Ring introduceert Ring Alarm Outdoor Siren en stijlvolle, personaliseerbare thuisbeveiliging met de nieuwe generatie Ring Alarm

Met zijn stijlvolle nieuwe ontwerp biedt de nieuwe generatie Ring Alarm betaalbare, makkelijke en flexibele doe-het-zelf-thuisbeveiliging - Koppel met de gloednieuwe Ring Alarm Outdoor Siren om alert te blijven wanneer je alarmsysteem afgaat

Amsterdam, 17 maart 2021 – Ring, het bedrijf dat de missie heeft om buurten veiliger te maken, introduceert de gloednieuwe Ring Alarm Outdoor Siren en een nieuwe generatie Ring Alarm. Ring Alarm Outdoor Siren is naadloos te integreren in je Ring Alarm-beveiligingssysteem en stelt zowel jou als je buren via geluids- en visuele meldingen op de hoogte als je alarmsysteem afgaat. Het flexibele Alarm-systeem van Ring is in een nieuw jasje gestoken en biedt – zonder dat je ergens aan vastzit – betaalbare beveiliging waar nodig. Zo blijf je thuis én onderweg goed op de hoogte van alles dat er gebeurt rond je huis.

Stel je omgeving op de hoogte met Ring Alarm Outdoor Siren

De nieuwe Ring Alarm Outdoor Siren is naadloos te integreren met Ring Alarm en is dankzij zijn veelzijdige stroomvoorzienings- en instellingsopties volledig aan te passen aan jouw behoeften. Naast een stijlvol ontwerp, heeft de Outdoor Siren een instelbare sirene – te bedienen via de Ring App – en ingebouwde leds die rood knipperen als je Ring Alarm afgaat. Zo worden jij en je buren op de hoogte gesteld in het geval van een mogelijk beveiligingsprobleem. Met de dag en nacht functie gebruik je je Siren daarnaast ’s nachts als verlichting voor extra zicht en beveiliging. 

De nieuwe generatie Ring Alarm

De nieuwe generatie Ring Alarm heeft een stijlvol nieuw ontwerp en is uitgerust met nóg meer beveiligingsopties. Daarmee is het systeem geschikt voor elk soort huis. Dankzij het geüpdatete bedieningspaneel is het mogelijk om one-touch-toetsen in te stellen om het alarm in te schakelen of geassisteerde bewaking te activeren (met Ring Protect Plus). Ook kan je drie vooraf ingestelde contacten direct op de hoogte brengen in het geval van een medisch noodgeval of brand. Daarnaast maken de bedieningspaneelstanden het makkelijker om je alarm in te stellen op ‘Uitgeschakeld’, ‘Thuis’ of ‘Weg’. Ring Alarm (2nd Generation) is verder uitgerust met nieuw ontworpen sensoren die kleiner, compacter en eenvoudiger te installeren zijn. De sensoren passen daardoor in kleinere ruimtes – voor meer gemak en flexibiliteit.

Dave Ward, Managing Director Europe bij Ring: “Bij Ring hechten we veel waarde aan de feedback van klanten. We zijn dan ook trots op deze toevoeging aan ons alsmaar groeiende portfolio, waarmee we onze klanten de tools geven waar ze om vragen om hun thuisbeveiligingssystemen uit te breiden. We verwachten meer dan ooit dat technologie onze levens makkelijker en veiliger maakt. Met de introductie van de Ring Alarm Outdoor Siren en de nieuwe generatie van het Ring Alarm-systeem geven we onze klanten meer opties om hun beveiligingscirkels op effectieve wijze te vergroten – ongeacht hoe hun huis eruit ziet.”

Ring Alarm is voor een volledig thuisbeveiligingssysteem te koppelen aan de al aanwezige videodeurbellen en beveiligingscamera’s van Ring. Als het alarm afgaat, activeert Ring Alarm automatisch alle Ring-camera’s, óók als ze geen beweging detecteren. Ring Alarm is ook compatibel met geselecteerde Alexa-apparaten, zodat je met je stem Ring Alarm kunt in- en uitschakelen en de status ervan kunt controleren. 

Prijs en verkrijgbaarheid

Ring Alarm Outdoor Siren is te koop vanaf 31 maart 2021 voor 79 euro bij Ring.com. Meld je vandaag nog aan op Ring.com om een melding te ontvangen wanneer Ring Alarm Outdoor Siren beschikbaar is.

Ring Alarm (2nd Generation) is te koop vanaf 28 april 2021 vanaf 249 euro (5-piece kit) op Amazon en Ring.com. Meld je vandaag nog aan op Ring.com om een melding te ontvangen wanneer Ring Alarm (2nd Generation) beschikbaar is.

De Ring Alarm (2nd Generation)-kit met 5 onderdelen bestaat uit:

(1)   Basisstation

(1)   Bedieningspaneel

(1)   Contactsensor

(1)   Bewegingsdetector

(1)   Signaalversterker

###

Over Ring  

Sinds de oprichting in 2013 is het de missie van Ring om buurten veiliger te maken. Van de videodeurbel tot het zelf te installeren alarmsysteem van Ring: met de producten uit de slimme-huisbeveiligingslijn biedt Ring betaalbare beveiliging voor het hele huis en de buurt. Wij staan voor een toegankelijke en effectieve beveiliging van buurt en huis voor iedereen, en doen ons uiterste best om mensen bij elkaar te brengen. Ring is een bedrijf van Amazon. Kijk voor meer informatie op www.ring.com. Met Ring bent u altijd thuis. 

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country