De Redmi 9T: vanaf vandaag officieel verkrijgbaar in Nederland

Amsterdam, 8 maart 2021 – Het is zover! Vanaf vandaag is de Redmi 9T officieel verkrijgbaar in Nederland en België. Op 8 januari lanceerde technologiebedrijf Xiaomi de Redmi 9T; de meest betaalbare dual smartphone uit het Redmi portfolio. De Redmi 9T is beschikbaar in de versies 4GB+64GB en 4GB+128GB en kosten respectievelijk € 169 en € 199. Beide versies zijn vanaf vandaag, 8 maart 2021, beschikbaar via Mi.com, Belsimpel, Media Markt, Coolblue, Bol.com en Mobiel.

Bekijk hier de afbeeldingen van de Redmi 9T.

Wil je de Redmi 9T testen? Stuur dan een mailtje naar xiaomi@progresscommunications.eu!

###

Over Xiaomi Corporation

Xiaomi Corporation is opgericht in april 2010 en staat sinds 9 juli 2018 (1810.HK) genoteerd aan de Main Board van de Hong Kong Stock Exchange. Xiaomi is een internetbedrijf met in de kern smartphones en slimme hardware die is verbonden met een IoT-platform.

Met een even grote nadruk op innovatie en kwaliteit streeft Xiaomi voortdurend naar een hoogwaardige gebruikerservaring en operationele efficiëntie. Het bedrijf bouwt onophoudelijk geweldige producten met eerlijke prijzen om iedereen in de wereld te laten genieten van een beter leven door middel van innovatieve technologie.

Xiaomi is momenteel het op drie na grootste smartphonemerk ter wereld en heeft een toonaangevend AIoT (AI+IoT)-consumentenplatform opgericht, met 289,5 miljoen slimme apparaten die op het platform zijn aangesloten, met uitzondering van smartphones en laptops. Momenteel is Xiaomi aanwezig in meer dan 90 landen en regio’s over de hele wereld.

In augustus 2020 stond het bedrijf voor de tweede keer op de Fortune Global 500-lijst met een 422e plaats, wat 46 plaatsen hoger is dan in 2019. Ook staat het bedrijf op de 7de plaats onder de internetbedrijven op deze lijst.

Xiaomi is een onderdeel van de Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index en Hang Seng TECH Index.

Voor meer informatie over Xiaomi, zie http://blog.mi.com/en.

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country