Maak kennis met de Floodlight Cam Wired Pro, Ring’s meest geavanceerde Floodlight Camera tot nu toe

De Floodlight Cam Wired Pro is voorzien van 3D-bewegingsdetectie en vogelperspectief-functie om klanten meer inzicht in bewegingsgebeurtenissen op hun terrein te geven 

 

Amsterdam, 31 maart 2021 – Ring, het bedrijf met de missie om buurten veiliger te maken, brengt de Floodlight Cam Wired Pro op de markt. De Floodlight Cam Wired Pro is Ring’s meest geavanceerde beveiligingscamera voor buiten met 3D-bewegingsdetectie en vogelperspectief-functie. De Floodlight Cam Wired Pro is een nieuw soort schijnwerper die voortbouwt op de features van de populaire Ring Floodlight Cam om gebieden buitenshuis te monitoren via ledlampen die activeren als het apparaat beweging detecteert en via HD-video. Dit geeft huiseigenaren meer inzicht in wat er op hun terrein gebeurt.

 

Jamie Siminoff, oprichter van Ring en Chief Inventor: “Vier jaar geleden hebben we de standaard schijnwerper opnieuw uitgevonden met onze oorspronkelijke Ring Floodlight Cam en brengen we meer geavanceerde functies naar dit apparaat met de Floodlight Cam Wired Pro. Doordat we onze 3D-bewegingsdectectietechnologie en vogelperspectief-functie hebben uitgebreid naar de Floodlight Cam Wired Pro, kunnen we onze klanten nu meer inzicht geven over wat er op hun terrein gebeurt, voor meer gemoedsrust.”

 

Floodlight Cam Wired Pro

Dankzij het recentelijke nieuwe ontwerp is de Floodlight Cam Wired Pro nu de meest geavanceerde camera voor buiten in Ring’s productlijn. De camera is uitgerust met al Ring’s nieuwe, innovatieve features: 3D-bewegingsdetectie, vogelperspectief-functie, sirene en nachtzicht in kleur. Daarnaast helpt de nieuwe Audio+ gebruikers om preciezer te kunnen horen wat er gebeurt dankzij het heldere, duidelijke geluid uit de sensormicrofoon voor betere audio en echo-onderdrukking. De Floodlight Cam Wired Pro is te verbinden met WiFi en kan bedraad aangesloten worden op de buitenkant van het huis zodat hij altijd stroom heeft. Klanten kunnen dankzij de Floodlight Cam Wired Pro overal en op elk tijdstip controleren wat er op hun terrein gebeurt vanaf hun mobiel of via een apparaat met Alexa-functie. Ook kunnen ze bezoekers in realtime zien en direct met hen praten.

 

De Floodlight Cam Wired Pro is ontworpen met privacy en veiligheid in het achterhoofd. De camera beschikt over geavanceerde functies als personaliseerbare bewegingszones die een gebeurtenis activeren en privacy zones om gebieden in het gezichtsveld van de camera uit te sluiten van het opnemen van video voor meer privacy.

Uitbreiding van 3D-bewegingsdetectie rond het huis

Ring is toegewijd aan het bieden van nieuwe features die klanten helpen om de mogelijkheden van hun camera’s nog beter te benutten. Daarom breidt het merk zijn 3D-bewegingsdetectietechnologie uit naar de Floodlight Cam Wired Pro om klanten meer controle te geven over de bewegingsmeldingen die zij ontvangen.

 

Dankzij de 3D-bewegingsdetectietechnologie stelt de Floodlight Cam Wired Pro huiseigenaren in staat om zelf te beslissen welke delen van hun huis ze willen monitoren door het instellen van virtuele afstandsgrenzen. De radarsensoren kunnen bepalen wanneer een object deze grenzen overschrijdt door de specifieke afstand tot de camera te meten. De camera wordt geactiveerd zodra die grens is overschreden en stuurt huiseigenaren een bewegingsmelding.

 

De vogelperspectief-functie is gebaseerd op de 3D-bewegingsdetectie en biedt een overzichtsweergave van de bewegingsgebeurtenissen die in het zichtveld van de camera plaatsvinden. Daarnaast geeft de functie duidelijk het pad weer dat bezoekers volgen als ze het huis bezoeken. Deze nieuwe feature is ook beschikbaar op de Ring Video Doorbell Pro 2 en geeft een visuele representatie weer van het pad dat een bezoeker heeft gevolgd vanaf het moment dat deze het gebied binnen de afstandsgrens betrad, maar nog voordat de bewegingsmelding is verstuurd. Hiermee geeft de Floodlight Cam Wired Pro de huiseigenaar meer inzicht in wat er precies gebeurt terwijl hij of zij individuele video’s van verschillende apparaten in de Ring-app bekijkt.

 

Prijs en verkrijgbaarheid

De Floodlight Cam Wired Pro is vanaf de komende maanden te koop voor €249 op Ring.com en Amazon. Meld je vandaag nog aan op Ring.com om bericht te krijgen wanneer de Floodlight Cam Wired Pro beschikbaar is. Daarnaast is de oorspronkelijke Ring Floodlight Cam nu verkrijgbaar voor de (lage) prijs van €199 op Ring.com en Amazon.

# # #

Over Ring  

Sinds de oprichting in 2013 is het de missie van Ring om buurten veiliger te maken. Van de videodeurbel tot het zelf te installeren alarmsysteem van Ring: met de producten uit de slimme-huisbeveiligingslijn biedt Ring betaalbare beveiliging voor het hele huis en de buurt. Wij staan voor een toegankelijke en effectieve beveiliging van buurt en huis voor iedereen, en doen ons uiterste best om mensen bij elkaar te brengen. Ring is een bedrijf van Amazon. Kijk voor meer informatie op www.ring.com. Met Ring bent u altijd thuis.  

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country