Immobilization voor Verizon Connect Reveal beveiligt waardevolle voertuigen

Amsterdam, 10 september 2019 – Verizon Connect introduceert Immobilization voor Verizon Connect Reveal, een krachtige tool die speciaal ontwikkeld is voor klanten die het ongeautoriseerde gebruik van waardevolle voertuigen willen tegengaan en gestolen voertuigen willen opsporen. Immobilization voor Verizon Connect Reveal is te integreren in het Verizon Connect Reveal-platform en laat wagenparkbeheerders het contactslot van een voertuig op afstand uitschakelen als de motor is afgezet. Hierdoor is het mogelijk om voertuigmisbruik near-realtime te voorkomen.

329631 adobestock 236105401 ccaec6 original 1568106543

“Met Immobilization voor Verizon Connect Reveal helpen we klanten een niveau van veiligheid en beveiliging te bereiken, dat ze niet eerder hadden”, zegt Derek Bryan, vicepresident EMEA van Verizon Connect. “Ze kunnen er gerust op zijn dat ze snel en veilig actie kunnen ondernemen, en dat met slechts één druk op de knop.”

Gebruikers vinden Immobilization voor Verizon Connect Reveal terug op de Reveal Vehicle-pagina, waar ze hun voertuigen kunnen lokaliseren en kunnen kiezen welke ze willen immobiliseren. De tool is daarnaast compatibel met de meeste CalAmp-hardware.

Belangrijke features zijn onder meer:

  • rechtstreeks vanuit de Reveal-webportal of mobiele app op afstand het contactslot van een voertuig uitschakelen;
  • controleren wanneer het verzoek om een voertuig te immobiliseren, is verzonden, of het nog in de wacht staat of dat het al is goedgekeurd;
  • (im)mobilisatiegeschiedenis van een voertuig bekijken.
Meer weten over Immobilization voor Verizon Connect Reveal? Ga naar www.verizonconnect.nl

Over Verizon Connect

Verizon Connect is de gids in een wereld waarin alles met elkaar verbonden is. Wij werken aan de automatisering, optimalisatie en revolutie van de manier waarop mensen, voertuigen en andere apparaten zich door de wereld bewegen. Onze toonaangevende oplossingen zetten innovatie, automatisering en connected data voor onze klanten aan het werk, zodat zij zelf slimmer, efficiënter en meer compliant kunnen opereren. Verizon Connect heeft meer dan 3.500 betrokken werknemers in vijftien landen, die zich inzetten om ’s werelds meest toonaangevende mobiele-technologieplatform te ontwikkelen. Ga voor meer informatie naar https://www.verizonconnect.com. 

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country