Verbonden blijven tijdens de feestdagen lukt perfect met Xiaomi

Amsterdam, 17 december 2020 – Dat we kerst en oud & nieuw dit jaar anders vieren, mag duidelijk zijn. Uit een recente peiling van ANBO* blijkt dat ruim veertig procent van de Nederlandse ouderen verwacht Kerstmis dit jaar alleen of hooguit met de eigen partner te vieren. Met oud & nieuw is dat percentage zelfs 62 procent (bijna twee op de drie ouderen). Om Nederlanders tijdens de feestdagen toch met elkaar te verbinden, komt Xiaomi vlak voor de eindejaarsfeesten met zijn Stay Connected with Mi- dagen. Hiermee blijft het trouw aan de visie om technologie toegankelijk te maken voor iedereen Het doel is namelijk: voor iedere gebruiker een toestel naar wens voor een betaalbare prijs én een aantal tips om er toch fijne dagen van te maken. Digitaal, op afstand en dus veilig, maar bovenal samen.

Samen cadeaus uitpakken met 5G 

2021 wordt het jaar van 5G. Een 5G-verbinding zorgt met met 20.000 megabit per seconde voor een nog sneller mobiel internet en minder onderbrekingen en vertragingen bij video calls. Niet onbelangrijk wanneer oma en opa gaan videobellen met de kleinkinderen tijdens het uitpakken van de cadeautjes; die verraste snoetjes wil je toch niet missen! De Mi 10T Lite van Xiaomi is uitgerust met 5G en speciaal voor deze feestdagen beschikbaar voor de promoprijs van 249 euro. Op dit moment is 5G beschikbaar in vijf grote steden in Nederland, maar je kan alvast voorsorteren op de landelijke dekking later dit jaar door de Mi 10T Lite nu aan te schaffen. Tot die tijd schakelt het toestel automatisch naar een 4G-netwerk als 5G niet beschikbaar is.

Verbonden in de keuken én aan tafel

‘Samen aan tafel genieten van het eten’ staat bij veel families centraal tijdens de feestdagen. Ook dat zit er dit jaar niet in. Om toch samen te genieten, kun je een ‘cook & zoom’-box samenstellen. In deze box zitten alle ingrediënten voor een heerlijk feestmaal – vooraf klaargemaakt en enkel op te warmen of nog zelf te koken met bijgeleverde recepten – en bezorg die aan familie en vrienden die op afstand met je meevieren. Zet een video call op en kook en/of eet vervolgens samen op afstand. Met de POCO M3 van Xiaomi wordt het een fluitje van een cent voor iedereen. Deze lichtgewicht telefoon met groot en duidelijk scherm zorgt ervoor dat zelfs familieleden met iets slechtere ogen de recepten probleemloos kunnen volgen. De forse batterij laat mindere keukenprinsen en -prinsessen dan weer toe om verbonden te blijven, ook als het allemaal wat langer duurt. De POCO M3 is als starterstelefoon bovendien een ideaal cadeau voor kinderen of zelfs voor oma en opa. Fijne bijkomstigheid: tijdens de Stay Connected with Mi-dagen is deze smartphone al beschikbaar vanaf 149 euro.

Challenge elkaar na de feesten

Xiaomi geeft je na het bourgondische tafelen graag een duwtje in de rug om 2021 in te luiden met de beste versie van jezelf. Met de Mi Band 5 – tijdens de Stay Connected with Mi-dagen beschikbaar voor 19,99 euro – beschik je namelijk over een activity tracker waarmee je onder andere je work-out, verbrande calorieën en hartslag bijhoudt. Daarnaast kun je via een verbonden smartphone ook makkelijk jouw prestaties delen met vrienden en familie en natuurlijk zien hoe zij het doen. Zo daag je elkaar uit om samen de feestdagenkilo’s er weer af te sporten. Maar bovenal: je doet het samen. Daarnaast zorgt de Mi Band 5 voor een lekker muziekje om jouw post-Christmas work-out draagbaarder te maken en gezond 2021 in te gaan.

Overzicht van de promoties tijdens de Stay Connected with Mi-dagen op Mi.com/nl van 14 t/m 31 december: 

  • Mi 10T Lite 64GB voor €249,00 5G smartphone met 64MP camera en een 8MP Ultrawijde hoek camera, 2MP Macro Camera en 2MP Dieptesensor. De Mi 10T Lite heeft een hoge verversingssnelheid van 120Hz, AdaptiveSync in 30Hz-120Hz. 
  • POCO M3 vanaf €149,00 POCO M3 is een erg lichte smartphone met ingebouwde bumper, een enorme batterij van 6000mah en een 6.53  FHD+ display. De smartphone is gemaakt om continue te streamen/Netflixen. De POCO M3 was al beschikbaar in de kleuren Cool Blue en Power Black, maar vanaf 17 december ook het toestel ook leverbaar in de kleur POCO Yellow! Tijdens de Stay Connected with Mi-dagen is er een speciale flashsale met kortingen. 
  • Mi Band 5 voor €19,99

*Bron: ANBO onderzoek

###

Over Xiaomi Corporation 

Xiaomi Corporation is opgericht in april 2010 en staat op 9 juli 2018 (1810.HK) genoteerd aan de Main Board van de Hong Kong Stock Exchange. Xiaomi is een internetbedrijf met in de kern smartphones en slimme hardware die is verbonden met een IoT-platform. 

Met een even grote nadruk op innovatie en kwaliteit streeft Xiaomi voortdurend naar een hoogwaardige gebruikerservaring en operationele efficiëntie. Het bedrijf bouwt onophoudelijk geweldige producten met eerlijke prijzen om iedereen in de wereld te laten genieten van een beter leven door middel van innovatieve technologie. 

Xiaomi is momenteel het op drie na grootste smartphonemerk ter wereld en heeft een toonaangevend IoT-consumentenplatform opgericht, met 289.5 miljoen slimme apparaten die op het platform zijn aangesloten, met uitzondering van smartphones en laptops. Momenteel is Xiaomi aanwezig in meer dan 90 landen en regio’s over de hele wereld. 

In augustus 2020 stond het bedrijf voor de tweede keer op de Fortune Global 500-lijst. Dit jaar op de 422e plaats, wat 46 plaatsen hoger is dan vorig jaar. Ook is het bedrijf op de 7de plaats onder de internetbedrijven op deze lijst. In mei 2020 stond het bedrijf weer op de Forbes Global 2000-lijst en steeg het op de ranglijst naar de 384e plaats.

Xiaomi is een onderdeel van de Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index en Hang Seng TECH Index. 

Voor meer informatie over Xiaomi, zie http://blog.mi.com/en.

Voor vragen neem contact met Tessa Graus & Tessa van der Meij via het emailadres xiaomi@progresscommunications.eu of bel naar +31 (0)20 363 11 52.

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country