AVM op Mobile World Congress 2019

Nieuwe FRITZ!Repeater-portfolio voor Mesh-WiFi en FRITZ!Box voor gigabit-internet

AVM demonstreert vier nieuwe Mesh-WiFi Repeaters voor optimale draadloze prestatie. Daarnaast worden FRITZ!Box-modellen gepresenteerd voor G.fast, supervectoring, kabel, glasvezel en LTE.

Ontdek de FRITZ!-innovaties in hal 6, stand H40

Amsterdam, 25 februari 2019 – AVM presenteert op het Mobile World Congress 2019 in Barcelona vier nieuwe FRITZ!Repeaters voor een groter draadloos bereik. Daarnaast geeft de Berlijnse communicatiespecialist een demonstratie van de nieuwe FRITZ!Box-modellen voor high-speed DSL, kabel, glasvezel en LTE. Een nieuw ontwerp, krachtige processors en draadloze prestaties voor elke behoefte: AVM breidt zijn productportfolio in 2019 uit met vier nieuwe Mesh-WiFi Repeaters. Ook presenteert AVM op MWC 2019 zijn krachtige FRITZ!Box-modellen voor breedbandtechnologieën in Europa.

Vier Repeaters

In 2019 introduceert AVM maar liefst vier nieuwe Repeaters voor Mesh-WiFi. De eerste is de FRITZ!Repeater 3000 die dankzij de drie frequentiebanden (tri-band) bijzonder krachtig is en een maximaal draadloos bereik heeft voor grote woonruimtes. Met vier antennes in de 2,4 Ghz- en 5 GHz-banden biedt ook de verwachte FRITZ!Repeater 2400 een maximaal bereik. De FRITZ!Repeater 1200 met twee antennes per frequentieband werkt ook gelijktijdig in beide frequentiebanden. Net als de FRITZ!Repeater 2400 is deze Repeater uitgerust met een gigabit LAN-poort. Ten slotte is er de FRITZ!Repeater 600: onopvallend,  compact en uitgerust met vier antennes in de 2,4 GHz-band. Ook deze Repeater past zo in het stopcontact en biedt een nog groter draadloos bereik. 

304703 avm neue fritzrepeater generation 3 1c717d original 1551088521

FRITZ!Box

Naast de vier Repeaters zijn er meer FRITZ!-producten te zien op MWC 2019. Bijvoorbeeld de nieuwe FRITZ!Box 7583, een complete router die alle DSL-technologieën ondersteunt. Van VDSL, vectoring en 35b supervectoring tot G.fast met 106 MHz en 212 MHz, inclusief bonding: netwerkaanbieders kunnen deze nieuwe FRITZ!Box aanbieden voor alle uitbreidingsfasen van DSL. Met de FRITZ!Box 6591 Cable biedt AVM een model dat gigabit-snelheden bij kabelverbindingen mogelijk maakt dankzij DOCSIS 3.1 en in de eerste projecten al wordt toegepast voor internet via de kabel met gigabit-snelheden. De FRITZ!Box 6890 LTE – voor snel internet via mobiele netwerken en DSL – kan worden gebruikt op een DSL-verbinding en via LTE. Ook biedt het gebruikers met hoge eisen voor internetbeschikbaarheid extra zekerheid. 

304704 avm mobile world congress 2019 2 3f8909 large 1551088529

AVM is ook actief in 5G, de next generation in mobiele communicatie. AVM werkt momenteel aan de uitbreiding van zijn  5G-producten voor Integrated Access Devices (IAD's) en Mesh Repeaters. Voor snelle glasvezelverbindingen biedt AVM twee routers voor passieve en actieve glasvezeltechnologie: de FRITZ!Box 5491 en FRITZ!Box 5490. Het huidige DSL-vlaggenschip – de FRITZ!Box 7590 voor supervectoring tot 300 Mbps – maakt de beursstand van AVM compleet. Van 25 tot en met 28 februari 2019 demonstreert AVM alle FRITZ!-hoogtepunten op het MWC 2019 in hal 6, stand H40.

###

Over AVM

AVM biedt veelzijdige producten voor de snelle breedbandaansluiting en het intelligente thuisnetwerk. Met de FRITZ!-familie is AVM in Duitsland en Europa een toonaangevende fabrikant van breedbandeindapparaten voor DSL, kabel, LTE en glasvezel. De smarthomeproducten, die met de standaarden WiFi, DECT en Powerline werken, zorgen voor een intelligent en veilig thuisnetwerk. Met het besturingssysteem FRITZ!OS kunnen alle FRITZ!-producten eenvoudig worden bediend. Dankzij kosteloze updates krijgen alle FRITZ!-producten regelmatig nieuwe functies voor meer comfort en veiligheid. FRITZ! is in Duitsland het toonaangevende merk voor het thuisnetwerk. Het bedrijf in Berlijn, dat in 1986 werd opgericht, investeert al vanaf het begin in eigen ontwikkeling voor veilige en innovatieve producten voor de breedbandaansluiting. De communicatiespecialist behaalde in 2018 met 750 medewerkers een omzet van 520 miljoen euro. Vind meer informatie over AVM en de producten op de website nl.avm.deFacebook of bekijk het Twitter-kanaal en YouTube-kanaal.

Highres beeldmateriaal kun je hier downloaden.

De MWC one pager vind je hier.

Neem voor meer informatie contact op met: 

Progress Communications

Lianne van Dijk / Tessa Graus

T : +31 (0) 20 363 1152  

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country