Amazon introduceert Blink Mini – een compacte indoor beveiligingscamera met HD-resolutie, bewegingsdetectie en two-way audio

  • Slimme plug-in indoor beveiligingscamera met functies als 1080p-video, aanpasbare bewegingsdetectiezones, two-way audio en nog veel meer.
  • Blink Mini-gebruikers hebben de keuze tussen cloud- en lokale opslagopties voor hun beelden.

Amsterdam, 14 april 2020 – Amazon introduceert Blink Mini: een compacte, slimme plug-in indoor beveiligingscamera met 1080p HD-resolutie, bewegingsdetectie en two-way audio. Gebruikers kunnen niet alleen livebeelden vanuit hun huis zien via de Blink Home Monitor-app, maar kunnen ook live mensen horen en met ze praten of hun huisdieren in de gaten houden. Met een Blink-abonnement voor cloudopslag kunnen gebruikers hun videobeelden opslaan. Daarnaast biedt Amazon binnenkort de optie om beelden lokaal op te slaan via de Blink Sync Module 2. Blink Mini is vanaf mei 2020 beschikbaar op Amazon.nl voor 39,99 euro. Bij aankoop van een Blink Mini ontvangen gebruikers een gratis proefperiode van het Blink-abonnement voor cloudopslag.

Blink Mini biedt bewegingsdetectie met aanpasbare detectiezones, zodat gebruikers alleen een melding ontvangen bij een beweging die voor hen van belang is. Met de Blink Home Monitor-app ontvangen gebruikers deze meldingen op hun smartphone, kunnen ze hun huisdieren in de gaten houden en kunnen ze de two-way audio gebruiken om met mensen in huis te praten. Overdag neemt de Blink Mini 1080p HD-beelden op en hij ondersteunt infrarood HD-nachtzicht voor opnames bij weinig licht. Blink Mini is eenvoudig te installeren: steek de stekker in het stopcontact, verbind ’m met wifi, download de Blink Home Monitor-app en voeg Blink Mini toe. 

Meer opslagopties

Met de introductie van Blink Mini en, later dit jaar, de nieuwe Blink Sync Module 2 krijgen gebruikers meer mogelijkheden voor het opslaan van videobeelden. Wie een Blink Mini aanschaft, ontvangt tot en met 31 maart 2021 een gratis proefperiode van het Blink Plus-abonnement. Daarna hebben gebruikers de mogelijkheid om door te gaan met een Blink Basic-abonnement met cloudopslag voor één apparaat óf een Blink Plus-abonnement dat cloudopslag biedt voor videobeelden van een onbeperkt aantal camera's op één locatie.

Liever geen maandelijkse kosten voor je lokale opslag? Dan is er de Blink Sync Module 2. Plaats eenvoudig een USB-stick in de Blink Sync Module 2 en sla hier videobeelden op van maximaal 10 Blink Mini-camera's. Via de Blink Home Monitor-app kunnen gebruikers op elk gewenst moment de lokaal opgeslagen beelden van Blink Mini-camera’s bekijken, delen en downloaden. Voor het afspelen van videobeelden op de computer gebruik je de USB-stick.

Prijs en beschikbaarheid

De Blink Mini-camera is beschikbaar voor een adviesprijs van 39,99 euro voor één camera of 74,99 euro voor twee camera's. Blink Mini-camera's worden geleverd met een gratis proefperiode van het Blink Plus-abonnement voor cloudopslag dat geldig is tot en met 31 maart 2021. Daarna kunnen gebruikers zich abonneren op het Blink Basic-abonnement voor 3 euro per maand of 30 euro per jaar. Upgraden naar het Blink Plus-abonnement is mogelijk voor 10 euro per maand of 100 euro per jaar. Daarnaast kunnen gebruikers ook kiezen voor een lokale opslag die later dit jaar beschikbaar zal zijn in de vorm van Blink Sync Module 2 met een adviesprijs van 39,99 euro. Blink Mini is vanaf mei 2020 verkrijgbaar via www.amazon.nl/blinkmini.

###

Voor vragen neem contact op met:

Amazon Devices

Tessa Bron & Tessa Graus

+31 (0)20 363 11 52

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country