Datto benoemt nieuwe EMEA Managing Director

Amsterdam, 1 juli 2019  Datto, Inc., de toonaangevende leverancier van IT-oplossingen geleverd via managed service providers (MSP’s), kondigt aan dat Mark Simon is aangesteld als nieuwe EMEA Managing Director. In deze functie rol is Simon verantwoordelijk voor de verkoopstrategie en -uitvoering in de gehele regio, evenals voor de groeiende EMEA-aanwezigheid van Datto. In de afgelopen vijftien maanden is Datto in EMEA met meer dan 1.600 MSP’s en ITSP-partners gegroeid.

321215 mark%20simon%20%281%29 51cbe1 original 1561972791

Simon heeft meer dan twintig jaar ervaring en werkte meest recent voor Toluna, een technologieleverancier voor digitale consumenteninzichten. Hier bekleedde hij gedurende zijn 14-jarige aanstelling verschillende leidinggevende functies, waaronder Managing Director Noord-Amerika en Managing Director Verenigd Koninkrijk. Voorafgaand aan zijn baan bij Toluna vervulde Simon functies bij Greenfield Online en List Experts. Simon studeerde af aan de University of Southampton met een diploma in Bedrijfseconomie.

“Onze fusie met Autotask is inmiddels achttien maanden geleden en ons ecosysteem groeit nog steeds”, zegt Tim Weller, CEO van Datto. “Sinds het begin van 2019 meldden zich 1.500 nieuwe partners aan en we blijven ons inzetten om hen te helpen hun omzet op jaarbasis te laten groeien. Met Mark als toevoeging aan het managementteam verwachten we dat dit team helpt de visie van Datto vorm te geven en te voldoen aan de verwachtingen in de markt.”

###

Over Datto   

Datto beschermt bedrijfsgegevens en biedt tienduizenden snelgroeiende bedrijven over de gehele wereld een veilige verbinding. Datto’s Total Data Protection-oplossingen zorgen voor probleemloze toegang tot bedrijfsgegevens op locatie, onderweg en in de cloud. Door de bundeling met Autotask zijn ook businesssoftware en endpoint management geïntegreerd. Wereldwijd vertrouwen duizenden IT-dienstverleners op Datto’s combinatie van toonaangevende technologie en toegewijde dienstverlening, die er samen voor zorgen dat bedrijven ‘always on’ zijn. Het hoofdkantoor van Datto wereldwijd staat in Norwalk, Connecticut (VS). Het Europese hoofdkantoor staat in Reading, Engeland. Andere vestigingen bevinden zich in Rochester, Boston, Portland, Toronto, Londen, Singapore, Sydney, Frankfurt en Amsterdam. Bezoek www.datto.com voor meer informatie. 

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country