AVM op ANGA COM 4 t/m 6 juni 2019

Nieuw tijdens ANGA COM: FRITZ!Box voor DOCSIS 3.1 en FRITZ!OS 7.10 voor FRITZ!Box Cable

 • Nieuw: FRITZ!Box Cable voor DOCSIS 3.1 met WiFi 6 en 2.5 Gbit/s LAN 
 • Nieuw: FRITZ!Box 7583 voor G.fast, supervectoring en VDSL 
314719 avm fritzbox 6660 cable vorne hinten 0cadda large 1559635157

Amsterdam, 4 juni 2019 - Vandaag start de ANGA COM in Keulen: een belangrijke vakbeurs voor aanbieders van breedband, televisie en online. Het motto van AVM tijdens de ANGA COM-vakbeurs is dit jaar: ‘Gigabit and Beyond’. Een belofte waar het merk ruimschoots aan voldoet met de introductie van verschillende nieuwe modellen. Zo presenteert AVM tijdens de beurs voor het eerst de FRITZ!Box 6660 Cable: een nieuw model voor gigabitsnelheden bij kabelverbindingen en in het thuisnetwerk. Het nieuwe model, in een elegante, witte vorm, levert meerdere gigabitsnelheden dankzij de DOCSIS 3.1-ondersteuning, net als het huidige vlaggenschip, de FRITZ!Box 6591 Cable. De nieuwe FRITZ!Box levert een supersnelle draadloze verbinding via WiFi 6 (Wireless AX) en een snelle 2.5 gigabit LAN-poort in het thuisnetwerk. Hierdoor kunnen huidige en toekomstige apparaten via de FRITZ!Box makkelijk en snel in het netwerk worden toegelaten. Ook de nieuwe FRITZ!Repeater-generatie is gebouwd op snelheid. De vier nieuwe Mesh WiFi-boosters voldoen aan alle eisen op het gebied van draadloos bereik. Van geavanceerd – de FRITZ!Repeater 3000 voor tri-band – tot krachtig – de twee dual-band-modellen FRITZ!Repeater 2400 en 1200 – tot compact en solide – de FRITZ!Repeater 600. Nog een highlight van AVM’s aanwezigheid op de vakbeurs: FRITZ!OS 7.10. Met de nieuwe versie ontvangen gebruikers meer dan vijftig updates en verbeteringen voor hun FRITZ!-producten voor internet, wireless, Mesh, telefonie en smarthome. Verder presenteert AVM tijdens de beurs de FRITZ!Box 7583, nieuw in de vakhandel en beschikbaar voor alle DSL-varianten. Het apparaat ondersteunt VDSL, vectoring, 35b supervectoring en G.fast, waaronder bonding. Samen met repeaters en powerline-producten vormen de FRITZ!Box-modellen voor DSL, kabel, glasvezel en LTE een krachtig Mesh-systeem voor snel en betrouwbaar streamen, gamen en smarthometoepassingen. De FRITZ!Box voorziet alle FRITZ!-producten van de beste Mesh-prestaties, snelle datadoorvoer en updates – rechtstreeks vanuit de internetverbinding.

Turbo voor gigabitkabelverbindingen: de FRITZ!Box 6660 Cable

De nieuwe FRITZ!Box 6660 Cable is het ideale apparaat voor het digitale leven. In het thuisnetwerk maakt de FRITZ!Box 6660 Cable gebruik van WiFi 6 (Wireless AX) en een LAN-poort met 2.5 Gbit/s om de gigabitsnelheden van de verbinding over te brengen op alle apparaten. Met een totaal van vier draadloze LAN-antennes en Multi-User MIMO-technologie biedt de FRITZ!Box 6660 Cable top-WiFi voor alle apparaten. Bovendien maken de vier gigabit LAN-poorten en USB-ingang het nieuwe apparaat tot de ideale router voor dagelijks internetten en streamen op de kabel. In de 5-GHz-band zijn datasnelheden tot 2400 Mbit/s mogelijk en in de 2.4-GHz-band tot 600 Mbit/s. De FRITZ!Box 6660 Cable is de Mesh Master van het thuisnetwerk en zorgt voor optimale communicatie in het draadloze netwerk, bij telefonie en in het smarthome. Zowel de nieuwe WiFi 6 draadloze standaard als de meerdere gigabit LAN-poorten zijn backward compatible, waardoor gebruikers hun bestaande apparaten en kabels kunnen blijven gebruiken en in de toekomst hun nieuwe apparaten in het snelle en krachtige thuisnetwerk kunnen integreren.

Een geïntegreerd DECT-basisstation is beschikbaar voor het smarthome en om draadloze telefoons te verbinden. Ook analoge telefoons en faxapparaten kunnen op de nieuwe FRITZ!Box worden aangesloten. De mediaserver en NAS maken de FRITZ!Box 6660 Cable tot de perfecte multimediahub. Foto’s, muziek en video’s zijn over het complete netwerk en op elk apparaat beschikbaar. AVM zal de FRITZ!Box 6660 Cable met DOCSIS 3.1 demonstreren in de ANGA COM-stand.

Meer informatie over huidige FRITZ!-producten vind je in deze persberichten: [de FRITZ!Repeater-generatie] en [FRITZ!OS 7.10].

Highlights van de FRITZ!Box 6660 Cable

 • 2 x 2 OFDM DOCSIS 3.1 channel bonding
 • 32 x 8 DOCSIS 3.0 channel bonding
 • 2 x 2 WiFi 6 (Wireless AX) met snelheden tot 3Gbit/s: 600 Mbit/s (QAM1025) in 2.4 GHz en 2400 Mbit/s in 5 GHz
 • 1 x 2.5 gigabit LAN-poort (IEEE 802.3bz standard, NBASE-T)
 • 4 x 1 gigabit LAN-poorten
 • 1 x USB 2.0-poort
 • DECT-basisstation voor maximaal zes telefoons en smarthometoepassingen
 • 1 poort voor analoge telefoon of faxapparaat
 • FRITZ!OS met ouderlijk toezicht, mediaserver, FRITZ!NAS, WiFi-toegang voor gasten, MyFRITZ! en meer

ANGA COM 2019

Bezoekers aan ANGA COM in Keulen kunnen AVM’s FRITZ!-highlights bewonderen van 4 tot en met 6 juni in hal 7, stand E10.

Vrije router-en modemkeuze

Helaas staan niet alle kabelaanbieders in Nederland hun klanten toe hun hardware te veranderen. Er is dus geen sprake van vrije router- en modemkeuze. In een EU-richtlijn is vastgelegd dat eindgebruikers de mogelijkheid moeten hebben om te kiezen welke netwerkapparatuur het best past bij hun kwaliteits- en functionaliteitsbehoeften. Wellicht zal de Europese regelgeving ooit geïmplementeerd worden in Nederland, zodat het, net zoals bij mobiele telefoons, vanzelfsprekend wordt om je eigen eindapparatuur te kiezen.

Over AVM

AVM biedt veelzijdige producten voor de snelle breedbandaansluiting en het intelligente thuisnetwerk. Met de FRITZ!-familie is AVM in Duitsland en Europa een toonaangevende fabrikant van breedbandeindapparaten  voor DSL, kabel, LTE en glasvezel. De smarthomeproducten, die met de standaarden WiFi, DECT en Powerline werken, zorgen voor een intelligent en veilig thuisnetwerk. Met het besturingssysteem FRITZ!OS kunnen alle FRITZ!-producten eenvoudig worden bediend. Dankzij kosteloze updates krijgen alle FRITZ!-producten regelmatig nieuwe functies voor meer comfort en veiligheid. FRITZ! is in Duitsland het toonaangevende merk voor het thuisnetwerk. Het bedrijf in Berlijn, dat in 1986 werd opgericht, investeert al vanaf het begin in eigen ontwikkeling voor veilige en innovatieve producten voor de breedbandaansluiting. De communicatiespecialist behaalde in 2018 met 750 medewerkers een omzet van 520 miljoen euro. Vind meer informatie over AVM en de producten op de website nl.avm.deFacebook of bekijk het Twitter-kanaal en YouTube-kanaal.  

Neem voor meer informatie contact op met:  

Progress Communications  

Kinyi Tsui / Tessa Graus  

T: +31 (0)20 363 1152 

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country