Goed nieuws van AVM: FRITZ!Box 7583 nu ook los verkrijgbaar bij retailers

Amsterdam, 6 augustus 2020 – Hij was al een tijdje op de markt en beschikbaar bij providers, maar is nu ook los verkrijgbaar in de winkel: de FRITZ!Box 7583. De router was onder providers al een groot succes, onder meer vanwege zijn high-end uitrusting speciaal voor VDSL-bonding. Nu kunnen consumenten de FRITZ!Box 7583 ook zelfstandig aanschaffen.

360817 avm fritzbox 7583 dc0797 original 1596702733

Supersnel internet en een telefooncentrale

De FRITZ!Box 7583 voldoet aan de hoogste eisen in het thuisnetwerk en is hiermee ideaal voor wie probleemloos video’s, muziek en foto’s wil versturen, zelfs vanuit de verste uithoeken van je huis, bijvoorbeeld op zolder of in de tuin. Met het 5 GHz-netwerk behaalt de FRITZ!Box 7583 snelheden tot 1.733 Mbit/s in het WiFi-netwerk en met het 2,4 GHz-netwerk maximaal 800 Mbit/s. Daarnaast is de router uitgerust met Mesh WiFi, waardoor meerdere WiFi-punten met elkaar verbonden worden en aangemeld zijn bij het toegangspunt met de beste verbinding. Dit zorgt voor een supersnelle dataoverdracht én high-speed internet voor surfen, gamen en het streamen van video’s. Of zelfs allemaal tegelijk, want met het gelijktijdige gebruik van WiFi AC en WiFi N zijn al je apparaten met de router verbonden en worden overdrachtssnelheden van maximaal 2.533 Mbit/s bereikt. Zo komt geen enkel apparaat bandbreedte tekort.

Nu ook keuzevrijheid voor bonding-lijnen

Wie een VDSL-lijn of VPlus (supervectoring 35b) VDSL-lijn had, kon al langer kiezen voor een FRITZ!Box. Met de FRITZ!Box 7583 bestaat die keuzevrijheid nu ook voor consumenten met een bonding-lijn. Deze high-end FRITZ!Box kun je aansluiten op bonded VDSL en bonded Vplus. Hiermee  complementeert AVM zijn aanbod in de retail, zodat er voor elke aansluiting een FRITZ!Box beschikbaar is.

Veiligheid gaat voor

Zoals je van de FRITZ!Box gewend bent, staat ook bij deze router veiligheid voorop. Je ontvangt regelmatig software-updates, waardoor op elk moment maximale veiligheid is gegarandeerd en je communicatie beschermd is. Bovendien beschikt de router over een veilige WiFi-versleuteling conform de WPA2-standaard.

Combinatie met FRITZ!OS

De FRITZ!Box 7583 is te bedienen met FRITZ!OS, het slimme besturingssysteem dat zorgt voor een perfecte samenwerking tussen alle apparaten in je thuisnetwerk. Begin juli 2020 introduceerde AVM de nieuwste update: FRITZ!OS 7.20. Met de bijbehorende FRITZ!App krijg je ook onderweg met je smartphone toegang tot je gegevens, telefoneer je in je thuisnetwerk of bestuur je een webcam. De app is gratis, net als de regelmatige updates.

De specs op een rij

·       VDSL tot 300 Mbit/s, bonded tot 600 Mbit/s

·       Voor zes draadloze telefoons, incl. antwoordapparaat

·       4x gigabit-LAN, 1x gigabit-WAN, 2x USB 3.0

·       WiFi tot 1.733 + 800 Mbit/s

·       Telefooncentrale voor IP-gebaseerde aansluitingen

·       Mediaserver met NAS-verbinding

De FRITZ!Box 7583 is vanaf nu verkrijgbaar bij verschillende retailers.

###

Over AVM

AVM biedt veelzijdige producten voor de snelle breedbandaansluiting en het intelligente thuisnetwerk. Met de FRITZ!-familie is AVM in Duitsland en Europa een toonaangevende fabrikant van breedbandeindapparaten voor DSL, kabel, LTE en glasvezel. De Smart Home-producten, die met de standaarden WiFi, DECT en Powerline werken, zorgen voor een intelligent en veilig thuisnetwerk. Met het besturingssysteem FRITZ!OS kunnen alle FRITZ!-producten eenvoudig worden bediend. Gratis updates bieden regelmatig nieuwe functies voor meer comfort en veiligheid in het thuisnetwerk. FRITZ! is in Duitsland het toonaangevende merk voor het thuisnetwerk. Het bedrijf in Berlijn, dat in 1986 werd opgericht, investeert al vanaf het begin in eigen ontwikkeling voor veilige en innovatieve producten voor de breedbandaansluiting. De communicatiespecialist behaalde in 2019 met 810 medewerkers een omzet van 530 miljoen euro. Vind meer informatie over AVM en de producten op de website nl.avm.de, Facebook of bekijk het Twitter-kanaal en YouTube-kanaal.

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country