AI-bedrijf ABBYY schakelt Progress Communications in voor PR en communicatie in de Benelux

Amsterdam, 20 maart 2019 – Progress Communications is door ABBYY gekozen om PR- en communicatieadvies te geven in de Benelux. ABBYY is een wereldwijd erkend softwarebedrijf dat op AI gebaseerde technologieën en oplossingen biedt voor het efficiënt verwerken van content.

ABBYY selecteerde het op tech-bedrijven en startups gefocuste bureau uit een shortlist van drie kandidaten. Als hoofdreden voor deze keuze geeft ABBYY aan dat zij het team van Progress Communications uiterst professioneel vindt in hun manier van werken, waardoor er meteen een ‘klik’ ontstond. Daarnaast was het bedrijf onder de indruk van het grondige vooronderzoek en de voorgestelde aanpak. Bovendien is Progress Communications een van de weinige PR- en communicatiebureaus die de volledige Benelux bedienen met eigen vestigingen in Nederland en België.

ABBYY heeft dertig jaar ervaring op het gebied van Enterprise Content IQ. Met zijn oplossingen kan het bedrijf zowel semigestructureerd als gestructureerde content uitlezen, en zo tijdrovende bedrijfsprocessen automatiseren. De organisatie is de afgelopen jaren explosief gegroeid, vooral in de Benelux. Desondanks heeft ABBYY in de Benelux-markt tot nu toe weinig van zich laten horen op het gebied van marketing en communicatie. Met het inschakelen van Progress Communications verwacht ABBY meer zichtbaarheid binnen de B2B-markt te creëren. Daria Kertsenbaum, de vicepresident PR en Corporate Communications van ABBYY: “De expertise van Progress Communications komt goed van pas, vooral nu we een groeispurt doormaken in de Benelux-markt. We verwachten door onze samenwerking meer klanten te werven en te laten zien waar we voor staan.”

Stella Jansen, managing director van Progress Communications: “We vertegenwoordigen steeds meer bedrijven die actief zijn op het gebied van AI, RPA, cybersecurity en andere mooie, technologische innovaties. ABBYY is gebaseerd op AI-principes en maakt gebruik van diepgaande leermethoden - in dit opzicht versterkt het bedrijf onze klantenportfolio. Tegelijkertijd profiteert het softwarebedrijf van de kennis en het netwerk dat we op dit vlak al hebben. We kijken ernaar uit om het bedrijf strategisch te ondersteunen en met onze expertise meer bekendheid te genereren voor ABBYY en zijn producten.”

###

Over ABBYY

ABBYY is een internationale leider op het gebied van content-intelligence-oplossingen en -diensten. Het softwarebedrijf biedt oplossingen waarmee bedrijven hun documenten en content transformeren in producten die business value opleveren. ABBYY levert digitale-transformatieoplossingen aan financiële instanties, verzekerings- en vervoersbedrijven, en organisaties in de gezondheidszorg en andere sectoren. Door intelligente, responsieve realtime systemen te leveren, helpt de softwareproducent bedrijven om klanten beter te begrijpen, met als uiteindelijke doel groei te stimuleren. De flexibiliteit van de AI-oplossingen van ABBYY stelt klanten in staat om gebruik te maken van een gevarieerd aanbod van geavanceerde technologieën, platformen en oplossingen op het gebied van classificatie, tekstanalyse, data, entiteitextractie en datavalidatie. Ongeacht het communicatiekanaal en de indeling. De ABBYY-technologieën worden gebruikt door verschillende grote internationale ondernemingen en overheidsorganisaties, evenals het mkb en particulieren. Het bedrijf heeft kantoren in Australië, Cyprus, Frankrijk, Duitsland, Japan, Rusland, Spanje, Taiwan, het Verenigd Koninkrijk, Oekraïne en de Verenigde Staten. Bezoek voor meer informatie https://www.abbyy.com/en-eu/

Over Progress Communications

Progress Communications is een full service communicatiebureau in de Benelux, met vestigingen in Amsterdam en Antwerpen. Het bureau ondersteunt technologisch gedreven bedrijven met hun externe marketing en communicatie. Progress Communications is onderdeel van de LVT Group en werkt in die hoedanigheid samen met Contentbureau, Eventive en Sjansen Design. Progress Communications maakt een duidelijk onderscheid in expertises. De consultants zijn verantwoordelijk voor de communicatiestrategie en de uitvoering ervan voor hun klanten. Zij worden daarbij actief ondersteund door de content creators, eventmanagers en grafisch ontwerpers binnen de groep. Voor meer informatie, ga naar: https://www.progresscommunications.eu/.

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country