Box benoemt nieuwe Chief Information Security Officer

Amsterdam, 17 januari 2019 – Box (NYSE: BOX), een toonaangevend bedrijf in cloud content management, kondigt vandaag aan dat Lakshmi Hanspal is aangesteld als de nieuwe, vrouwelijke Chief Information Security Officer (CISO). Box is trots daarmee een derde vrouwelijk directielid bij het team te voegen. Hanspal brengt meer dan twintig jaar ervaring met zich mee op het gebied van informatiebeveiliging, risicobeheer en privacy.

Hanspal gaat bij Box aan de slag na bijna drie jaar werkzaam te zijn geweest bij SAP Ariba als CISO. Daarvoor was Hanspal senior leidinggevende Information Security en Risk bij PayPal, en is tien jaar in dienst geweest bij Bank of America. In haar rol als CISO bij Box zal Hanspal verantwoordelijk zijn voor Box’s cybersecurity, veiligheidsoperaties en gegevens- en platformbeveiliging.

“In de wereld van vandaag zijn security bedreigingen hardnekking, en compliance en privacy worden steeds complexer”, aldus Hanspal. “Dit in combinatie met het feit dat de aard van het werk sterk verandert door een nieuwe generatie werknemers met verschillende verwachtingen en culturele normen, maakt het noodzakelijk dat organisaties overstappen naar veilige en compatibele cloudservices, zoals Box, om belangrijke data te beschermen. Meer dan 90.000 klanten, waaronder zeventig procent van de Fortune500, vertrouwen Box hun digitale transformatie toe. Ik kan geen betere tijd bedenken om me bij het team te voegen en veilige cloud content management te leveren.”

Bij Box staan security en privacy centraal en daarom was het van cruciaal belang om een CISO aan te stellen die Box’ security organisatie kan opschalen en tegelijkertijd een betrouwbare partner en voorvechter voor Box’ klanten is. Daarom is Box verheugd die persoon te hebben gevonden in Hanspal.  

###

Over Box 

Box (NYSE:BOX) is het bedrijf voor contentmanagement in de cloud dat de werkwijze van bedrijven transformeert door mensen, informatie en applicaties veilig met elkaar te verbinden. Box is opgericht in 2005 en ondersteunt meer dan 85.000 bedrijven wereldwijd, waaronder 69% van de Fortune 500, zoals AstraZeneca, General Electric, P&G en The GAP. Box heeft haar hoofdkantoor in Redwood City, Californië, en vestigingen in de Verenigde Staten, Europa en Azië. Ga voor meer informatie over Box naar http://www.box.com/

Voor meer informatie

Progress Communications

Iwanna de Jonge & Tessa Bron

E.: Box@progresscommunications.eu

Tel.: +31 (0)20 - 3631152

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country