Ring Door View Cam, Ring’s vijfde videodeurbel, nu verkrijgbaar

Perfect voor appartementen en huurwoningen: Ring Door View Cam is een draadloze videodeurbel die een bestaand spionnetje verandert in een slim beveiliging-device.

Amsterdam, 18 juni 2019 - Ring, het bedrijf dat als missie heeft om buurtcriminaliteit te verlagen, introduceert zijn vijfde videodeurbel: de Ring Door View Cam. De nieuwe videodeurbel is vanaf nu verkrijgbaar op Ring.com en Amazon.de, en via geselecteerde retailers. De Ring Door View Cam is een draadloze videodeurbel die eenvoudig te installeren is op de plek van een bestaand, compatibel spionnetje of kijkgaatje. Boren of andere permanente wijzigingen aan je huis of deur zijn daardoor niet nodig.

De nieuwe Door View Cam van Ring beschikt over een bewegingssensor, tweerichtingenspraak, 1080p HD-video, een oplaadbare batterij, klopdetectie, privacyzones en nachtzicht. Daarmee is hij met name geschikt voor huizen met een bestaand, compatibel spionnetje, zoals (huur)appartementen Om hem te installeren, verwijder je simpelweg het bestaande spionnetje van de deur van je appartement en stop je de Door View Cam aan elke kant van de deur op dezelfde plek. Vervolgens installeer je de batterij en het afdekplaatje, en je voormalige spionnetje is omgetoverd tot een slimme beveiligingscamera.

320047 door view cam 3 dd2b76 original 1560930408

De Door View Cam is ontworpen door hetzelfde team dat de traditionele deurbel opnieuw uitvond. Met alle opgedane kennis van de originele Ring Video Doorbell in het achterhoofd creëerde het bedrijf de Door View Cam. Daarbij hield het team ook rekening met het feit dat bewoners van appartementencomplexen anders omgaan met deuren en deurbellen dan bewoners van gezinswoningen. Het resultaat is een kijkgat 2.0 dat voorziet in betaalbare en effectieve thuisbeveiliging. Hiermee voegen appartement- en flatbewoners eenvoudig de gewenste, innovatieve beveiligingsfuncties aan hun huis toe.

Jamie Siminoff, oprichter en Chief Inventor van Ring: “Als onderdeel van onze missie om buurtcriminaliteit te verlagen, zien we graag dat iedereen met een voordeur de mogelijkheid heeft om zijn of haar bezit te beschermen. Door de jaren heen hebben we van talloze klanten gehoord dat ze hun voordeur wel willen beveiligen met een Ring Doorbell, maar dat ze deze niet kunnen installeren. Met de Door View Cam bieden we gemoedsrust voor iedere klant.”

Met de Ring Door View Cam mis je geen enkele bezoeker. Gebruikers kunnen altijd en overal hun deur monitoren, beveiligen en reageren op de deurbel.

Eenvoudige installatie– de Ring Door View Cam is eenvoudig te installeren op de plek van een bestaand, compatibel kijkgaatje zonder boren of permanente wijzigingen. Zo laat je geen sporen na en blijft schilderwerk onbeschadigd.

HD-video– gebruikers zien livevideo’s en opnamen vanaf hun voordeur, en dat alles in dezelfde kwaliteit als die van andere videodeurbellen van Ring.

Klopdetectie– voor het geval dat bezoekers niet op de bel drukken, beschikt de Door View Cam over een sensor die je laat weten als er iets bij de deur gebeurt, zoals aankloppen.

Werkt op batterijen– de Door View Cam werkt op een vervangbare, oplaadbare batterij die zich aan de binnenkant van de deur bevindt. Er komt dus geen bedrading bij kijken.

Traditionele functionaliteit– de Door View Cam beschikt over een glazen kijkgaatje, zodat de functionaliteit van het spionnetje niet verloren gaat.

Privacyzones– hiermee kunnen gebruikers bepaalde zones in het zicht van de deurbel digitaal censureren.

Geluidsschakelaar – geeft gebruikers de mogelijkheid om de audio uit te zetten, inclusief geluidsopname.

Compatibel met Alexa– in geselecteerde landen zijn gebruikers in staat om aan apparaten compatibel met Alexa te vragen: “Alexa, show me my front door.” Ook ontvangen zij realtime alerts wanneer een beweging wordt gedetecteerd door de Ring Door View Cam. Daarnaast kunnen ze via hun Echo Show, Echo Spot of Fire-tablet met Alexa (generatie 7+) spreken met hun bezoekers.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Ring Door View Cam is nu verkrijgbaar in Nederland, België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Noorwegen, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Zweden voor € 199.

Bezoek www.ring.com om meer te weten te komen over de verschillende videodeurbellen. Adviesprijzen starten vanaf € 99. Of maak kennis met de andere beveiliging-devices van Ring, zoals de Ring Stick Up Cam.

Mediakit

Klik hier voor productafbeeldingen en het factsheet.

###

Noot voor de redactie

Heb je interesse om een product van Ring te testen? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens

Over Ring

De missie van Ring is de criminaliteit te verminderen door een Ring van Veiligheid te creëren rond woningen en buurten. Met de Ring-productlijn biedt Ring betaalbare, complete en proactieve thuis- en buurtbeveiliging op een unieke en innovatieve manier. Twee wijken in Newark, Verenigde Staten, zagen in een jaar tijd een daling van meer dan vijftig procent in inbraken nadat Ring Video Doorbells en Spotlight Cams waren geïnstalleerd bij elf procent van de woningen in de wijken in de periode april tot juli 2018, in vergelijking met dezelfde periode in 2017. Ring is een dochteronderneming van Amazon. Ga voor meer informatie naar www.ring.com. Met Ring ben je altijd thuis.

###

Progress Communications

Mireen van Limpt / Marieke van Heijst

T: +31 (0)20 363 11 52

Ring PR

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country