Progress Communications zet groei door met komst drie nieuwe consultants

Amsterdam, 7 mei 2019 Progress Communications, een full-servicecommunicatiebureau in de Benelux, breidt het team uit met  drie nieuwe consultants. Zo kan het pr-bureau het groeiende klantportfolio nog beter bedienen. Progress Communications heeft  vestigingen in Amsterdam en Antwerpen en ondersteunt organisaties in de techindustrie, start-upscene en consumentenelektronica met pr-, media-, influencer- en marketingdiensten. Progress Communications mag onder meer  Accenture, Microsoft, Aruba Networks, iRobot en Boeing tot zijn klanten rekenen. Het bureau is onderdeel van de LVT Group, in 2018 uitgeroepen tot beste bureau van de Benelux tijdens de jaarlijkse EMEA Sabre Awards.  

Stella Jansen, managing director van Progress Communications Amsterdam: “Progress Communications groeit gestaag, en biedt als full-servicebureau een geïntegreerde aanpak van pr, media, influencers en marketing. Inmiddels bestaat de organisatie uit twintig medewerkers, verdeeld over de kantoren in Amsterdam en Antwerpen. Begin dit jaar verwelkomden we AirHelp, ABBYY en Tekpoint-Xiaomi als klant. We kunnen de expertise en ervaring van Frederique, Mireen en Iwanna hierbij goed gebruiken”.

311664 cheeseworks 0040%20%282%29 6fc6b2 large 1557218194

Van links naar rechts: Iwanna, Frederique en Mireen

Iwanna de Jonge (36) gaat in de rol van consultant aan de slag voor klanten als FinTech-bedrijf Experian, internationaal (IT-)consultancybureau Accenture en AI-bedrijf ABBYY. Iwanna behaalde haar diploma aan  de school voor journalistiek te Zwolle. Ze werkte meerdere jaren in de televisiewereld als redacteur en verslaggever. Aansluitend werkte ze als communicatie- en marketingadviseur binnen de overheid, de non-profit- en de commerciële sector. Inmiddels heeft ze ruim tien  jaar ervaring op het gebied van pr, communicatie en marketing. Iwanna: “Bij Progress kan ik mijn expertise in de journalistiek, pr, marketing en communicatie met elkaar verbinden. Ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan de ontwikkeling en groei van Progress als full service bureau.” 

Frederique Hoppe (26) versterkt het team als junior consultant. Ze zal zich bezighouden met  de uitvoer/implementatie van de strategieën voor pr, social media en communicatie voor klanten als Boeing, reichelt elektronik en Macaw. Frederique behaalde onlangs haar master Neerlandistiek aan de Universiteit van Leiden. Binnen de taalbeheersing koos ze voor een vakkenpakket met argumentatie en retorica, waarvan ze wist dat deze kennis in de pr van pas zou komen: “Bij Progress Communications hoef ik geen keuze te maken tussen alles wat ik leuk vind, maar kan ik het combineren. Ik word beter in het stellen van prioriteiten en leer iedere dag iets nieuws". 

Ook Mireen van Limpt (26) is enthousiast aan de slag gegaan als junior consultant en zet zich in voor klanten als Tekpoint-Xiaomi, ABBYY en Ring. Na haar studie Communicatiewetenschap werkte Mireen als redacteur voor diverse televisieprogramma’s. Na een jaar op de werkvloer, begon ze aan een wereldreis van negen maanden. De reis heeft haar doen inzien dat zij meer wilde halen uit het communicatievak: “Tijdens mijn studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen kreeg ik veel inzicht in het communicatievak. Tijdens mijn minor in marketing en pr in Amerika groeide mijn interesse. Ik was op zoek naar meer uitdaging en bruisend werk in de pr en communicatie, precies dát vond ik bij Progress Communications!”

###

Over Progress Communications 

Progress Communications is een full-servicebureau op het gebied van pr, media en marketing dat bedrijven in de ICT- en consumentenelektronicabranches ondersteunt met hun externe communicatie. Het bedrijf – dat de gehele Benelux bedient – is onderdeel van de LVT Group en werkt in die hoedanigheid samen met Contentbureau, Eventive en Sjansen Design. Progress Communications maakt een duidelijk onderscheid in expertises; de pr-consultants zijn verantwoordelijk voor de communicatiestrategie en de uitvoering ervan voor hun klanten. Zij worden daarbij actief ondersteund door de digital strategists, contentcreators, eventmanagers en grafisch ontwerpers binnen de groep. Progress Communications is aangesloten bij het onafhankelijke, internationale pr-netwerk Plexus PR Group en GCPR.

Ga voor meer informatie naar www.progresscommunications.eu

Voor meer informatie: 

Iwanna de Jonge 

E: iwanna.dejonge@progresscommunications.eu

T: 020 363 1152 

 

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country