Richard Verbeek en Piet-Hein van Aalst vormen nieuwe directie LVT Group

 

Bunnik, 11 mei 2021 – De LVT Group heeft Richard Verbeek benoemd tot Chief Executive Officer en Piet-Hein van Aalst aangesteld als Chief Commercial Officer. Richard en Piet-Hein zullen gezamenlijk leiding geven aan de Benelux-groep, in nauwe samenwerking met het management van de drie communicatielabels binnen de groep: Progress Communications, LVTPR en Contentbureau.

 

Richard en Piet-Hein nemen de leiding over van ondernemer en oprichter Charly Lammers van Toorenburg, die het bedrijf in 1994 oprichtte en het daarna uitbouwde tot een groep van PR- en communicatiebureaus met vestigingen in Amsterdam, Antwerpen, Brussel en Bunnik. De bureaus binnen de groep werken voor vele toonaangevende klanten in verschillende sectoren. Ook het dienstenportfolio groeide de afgelopen jaren aanzienlijk in verschillende disciplines, waaronder public relations, corporate & interne communicatie, contentcreatie en digital marketing. Charly Lammers van Toorenburg blijft als adviseur aan de groep verbonden.

 

Oprichter Charly Lammers van Toorenburg: “Toen ik LVTPR ruim een kwart eeuw geleden oprichtte, deed ik dat met de ambitie om een van de toonaangevende PR- en communicatiebureaus in de Benelux te worden. Ik ben iedereen die daaraan de afgelopen jaren heeft bijgedragen enorm dankbaar, zowel klanten als partners en alle collega’s. Nu is het tijd om de LVT Group naar het volgende niveau te brengen, en Richard en Piet-Hein krijgen mijn volste vertrouwen om dat te doen. Ik zal ze daarbij adviseren en betrokken blijven, zij het meer op de achtergrond.”

Richard Verbeek begon zijn bureauloopbaan bij LVTPR in het jaar 2000 en vervulde tot 2012 verschillende managementrollen binnen de LVT Group in Nederland en België. Na een afwezigheid van enkele jaren, waarin Richard onder meer General Manager was bij LEWIS in België, keerde hij eind 2017 terug bij de LVT Group als Group Strategy Director.

Piet-Hein van Aalst is sinds begin 2020 als Directeur Strategie en Concept verbonden aan Progress Communications, onderdeel van de LVT Group. Piet-Hein is een ervaren communicatiestrateeg en was eerder werkzaam als consultant en in verschillende directierollen aan klant- en bureauzijde, waaronder als CCO bij Weber Shandwick en Executive Director bij Ketchum.

 

Over de LVT Group

De LVT Group werkt voor klanten in uiteenlopende sectoren in zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Vanuit vestigingen in Amsterdam, Antwerpen, Brussel en Bunnik ondersteunen de labels van de groep - Progress Communications, LVTPR en Contentbureau - bedrijven en organisaties met doelgroepgerichte communicatie: van strategie en concept tot en met de uitvoering.

 

Meer informatie:

Tessa ter Hoeven

E-mail: tessa.terhoeven@lvtgroup.com

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country