Xerox tekent eerste OEM-partner voor nieuwe wereldwijde financieringsdiensten

Utrecht, 3 maart 2021 – Xerox Holdings Corporation heeft Lexmark opgetekend als de eerste OEM-partner voor Xerox Financial Services (XFS). Dit is een nieuwe wereldwijde dienst voor het financieren van werkplektechnologie van Xerox en derde partijen. De overeenkomst betreft de financiering van geselecteerde Lexmark Managed Print Services-contracten (MPS).

 

“Lexmark koos XFS als financieringspartner op basis van de ervaring in imaging-producten en -diensten”, zegt Brock Saladin, Senior Vice President en Chief Commercial Officer van Lexmark. “Wij kijken ernaar uit om samen te werken met XFS in het bieden van additionele financieringsopties als belangrijk onderdeel van onze business.”

 

XFS bouwt voort op jarenlange ervaring in het financieren van Xerox-apparatuur en -diensten. XFS wil een one-stop-shop worden voor het financieren van kritische werkplekbenodigdheden, waaronder software, hardware, IT-diensten en andere middelen die door Xerox of derde partijen worden geleverd. XFS blijft ook Xerox Business Solutions-bedrijven (XBS) steunen, evenals externe multi-brand-dealers.

 

Naast het bieden van vereenvoudigde facturering en gebundelde oplossingen gaat XFS gebruikmaken van Robotic Process Automation voor het leveren van bijna directe verwerking van huur of leasingaanvragen. Zo creëert het een naadloze klantervaring.

 

“Bedrijven vernieuwen hun werkplekken om de productiviteit, flexibiliteit en samenwerking te maximaliseren voor in de post-COVID-wereld”, zegt Vincent Williot, Managing Director Benelux bij Xerox Financial Services. “XFS maakt leasing en financiering eenvoudiger door de stabiliteit en betrouwbaarheid van Xerox te combineren met fintech-snelheid, eenvoud en automatisering in het proces.”

 

Xerox Financial Services financieringsoplossingen zullen de komende weken worden uitgebreid in verschillende Europese landen, waaronder Nederland

 

Over Xerox

Xerox Holdings Corporation (NYSE: XRX) zorgt dat dagelijks werk beter wordt. Het is een bedrijf dat werkplektechnologie ontwikkelt en software en hardware integreert voor grote en kleine ondernemingen. Klanten willen informatie beheren via digitale en fysieke platformen en daar levert Xerox een naadloze, veilige en duurzame ervaring voor. Of het nu gaat om het uitvinden van het kopieerapparaat, het ethernet, de laserprinter of andere uitvindingen, Xerox heeft de moderne werkervaring lange tijd bepaald. Ontdek hoe die ervaring verder gaat op xerox.nl

 

Xerox® is een handelsmerk van Xerox in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country