Veiligheid: het perfecte cadeau voor Moederdag

Het is moeders eigen om het hele gezin goed in de gaten te houden. Deze Moederdag kun je haar een handje helpen met bijvoorbeeld de Ring Video Doorbell 2 als cadeau. Zo kan ze een oogje in het zeil houden én zien of haar pakketjes op tijd bezorgd worden – ook als ze zelf een dagje weg is. Om te zorgen dat ze ook weer veilig thuiskomt, installeer je voor haar eenvoudig de Spotlight Cam. Die bevat bewegingssensoren gekoppeld aan ledspots om het tuinpad te verlichten. De Ring Stick Up Cam zorgt voor een extra gevoel van veiligheid. Dankzij deze camera is niet alleen haar huis beter beschermd, maar kan ze ook haar huisdieren in de gaten houden wanneer ze een dagje op pad is. Hieronder vind je meer informatie over de producten.

199 euro op ring.com

Dankzij de glasheldere 1080 HD-video en tweerichtingsspraak kan je moeder het huis in het oog houden en met bezoekers communiceren via haar smartphone, tablet of pc, waar ze zich ook bevindt.

Bij je moeder voelde je je altijd veilig. Zorg nu dat zij zich ook veilig voelt met de Ring Video Doorbell 2. Zo ontvangt ze bijvoorbeeld een pushbericht als de camera beweging detecteert. Daarnaast kan ze Live View inschakelen om de voordeur in de gaten te houden. De Ring Video Doorbell 2 past op elk huis en bevat een quickrelease-batterij, zodat de deurbel kan opladen zonder het apparaat te demonteren. En wanneer je moeder geniet van een ontspannen vakantie, kan ze bijvoorbeeld familieleden of buren toevoegen als gebruiker om het huis extra te beveiligen.

311207 cam stickup battery lifestyle 1 f667e9 large 1556725182

Vanaf 199 euro op ring.com

Op kantoor, bij de buren of aan de andere kant van de wereld: waar je moeder ook is, met de flexibele Stick Up Cam voor binnenshuis en buitenshuis is het net alsof ze thuis is. Ze kan checken of haar pakketjes bezorgd worden en wat haar huisdieren thuis uitspoken terwijl zij op pad is. De Stick Up Cam zorgt voor een gevoel van rust. Met pushberichten op haar smartphone of tablet, Live View met HD-video en tweerichtingsspraak is ze altijd thuis. 

Vanaf 229 euro op ring.com

Moeders, we kunnen niet zonder hen. Ze leren ons bijna alles wat we weten, ze zorgen voor ons, ze houden ons veilig en ze staan altijd achter ons.

Ook de Ring Spotlight Cam Battery houdt het huis veilig. Het is een veelzijdige, draadloze HD-camera die het hele huis in de gaten houdt. Dankzij de ingebouwde spots heb je 24 uur per dag helder beeld én verlichting, dus zelfs ’s nachts. Voor extra veiligheid beschikt de Ring Spotlight Cam Battery over een ingebouwde sirene. Zo worden indringers afgeschrikt en kan je moeder rustig slapen. 

###

Noot voor de redactie

Heb je interesse om een product van Ring te testen? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens. 

Over Ring

De missie van Ring is de criminaliteit te verminderen door een Ring van Veiligheid te creëren rond huizen en buurten. Met de Ring-productlijn kan Ring betaalbare, complete en proactieve thuis- en buurtbeveiliging bieden op een unieke en innovatieve manier. Twee wijken in Newark, Verenigde Staten, zagen in een jaar tijd een daling van meer dan vijftig procent in inbraken nadat Ring Video Doorbells en Spotlight Cams waren geïnstalleerd in elf procent van de huizen in de wijken. Ring is een Amazon-bedrijf. Ga voor meer informatie naar www.ring.com. Met Ring ben je altijd thuis

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country