Verizon Connect rust bedrijfsvoertuigen uit met geïntegreerde slimme-video-oplossing

Slimme-videotechnologie op basis van Artificial Intelligence en Machine Learning

Utrecht, 10 maart 2020 Met de introductie van Verizon Connect Integrated Video biedt Verizon Connect alweer een innovatieve oplossing voor wagenparkbeheer. Deze krachtige slimme-video-oplossing – geschikt voor bedrijven van elke omvang – helpt klanten bij het verhogen van de veiligheid en het beperken van risico’s.

349134 verizon%20connect%20integrated%20video 801592 large 1583833986

Verizon Connect Integrated Video maakt gebruik van Artificial Intelligence (AI) om op slimme wijze beelden vast te leggen en ze automatisch te classificeren op basis van de ernst van een voorval. De AI-engine doorzoekt de videobeelden, zodat bedrijfseigenaren en wagenparkbeheerders zo alleen die beelden te zien krijgen, die voor hen relevant zijn. Machine Learning-technologie optimaliseert toekomstige video’s op basis van feedback van de gebruikers. Bovendien biedt Verizon Connect Integrated Video inzicht in data om het rijgedrag van chauffeurs te verbeteren en om bedrijven te beschermen tegen valse claims.

“Ons doel is innovatieve oplossingen te ontwikkelen op basis van de nieuwste technologieën om onze klanten vooruit te helpen”, zegt Derek Bryan, vice-president EMEA van Verizon Connect. “Voor deze nieuwe tool zetten we geavanceerde AI en Machine Learning in om onze klanten te helpen veilig, productief en efficiënt te werken, waar ook ter wereld.”

Overige functies

  • Speed Overlay: hiermee kunnen wagenparkbeheerders eenvoudig in het videofragment zien hoe hard het voertuig reed om te bepalen of de gereden snelheid de oorzaak van het voorval was.
  • Video on Demand: hiermee kunnen wagenparkbeheerders het geclassificeerde beeldmateriaal afspelen in fragmenten van 40 seconden.

Vind meer informatie over hoe Verizon Connect Integrated Video bedrijven kan helpen met het verbeteren van de veiligheid en het beperken van risico’s op verizonconnect.com.

###

Over Verizon Connect 

Verizon Connect begeleidt bedrijven in een wereld waarin alles met elkaar verbonden is. Wij werken aan de automatisering, optimalisatie en revolutie van de manier waarop mensen, voertuigen en andere apparaten zich door de wereld bewegen. Onze hoogwaardige oplossingen zetten innovatie, automatisering en connected data voor onze klanten aan het werk, zodat zij zelf slimmer, efficiënter en veiliger kunnen opereren. Verizon Connect heeft meer dan drieduizend betrokken werknemers in vijftien landen, die zich inzetten om ’s werelds meest toonaangevende mobiele-technologieplatform te ontwikkelen. Ga voor meer informatie naar https://www.verizonconnect.com/nl/.  

Voor meer informatie

Progress Communications

Tessa Bron & Louis Voarick

E.: verizonconnect@progresscommunications.eu

Tel.: 020-3631152

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country