Nu verkrijgbaar: FRITZ!DECT 500-ledlamp en FRITZ!DECT 440 viervoudige schakelaar

Nieuwe FRITZ!-producten zorgen voor meer variatie in je smart home 

AVM introduceert twee nieuwe FRITZ!-smarthomeproducten: de FRITZ!DECT 500 slimme ledlamp en de FRITZ!DECT 440 viervoudige slimme schakelaar met display. Met de FRITZ!DECT 500-ledlamp breidt AVM zijn portfolio uit naar lichtbediening. Bovendien zijn met de nieuwe FRITZ!DECT 440-schakelaar alle smarthomeproducten van AVM binnen het thuisnetwerk eenvoudig te bedienen.   

Bedien je verlichting eenvoudig met de FRITZ!DECT 500 

In combinatie met de nieuwe FRITZ!DECT 500 verandert de FRITZ!Box in een slim verlichtingssysteem. De FRITZ!DECT 500 is een ledlamp met slimme lichtbediening voor wit en gekleurd licht en biedt met zijn aanpasbare diminstellingen verlichting voor elke gelegenheid. Bovendien is de ledlamp dankzij het gebruik van DECT ULE-technologie met slechts één druk op de knop te integreren in het FRITZ!-thuisnetwerk.  

Daarnaast is de lamp op verschillende manieren te bedienen: via de FRITZ!DECT 440 en 400 slimme schakelaars, FRITZ!Fon, de FRITZ!Box-gebruikersinterface of via de onlangs geïntroduceerde FRITZ!App Smart Home. De nieuwe ledlamp heeft een E27-fitting. Je hebt een FRITZ!Box met FRITZ!OS 7.20 nodig om de FRITZ!DECT 500 te gebruiken. 

Een afstandsbediening voor je smart home: de FRITZ!DECT 440 viervoudige slimme schakelaar 

Met de nieuwe FRITZ!DECT 440 viervoudige schakelaar met e-paperdisplay introduceert AVM nog een highlight voor je smart home. De schakelaar kan worden gebruikt om verschillende FRITZ!-smarthome-apparaten te bedienen – individueel of in groepen. De FRITZ!DECT 440 is via DECT ULE-technologie te verbinden met elke FRITZ!Box met een DECT-basisstation. En dankzij de ingebouwde temperatuursensor meet hij ook de omgevingstemperatuur.  

Met zijn vier instelbare knoppen voor het bedienen van FRITZ!-producten is de FRITZ!DECT 440 de ideale afstandsbediening voor het smarthomenetwerk. Geselecteerde smarthome-apparaten zijn via de FRITZ!Box-gebruikersinterface in te stellen, waarna je ze eenvoudig aan een van de knoppen op de schakelaar koppelt. De ergonomische FRITZ!DECT 440 garandeert eenvoudige en intuïtieve bediening en is dankzij de magnetische wandhouder overal in huis op te hangen. 

Houd alles goed in de gaten met de FRITZ!App Smart Home 

Of je nu thuis bent of onderweg, met de nieuwe FRITZ!App Smart Home heb je je smart home altijd bij je. Met de app, voor Android en iOS, bedien je moeiteloos alle apparaten binnen je FRITZ!-thuisnetwerk. De smarthome-apparaten, inclusief de FRITZ! slimme stopcontacten en -ledlampen, worden weergegeven in een overzichtelijk, modern design. Als gebruiker heb je snel en eenvoudig toegang tot je apparaten.  

Smart home met FRITZ! 

Een smart home maakt het leven eenvoudiger – mits de technologie erachter klopt. Onderzoek laat zien dat gebruikers op zoek zijn naar producten die gebruiksvriendelijk, modulair en goed beveiligd zijn. Ook moeten ze bijdragen aan gemak en de kosten van de elektriciteitsrekening terugdringen. De FRITZ!-producten van AVM zijn ontworpen met deze behoeften in het achterhoofd. Via DECT ULE, WiFi, Powerline en LAN zijn verschillende slimme scenario’s in te stellen.  

In de kern van het slimme FRITZ!-thuisnetwerk bevinden zich FRITZ!Box-modellen met een geïntegreerd DECT-basisstation. Het is niet nodig om een extra smarthomehub aan te schaffen. Via de draadloze DECT ULE-standaard communiceert de FRITZ!Box met de smarthome-apparaten in het thuisnetwerk, waardoor alle producten op slimme wijze met elkaar kunnen communiceren. De voordelen van de DECT ULE-standaard zijn een afzonderlijke frequentieband en breed bereik.  

AVM biedt een uitgebreid assortiment producten voor slimme thuisnetwerken, zoals de FRITZ!DECT 200 en 210 slimme stopcontacten, de FRITZ!DECT 400 en 440 slimme schakelaars, de FRITZ!DECT 500-ledlamp, FRITZ!App en FRITZ!Fon-modellen. Deze producten bieden je een grote mate van flexibiliteit in het opzetten van een modulair systeem voor een smart home dat voldoet aan je persoonlijke wensen en verwachtingen. Aan één FRITZ!Box zijn tien ledlampen, tien schakelaars en twaalf slimme stopcontacten te koppelen. 

Prijs en verkrijgbaarheid 

De FRITZ!DECT 500 slimme ledlamp is vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van 39 euro. De FRITZ!DECT 440 viervoudige schakelaar is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 59 euro.

FRITZ!DECT 500 

Ledlamp met slimme bediening voor wit of gekleurd licht Volledig kleurenspectrum voor op maat gemaakte verlichting Oneindig dimbaar (806 lumen) Kleurbereik van warm wit tot koel wit (2.700 – 6.500 K) Bediening via FRITZ!App, FRITZ!Fon en/of browser Maakt veilig verbinding met FRITZ!-thuisnetwerk via DECT ULE E27-fitting Energielabel A+, 1-9 W Automatische updates met nieuwe features Systeemvereisten: FRITZ!OS 7.20 

FRITZ!DECT 440 

De afstandsbediening voor het slimme thuisnetwerk Vier aanpasbare knoppen voor eenvoudige bediening van FRITZ!-smarthomeproducten E-paperdisplay Aan- en uitzetten van de FRITZ!DECT 200 en FRITZ!DECT 210, individueel of in groepen Te gebruiken in combinatie met elke FRITZ!Box met een DECT-basisstation via DECT ULE-technologie Led-bevestiging nadat een knop is ingedrukt Gebruiksvriendelijk, eenvoudig design Draagbaar of vast gebruik Overal op te hangen dankzij magnetische wandhouder Afmetingen: 69 x 69 x 18 mm Systeemvereisten: FRITZ!OS 7.10 of nieuwer 

###

 

Over AVM

AVM biedt veelzijdige producten voor de snelle breedbandaansluiting en het intelligente thuisnetwerk. Met de FRITZ!-familie is AVM in Duitsland en Europa een toonaangevende fabrikant van breedband-eindapparaten voor DSL, kabel, LTE en glasvezel. De Smart Home-producten, die met de standaarden WiFi, DECT en Powerline werken, zorgen voor een intelligent en veilig thuisnetwerk. Met het besturingssysteem FRITZ!OS kunnen alle FRITZ!-producten eenvoudig worden bediend. Gratis updates bieden regelmatig nieuwe functies voor meer comfort en veiligheid in het thuisnetwerk. FRITZ! is in Duitsland het toonaangevende merk voor het thuisnetwerk. Het bedrijf uit Berlijn, dat in 1986 werd opgericht, investeert al vanaf het begin in eigen ontwikkeling voor veilige en innovatieve producten voor de breedbandaansluiting. De communicatiespecialist behaalde in 2020 met 840 medewerkers een omzet van 580 miljoen euro. Vind meer informatie over AVM en de producten op de website nl.avm.deFacebook of bekijk het Twitter-kanaal en YouTube-kanaal.

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country