Progress Communications zet in op ervaring

Piet-Hein van Aalst aangesteld als Directeur Strategie en Concept

Amsterdam, 28 april 2020 – Progress Communications, een fullservice-communicatiebureau voor technologiebedrijven, heeft Piet-Hein van Aalst aangesteld als Directeur Strategie en Concept om het bureau inhoudelijk te versterken. Van Aalst is een zeer ervaren PR- en marketingcommunicatiestrateeg met uitgebreide kennis van alle communicatiedisciplines. Eerder in zijn loopbaan maakte hij deel uit van het management van verschillende PR-, reclame-, media- en digitale bureaus.

353517 piet hein%20van%20aalst.1 322917 large 1588063341

Samen met Stella Jansen, Managing Director van Progress Communications Amsterdam, en Miek Gielkens, Managing Director van Progress Communications Antwerpen, bouwt Piet-Hein verder aan de groei van het bureau. Gezamenlijk verdelen zij het bureaumanagement. Jansen: “Met Piet-Hein hebben we na lang zoeken de juiste collega gevonden. Hij is een ervaren strateeg die vanuit een geïntegreerde communicatie-aanpak denkt, focus houdt op de commerciële doelen van onze klanten en de doelstellingen die gerealiseerd moeten worden. Daarnaast is hij een doener, zowel binnen de verschillende klantteams als aan de klantzijde. Precies wat we nodig hebben.”

Van Aalst: “De ontwikkelingen in dit brede vakgebied gaan razendsnel. Ik zie mijzelf als regisseur in strategie, creatie, content, kanaal en technologie; zorg dragen dat alles op elkaar aansluit en dat de effectiviteit meetbaar blijft met KPI’s die ertoe doen.”

Als fullservice-bureau voor de Benelux heeft Progress Communications vestigingen in Amsterdam en Antwerpen en verleent het PR-, media-, influencer- en marketingdiensten aan technologisch gedreven bedrijven. Topmerken die deel uitmaken van het portfolio van Progress Communications zijn onder andere ABBYY, Accenture, Aruba Networks, AVM, Boeing, iRobot en TCL. Progress Communications is bovendien onderdeel van de LVT Group, in 2018 uitgeroepen tot beste bureau van de Benelux tijdens de jaarlijkse EMEA SABRE Awards. 

Over Progress Communications 

Progress Communications is een fullservice-bureau op het gebied van PR, media en marketing dat bedrijven in de ICT en consumentenelektronica ondersteunt met externe communicatie. Het bedrijf – dat de gehele Benelux bedient – is onderdeel van de LVT Group. Progress Communications is aangesloten bij het onafhankelijke, internationale PR-netwerk Plexus PR Group en GCPR. Ga voor meer informatie naar www.progresscommunications.eu

Contact:

Stella Jansen

stella.jansen@progresscommunications.eu

0 20 363 1152

Progress Communications

Burg. Stramanweg 102-B

1101 AA Amsterdam

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country