnaast heeft de Redmi Note 10 5G een solide 48MP hoofdcamera, een 2MP macrocamera en een 2MP dieptesensor voor snelle kwalitatieve kiekjes en een 5.000mAh (typ) batterij met 18W snelladen. Perfect voor het afleggen van lange afstanden.

Op 20 juni 2021 is het zo ver: 17 landen zullen deelnemen aan de tiende editie van de Red Bull X-Alps 2021 om deze zware challenge succesvol te volbrengen. 

Beschikbaarheid van de Redmi Note 10 5G

De Redmi Note 10 5G zal beschikbaar zijn in de varianten 4GB+64GB en 4+128GB en kosten representievelijke €229 euro en €249. Het toestel komt in vier kleuren: Silverchrome, Graphity Grey, Night Blue en Aurora Green. De Redmi Note 5G zal vanaf 3 juni onder andere verkrijgbaar zijn via de verkoopkanalen BelsimpelCoolblueBol.comMedia Markt en Mobiel.nl en via de telecomprovider T-Mobile.

Bekijk hier de productinformatie en afbeeldingen van de Redmi Note 10 5G. 

###

Over Xiaomi Corporation

Xiaomi Corporation is opgericht in april 2010 en staat sinds 9 juli 2018 genoteerd aan de Main Board van de Hong Kong Stock Exchange (1810.HK). Xiaomi is een internetbedrijf met in de kern smartphones en slimme hardware die zijn verbonden met een internet of things-platform (IoT).

Met een even grote nadruk op innovatie als op kwaliteit, streeft Xiaomi voortdurend naar een hoogwaardige gebruikerservaring en operationele efficiëntie. Het bedrijf bouwt onophoudelijk kwalitatieve producten tegen eerlijke prijzen, zodat iedereen ter wereld kan genieten van een beter leven door middel van innovatieve technologie.

Xiaomi was in het vierde kwartaal van 2020 wereldwijd het op twee na grootste merk als het gaat om smartphoneverkopen. Ook heeft het bedrijf het toonaangevende AIoT-platform (AI+IoT) opgericht, met 324,8 miljoen slimme apparaten die op het platform zijn aangesloten, exclusief smartphones en laptops. Xiaomi-producten zijn verkrijgbaar in meer dan honderd landen en regio’s over de hele wereld. In augustus 2020 stond het bedrijf voor de tweede keer in de Fortune Global 500-lijst, op de 422e plek – 46 plaatsen hoger dan in 2019. Onder de internetbedrijven staat het bedrijf in deze lijst op de zevende plaats.

Xiaomi is een onderdeel van de Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index en Hang Seng China 50 Index.

Ga voor meer informatie over Xiaomi naar http://blog.mi.com/en.

Voor vragen neem contact met Tessa Graus & Tessa van der Meij via het emailadres xiaomi@progresscommunications.eu of bel naar +31 (0)20 363 11 52.

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country