De iRobot Roomba en Braava: Jouw perfecte lenteschoonmaakpartners

Amsterdam, 7 april 2020 – Het is lente! De vogels fluiten en ook de eerste warme zonnestralen komen al voorzichtig door. Hoog tijd dus om de ramen open te gooien, frisse lucht binnen te laten en het huis te onderwerpen aan een grondige – jawel – lenteschoonmaak. Hoewel we momenteel, gezien de situatie rondom het coronavirus, allemaal een snelcursus onthaasten krijgen en wellicht wat meer tijd over hebben, willen we liever niet het hele weekend aan schoonmaken besteden. Daarnaast kan het zijn dat de drukte in huis door deze situatie juist is toegenomen. Hoe dan ook, iRobot helpt je graag een handje. Hoe? Door het stofzuigen en dweilen van je over te nemen. De Roomba (robotstofzuiger) en Braava (dweilrobot) doen het werk, zodat jij je tijd kunt invullen met andere dingen. Zoals dat welverdiende glaasje in de tuin of op het balkon... Benieuwd welke van de iRobot-schoonmaakrobots the perfect match is voor jou en jouw huisgenoten? Doe nu de test door hier te klikken.  

Jouw perfecte cleaning partner gevonden?

Laat het ons weten! Helaas staat het uitsturen van onze testproducten momenteel on hold omwille van het coronavirus, maar stuur gerust een mailtje naar irobot@progresscommunications.eu mocht je interesse hebben om jouw perfect match te testen of een winactie op te zetten en wij bekijken wat er  – hopelijk binnenkort  –  mogelijk is.  

Omdat de Roomba en Braava helaas niet álle schoonmaaktaken kunnen overnemen, zetten we hieronder nog een paar handige schoonmaak-hacks op een rijtje voor een geslaagde – en vooral snelle – lenteschoonmaak.

De beste schoonmaak-hacks voor een snelle lenteschoonmaak

·        De luxaflex onder handen nemen

Combineer gelijke delen water en azijn in een kom en doe een sok over je hand. Dompel de sok in de oplossing en laat hem dan over elke lamel lopen om vuil of stof te verwijderen. 

·        Gebruik een pluizenroller om af te stoffen

Een pluizenroller – of kledingroller – is niet alleen handig om pluisjes en haartjes van kledingstukken te verwijderen, maar ook om een lampenkap of tv-meubel mee schoon te maken. Zo zijn ze in een handomdraai stofvrij! 

·        Schone keukenhanddoeken en vaatdoeken dankzij de magnetron

Keukenhanddoeken en vaatdoeken zitten boordevol bacteriën, zelfs als je ze alleen gebruikt om je handen af te drogen of het aanrecht schoon te vegen. Een vaatdoek uitspoelen in het afwaswater verergert het bacterieprobleem nog meer. Klinkt misschien gek, maar een tip is om je vaat- en handdoeken twee minuten op vol vermogen in de magnetron te leggen om alle huishoudbacteriën te verdrijven. 

·        En de magnetron dan?

Dat brengt ons op het volgende punt: de magnetron zelf. Ook die kan behoorlijk vies worden. Om deze schoon te maken, doe je gelijke hoeveelheden water en azijn in een hittebestendige kom, samen met een klein houten voorwerp, zoals een tandenstoker. Zet de kom vervolgens 5 tot 10 minuten in de magnetron op vol vermogen. Wacht daarna een paar minuten tot de kom is afgekoeld, haal vervolgens de kom eruit en veeg de binnenkant van de magnetron af met een spons of een papieren doekje. Et voilà!

Je kunt ervoor kiezen om citroen aan het mengsel toe te voegen voor een frisse geur.

·        Laat de robotstofzuiger of dweilrobot het werk doen

De beste hack is misschien nog wel om het werk uit handen te geven. Dus: haal die robotstofzuiger en/of dweilrobot in huis en met slechts één druk op de knop is jouw huis schoon! Omdat de robots eenvoudig met een app te bedienen zijn, kan het zelfs op afstand. Op dit moment – gezien de situatie – wellicht niet nodig, maar wel mooi meegenomen voor toekomstige schoonmaakdagen!  

###

Meer informatie

Foto’s, video’s en meer informatie over de robotstofzuigers en dweilrobots zijn hier te vinden: http://media.irobot.com/media-kits.

Volg iRobot op FacebookInstagramTwitter en YouTube.

 

Over iRobot Corp. 

iRobot®, het toonaangevende bedrijf voor huishoudrobots voor de consument, ontwerpt en bouwt robots die ervoor zorgen dat we zowel binnenshuis als buitenshuis meer doen. iRobot lanceerde in 2002 de huisstofzuigrobotcategorie met de introductie van zijn Roomba®-robotstofzuiger. Vandaag is iRobot wereldwijd actief en verkocht het al meer dan 25 miljoen robots. Het assortiment van iRobot, waaronder de Roomba®-robotstofzuiger en de Braava®-familie van dweilrobots, beschikt over gepatenteerde technologieën en geavanceerde concepten in schoonmaak, mapping en navigatie. De ingenieurs van iRobot bouwen een ecosysteem van robots en technologieën voor het slimme huis. Ga voor meer informatie over iRobot naar www.irobot.nl. 

Neem voor meer informatie contact op met:  

Progress Communications  

Tessa Graus / Louis Voarick  

T: +31 (0)20 363 1152 

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country