Nmbrs stelt Leon Bedaux aan als Chief Operations Officer

Amsterdam, 4 maart 2019 – Leon Bedaux, voormalig director IT bij KPN, is sinds februari 2019 de nieuwe Chief Operations Officer (COO) van Nmbrs, leverancier van HR- en payrollsoftware. Bedaux is in het vijfkoppige managementteam van Nmbrs verantwoordelijk voor de kwaliteit, effectiviteit en efficiëntie van het bedrijf. Als COO van Nmbrs gaat hij de activiteiten van het bedrijf bewaken en duurzame groei stimuleren.

In de afgelopen tien jaar is Nmbrs uitgegroeid tot één van de grootste HR- en payrollsoftwareleveranciers van Nederland. Na het succesvol uitrollen van de software in Nederland en Zweden is Nmbrs er nu klaar voor om de rest van Europa te veroveren.

Bedaux koos voor Nmbrs vanwege de langetermijnvisie en de manier waarop het bedrijf zijn groeiambities wil verwezenlijken: “Nmbrs begrijpt dat het bij organisaties draait om mensen. De duurzame groei van een bedrijf en tevreden klanten gaan hand in hand met de groei van zijn medewerkers. Nmbrs heeft ambitieuze plannen en ik ben blij dat ik de kans krijg om als COO en mede-eigenaar, deze ambities vanuit de sterke visie van de organisatie te helpen verwezenlijken.”

Een van de belangrijkste redenen voor Nmbrs om Bedaux aan te stellen, is om zonder externe investeerders op een schaalbare manier internationaal te blijven groeien. Michiel Chevalier, CEO en oprichter van Nmbrs, is dan ook erg verheugd met de komst van Bedaux: “De expertise, ervaring en energie van Leon komen goed van pas om de ambities van Nmbrs na te jagen en waar te maken, zonder de kwaliteit van onze producten en onze cultuur, waarden en afhankelijkheid te verliezen.”

### 

Over Nmbrs

Nmbrs is een in Amsterdam gevestigde leverancier van HR- en payrollsoftware. De afgelopen tien jaar heeft het bedrijf een leidende rol gespeeld in de toepassing van cloudtechnologie en innovatieve oplossingen voor zowel de HR-specialist als de accountants binnen de Nederlandse en de Zweedse markt. In de ontwikkeling van de HR- en payrollsoftware van Nmbrs ligt de nadruk op de rol van HR. Door alle sleutelgebruikers – inclusief de medewerker – te betrekken, zorgt Nmbrs® ervoor dat met minimale inspanning een optimale HR-dienstverlening wordt verleend. Deze focus staat samen met efficiëntie, automatisering, gebruiksvriendelijkheid en continue innovatie aan de basis van de software van Nmbrs. Ga voor meer informatie naar www.nmbrs.com.

Voor meer info 

Progress Communications 

Corinna Peekel / Lianne van Dijk 

Tel.: 020 363 11 52  

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country