Alcatel luidt de lente in met twee nieuwe smartphones

De Alcatel 1S en Alcatel 3L zijn nu beschikbaar de Benelux

Na een winter met veel grijs weer maar ook kou en sneeuw luidt Alcatel de lente in met twee eerder aangekondigde smartphones, die nu echt beschikbaar zijn in de Benelux: de nieuwe Alcatel 1S en Alcatel 3L. De Alcatel 1S is een veelzijdige telefoon met stevige prestaties en optimale fotografiemogelijkheden. En de Alcatel 3L is een betaalbare telefoon die je visuele ervaringen naar een hoger niveau brengt dankzij de drievoudige slimme camera. 

Krachtige prestaties en mooie beelden met de Alcatel 1S

Je hoeft niet te stoppen met multitasken dankzij een heel efficiënte Octa-core- processor, 3GB RAM, 32GB ROM en een batterij van 4.000 mAh gaat deze telefoon uren mee terwijl je in de lentezon in het park naar muziek luistert of in je luie stoel een nieuwe serie streamt.

Of je nu foto's maakt van taartjes, je familieleden of de natuur, de fotografiemogelijkheden zijn optimaal dankzij drie krachtige camera's aan de achterzijde. Dat zijn een 13 MP door AI aangedreven hoofdcamera, een 2 MP dieptelens en een 2 MP macrolens. De macrolens zorgt ervoor dat gebruikers gevoelige close-upfoto’s kunnen nemen zonder dure apparatuur, terwijl de 13 MP-hoofdcamera werkt met een PDAF-snelfocussysteem. Daarnaast bekijk je jouw prachtige foto's op een mooi scherm. De Alcatel 1S biedt perfect beeld een 6.52-inch HD+ Vast Display, een 20:9 aspect-ratio en een scherm-bodyratio van 88,5 procent.

De Alcatel 1S is IP52 gecertificeerd en beschikbaar in Elegant Black en Twilight Blue voor een adviesprijs van 119 euro bij Belsimpel en Bol.com.

Prachtige lenteplaatjes en een strak design met de Alcatel 3L

Ook de Alcatel 3L biedt perfecte fotografiemogelijkheden dankzij zijn slimme drievoudige camera. De 48-megapixel hoofdcamera is voorzien van 4-in-1 big pixel en een grote sluiter voor situaties met weinig licht. Het toestel biedt daarnaast een 2-megapixel macrocamera voor detailopnames en een 5-megapixel camera.

 

HD-video’s streamen, foto’s nemen of gamen? Het is allemaal geen punt dankzij een superefficiënte Octa-core-processor, 4GB RAM en 64GB aan opslag. De batterij van 4.000 mAh biedt je bovendien voldoende power voor een hele dag vol activiteit.* Geniet van fantastische beelden dankzij het 6.52-inch HD + Vast Display met een 20:9 aspect-ratio. Toch past het toestel gemakkelijk in je jas- of broekzak. En ook de veiligheid is geen issue dankzij de Face Key- en Finger print-scanningfuncties.

De Alcatel 3L is IP52 gecertificeerd en voldoende beschermd tegen stof en druppelend water en beschikbaar in Jewelry Black en Jewelry Blue voor een adviesprijs van 149 euro bij Belsimpel en Bol.com.

*Accudata gebaseerd op resultaten uit eigen laboratorium. Feitelijk accugebruik verschilt op basis van persoonlijk gebruik. 

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country