Verizon Connect bouwt telematica- en workforcemanagementoplossingen al in fabriek in

Integratie helpt klanten efficiëntie en bedrijfsvoering te verbeteren

Utrecht, 9 april 2019 – Om klanten te helpen meer inzicht te verkrijgen in hun wagenpark, gaat Verizon Connect een samenwerking aan met Iveco, fabrikant van commerciële en industriële voertuigen. Klanten worden zo voorzien van Verizon Connect’s platform voor telematica- en mobile-workforcemanagementsoftware. Dit biedt informatie over voertuigen en chauffeurs, die bedrijven van elke omvang kunnen gebruiken om hun mobiele business te optimaliseren. Iveco fleet management by Verizon Connect is nu beschikbaar in nieuwe Iveco Daily-modellen lichte bedrijfswagens.

309040 iveco verizon%20connect 1c7f14 large 1554799252

Klanten van Iveco kunnen bij aankoop kiezen uit drie Verizon Connect-plannen: Fleet Essential zonder tachograafrijuren, Fleet Essential met tachograafrijuren en Fleet Enhanced met tachograafrijuren en op afstand downloaden van tachograafdata. Dat laatste maakt het mogelijk chauffeurskaarten en tachograafdata op tijd en volgens wettelijke vereisten te downloaden. Verizon Connect Tachograaf helpt wagenparkbeheerders op de hoogte te blijven van wat chauffeurs doen. In wekelijkse rapportages is te zien hoe chauffeurs en voertuigen presteren en wat het brandstofverbruik was. Bovendien helpen deze rapportages te voldoen aan Europese regelgeving op het gebied van tachografen. De mobile-workforcemanagementoplossing van Verizon Connect: Workforce Essential, is beschikbaar als uitbreiding op alle plannen.

Fabio Santiago, TCO Services Director bij Iveco: “Integratie van het Verizon Connect-platform biedt klanten van Iveco meer waarde en voordelen naast het al uitstekende voertuig. Door oplossingen van Verizon Connect in te bouwen in geselecteerde nieuwe voertuigen, kunnen we onze klanten helpen hun bedrijf beter te runnen met meer controle over hun werkzaamheden.”

Dan Levy, OEM Business van Verizon Connect: “Dit niveau van klantenservice kan alleen bestaan met een diepgaande integratie. En die is er nu tussen Verizon Connect en de voertuigen van Iveco. Met Iveco fleet management by Verizon Connect hebben onze gemeenschappelijke klanten nu de oplossingen die ze nodig hebben om de veiligheid, productiviteit en efficiëntie van hun wagenpark te verhogen.”

###

Over Iveco

Iveco is een onderdeel van CNH Industrial N.V., een toonaangevende internationale leverancier van kapitaalgoederen, die genoteerd staat aan de New York Stock Exchange (NYSE: CNHI) en aan de Mercato Telematico Azionario van de Borsa Italiana (MI: CNHI). Iveco ontwerpt, bouwt en verkoopt een ruim gamma van lichte, middelzware en zware bedrijfsvoertuigen en terreinvrachtwagens.

Het brede productaanbod omvat de Daily (3,5 tot 7,2 ton MTM), de Eurocargo (7,5 tot 19 ton MTM), de Trakker (Off-Road) en de Stralis (vanaf 19 ton). Daarnaast bouwt het merk Iveco Astra-terreinwagens, vaste en geleide dumpers en speciale voertuigen.

Iveco stelt wereldwijd circa 21.000 mensen te werk en beheert productievestigingen in zeven landen in Europa, Azië, Afrika, Oceanië en Latijns-Amerika. Daar produceert de onderneming haar voertuigen met de allerbeste en modernste technologieën. Dankzij 4.200 verkoop- en bijstandspunten in meer dan 160 landen biedt Iveco gegarandeerd technische bijstand overal ter wereld waar een van zijn voertuigen wordt ingezet.

Ga voor meer informatie over Iveco naar: www.iveco.com.

Ga voor meer informatie over CNH Industrial naar: www.cnhindustrial.com.

Over Verizon Connect

Verizon Connect is de gids in een wereld waarin alles met elkaar verbonden is. Wij werken aan de automatisering, optimalisatie en revolutie van de manier waarop mensen, voertuigen en andere apparaten zich door de wereld bewegen. Onze toonaangevende oplossingen zetten innovatie, automatisering en connected data voor onze klanten aan het werk, zodat zij zelf slimmer, efficiënter en meer compliant kunnen opereren. Verizon Connect heeft meer dan 3.500 betrokken werknemers in vijftien landen, die zich inzetten om ’s werelds meest toonaangevende mobiele-technologieplatform te ontwikkelen. Ga voor meer informatie naar www.verizonconnect.com/nl.

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country