AVM introduceert FRITZ! Mesh Set – voor de beste Mesh WiFi-prestaties

Amsterdam, 18 december 2019 – Hij is er! De nieuwe FRITZ! Mesh Set van AVM is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland. De set, bestaande uit een FRITZ!Box 7530 en een FRITZ!Repeater 1200, zorgt voor slimme dataoverdracht en een groter WiFi-bereik van het thuisnetwerk. Met deze combinatie profiteren gebruikers van de beste prestaties op Mesh WiFi-gebied. De FRITZ!Box 7530-router zorgt voor de verbinding met het internet en is een krachtig WiFi-basisstation. Installeren van de Mesh Set is eenvoudig – de FRITZ!Repeater 1200 koppel je met één druk op de knop met de FRITZ!Box.

340853 avm fritz mesh set 7530 1200 verpackung freigestellt 1b5417 original 1576675411

De set zorgt voor een ongelooflijk snel Mesh-netwerk – een netwerk waarin FRITZ!-producten nog beter met elkaar communiceren, instellingen gesynchroniseerd en de prestaties van aangesloten eindapparaten verder verbeterd worden. Met nieuwe, innovatieve technologieën als Mesh WiFi steering, beamforming en crossband repeating zorgen FRITZ!-producten altijd voor de beste draadloze prestaties. Met de Mesh Overview in de userinterface van de FRITZ!Box zien gebruikers welke devices zijn aangesloten op welk FRITZ!-product en wat de snelheid en kwaliteit van de verbinding is. Met de gratis FRITZ!App WLAN kun je het Mesh-netwerk eenvoudig instellen en beheren. De FRITZ!App meet daarnaast de datadoorvoersnelheden van eindapparaten en de kwaliteit en snelheid van de internetverbinding in het thuisnetwerk. De Mesh Set 7530 + 1200 is nu in Nederland beschikbaar voor een adviesprijs van € 199.

De voordelen van Mesh WiFi van FRITZ!

 1. Probleemloze, stabiele en krachtige WiFi, overal in huis.
 2. Optimale datadoorvoer in het hele huis dankzij automatische kanaalkeuze en slimme crossband repeating.
 3. Beste signaalsterkte voor alle apparaten in het thuisnetwerk dankzij Mesh WiFi steering en beamforming.
 4. Uitstekende beeldkwaliteit voor video- en tv-applicaties dankzij geoptimaliseerde IP-multicast en streaming.
 5. Mesh-netwerk is eenvoudig uit te breiden met extra FRITZ!WLAN-repeaters of FRITZ!Powerline-apparaten.
 6. Eenvoudige installatie: voeg apparaten toe aan het thuisnetwerk met één druk op de knop.
 7. Gebruikers beheren hun Mesh-netwerk eenvoudig via de FRITZ!Box, inclusief automatische updates voor alle Mesh-producten van AVM.
 8. Gemoedsrust: de nieuwste en beste beveiliging van WiFi en apparaten, direct af fabriek.
 9. Veilig surfen voor het hele huishouden dankzij ouderlijk toezicht op WiFi en het instellen van tijdschema’s.
 10. FRITZ! Hotspot: extra gasten-WiFi als privé of open hotspot, veilig afgezonderd van het thuisnetwerk.
 11. FRITZ!App WLAN: zie wat er gebeurt in het draadloze thuisnetwerk.

###

Over AVM

AVM biedt veelzijdige producten voor de snelle breedbandaansluiting en het intelligente thuisnetwerk. Met de FRITZ!-familie is AVM in Duitsland en Europa een toonaangevende fabrikant van breedbandeindapparaten voor DSL, kabel, LTE en glasvezel. De smarthomeproducten, die met de standaarden WiFi, DECT en Powerline werken, zorgen voor een intelligent en veilig thuisnetwerk. Met het besturingssysteem FRITZ!OS kunnen alle FRITZ!-producten eenvoudig worden bediend. Dankzij kosteloze updates krijgen alle FRITZ!-producten regelmatig nieuwe functies voor meer comfort en veiligheid. FRITZ! is in Duitsland het toonaangevende merk voor het thuisnetwerk. Het bedrijf in Berlijn, dat in 1986 werd opgericht, investeert al vanaf het begin in eigen ontwikkeling voor veilige en innovatieve producten voor de breedbandaansluiting. De communicatiespecialist behaalde in 2018 met 750 medewerkers een omzet van 520 miljoen euro. Vind meer informatie over AVM en de producten op de website nl.avm.deFacebook of bekijk het Twitter-kanaal en YouTube-kanaal

Neem voor meer informatie contact op met:  

Progress Communications  

Kinyi Tsui / Tessa Graus  

T: +31 (0)20 363 1152 

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country