AVM introduceert FRITZ!Repeater 2400 – voor een supersterk en stabiel Mesh WiFi-netwerk

FRITZ!Repeater 2400 maakt nieuwe generatie repeaters compleet

Amsterdam, 18 februari 2020 – Wil je eenvoudig en snel je WiFi-netwerk thuis uitbreiden? Dan zijn er de FRITZ!Repeaters. Na de introductie van de FRITZ!Repeater 3000, 1200 en 600 introduceert AVM nu de nieuwste toevoeging aan de FRITZ!Repeater-familie: de FRITZ!Repeater 2400. De FRITZ!Repeater 2400 is de één na krachtigste repeater in het assortiment. Hij vergroot eenvoudig en snel het WiFi-bereik in huis. Met zijn vier antennes in de 2,4 GHz- en 5 GHz-frequentiebanden behaalt de FRITZ!Repeater 2400 maximaal bereik en snelheden tot 2.333 Mbit/s. Daarnaast is hij met één druk op de knop te installeren, zeer energiezuinig en vormt hij, in combinatie met bijvoorbeeld een FRITZ!Box 7590, onderdeel van een slim Mesh WiFi-netwerk. Daarmee voldoet de FRITZ!Repeater 2400 aan de wensen van zelfs de meest veeleisende WiFi-gebruiker.

346105 avm fritzrepeater 2400 1 2e0e37 original 1582015184

Krachtig en toch energiezuinig

De nieuwe FRITZ!Repeater 2400 komt tegemoet aan alle behoeften op het gebied van WiFi-sterkte en -bereik en is daarmee de perfecte aanvulling op het portfolio van AVM. De FRITZ!Repeater 2400 behaalt snelheden voor hoge eisen, zoals veeleisende applicaties en scenario’s. Dankzij de gigabit LAN-poort is de repeater ook via een LAN-kabel (en dus zonder WiFi) te integreren in het thuisnetwerk, en zijn ook apparaten die IPTV ondersteunen, zoals multimediaontvangers, aan te sluiten op het snelle WiFi-netwerk.

Ondanks al zijn kracht is de FRITZ!Repeater 2400 energiezuinig, zowel in stand-bymodus als in gebruik (gemiddeld 4.3 watt).

Installatie in een handomdraai

De nieuwe FRITZ!Repeater 2400 is heel eenvoudig met één druk op de knop in te stellen. De gratis FRITZ!App WLAN voor Android en iOS helpt gebruikers eenvoudig de beste positie voor hun repeater te vinden, voor de beste verbinding. Dankzij ondersteuning van WiFi Protected Setup (WPS) is de repeater ook direct in te stellen met draadloze routers van andere fabrikanten. Daarnaast biedt hij af fabriek veilige WiFi-encryptie.

In combinatie met een FRITZ!Box wordt de repeater onderdeel van een slim Mesh WiFi-netwerk. En eenmaal verbonden met een FRITZ!Box, ontvangt hij automatisch alle relevante instellingen, zoals de netwerknaam (SSID), het netwerkwachtwoord en instellingen voor het gastennetwerk. Ook als je bepaalde instellingen aanpast op de FRITZ!Box, neemt de repeater ze automatisch over. Zo is hij altijd direct klaar voor gebruik.

De FRITZ!Repeater 2400 in het kort

 • Mesh WiFi Repeater voor 2,4 GHz én 5 Ghz voor snelheden tot 2.333 Mbit/s.
 • Ondersteunt Mesh WiFi.
 • Gigabit LAN-poort voor verbinding via kabel of om netwerkcompatibele apparaten aan te sluiten.
 • Gebruiksvriendelijke, intuïtieve bediening.
 • Vergroot snel en eenvoudig het bereik van elk draadloos netwerk.
 • Neemt alle FRITZ!Box-instellingen over, inclusief latere wijzigingen. 
 • Behoudt de bestaande naam en het bestaande wachtwoord van het draadloze netwerk (op elke draadloze router via WPS).
 • Laag energieverbruik in stand-bymodus en tijdens het gebruik.
 • Eenvoudig in te stellen met één druk op de knop; gratis FRITZ!App WLAN helpt bij het bepalen van de ideale locatie.
 • Ondersteunt veilige WPA2-versleuteling.
 • De bijgeleverde adapter zorgt ervoor dat de Europlug stabiel blijft wanneer die wordt gebruikt in CEE 7/4 (Schuko)-stopcontacten.
 • Ontvangt regelmatig updates en heeft een fabrieksgarantie van vijf jaar. 

De FRITZ!Repeater 2400 is vanaf nu verkrijgbaar en heeft een verkoopadviesprijs van 89 euro.

346106 avm neue fritzrepeater generation2 569e9e large 1582016760

###

Over AVM

AVM biedt veelzijdige producten voor de snelle breedbandaansluiting en het intelligente thuisnetwerk. Met de FRITZ!-familie is AVM in Duitsland en Europa een toonaangevende fabrikant van breedbandeindapparaten voor DSL, kabel, LTE en glasvezel. De smarthomeproducten, die met de standaarden WiFi, DECT en Powerline werken, zorgen voor een intelligent en veilig thuisnetwerk. Met het besturingssysteem FRITZ!OS kunnen alle FRITZ!-producten eenvoudig worden bediend. Dankzij kosteloze updates krijgen alle FRITZ!-producten regelmatig nieuwe functies voor meer comfort en veiligheid. FRITZ! is in Duitsland het toonaangevende merk voor het thuisnetwerk. Het bedrijf in Berlijn, dat in 1986 werd opgericht, investeert al vanaf het begin in eigen ontwikkeling voor veilige en innovatieve producten voor de breedbandaansluiting. De communicatiespecialist behaalde in 2018 met 750 medewerkers een omzet van 520 miljoen euro. Vind meer informatie over AVM en de producten op de website nl.avm.deFacebook of bekijk het Twitter-kanaal en YouTube-kanaal.

Neem voor meer informatie contact op met:  

Progress Communications  

Tessa Graus / Maurizio Koolhoven

T: +31 (0)20 363 1152 

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country