Ring introduceert eerste Indoor/Outdoor beveiligingscamera’s: Ring Stick Up Cams

Nieuwe beveiligingscamera’s ondersteunen Rings missie om buurtcriminaliteit te verlagen

Amsterdam, 16 november 2018 – Ring, wereldwijd marktleider in beveiligingsproducten voor in en rondom het huis, introduceert vandaag zijn nieuwe Ring Stick Up Cam Wired en Ring Stick Up Cam Battery. De nieuwe Stick Up Cams zijn de eerste beveiligingscamera’s van het bedrijf, die geschikt zijn voor gebruik binnens- en buitenshuis, en verhogen de veiligheid rondom huizen en in buurten. De steeds uitgebreidere productlijn van Ring draagt bij aan de missie om criminaliteit in buurten wereldwijd te verminderen. De Ring Stick Up Cam Wired is nu verkrijgbaar via Ring.com en Amazon.de. De Ring Stick Up Cam Battery is vanaf een later moment verkrijgbaar.

Jamie Siminoff, CEO en Chief Inventor van Ring: “We werken hard om het aanbod van Ring te blijven uitbreiden en dat doen we nu ook met onze eerste Indoor en Outdoor Camera’s. Gebruikers kunnen de Ring Stick Up Cams op elke gewenste plek installeren om zo elke hoek van hun huis te beveiligen. Of er nu een stopcontact in de buurt is of niet. Elke beslissing die bij Ring wordt genomen, is gebaseerd op de missie om buurtcriminaliteit te verminderen. Het is belangrijk om meerdere lagen van thuisbeveiliging te installeren, en de Stick Up Cam-serie biedt betaalbare beveiliging die zowel binnens- als buitenshuis eenvoudig te installeren is.”

De Ring Stick Up Cam Battery en Stick Up Cam Wired zijn voorzien van een bewegingssensor, 1080p full HD-resolutie, nachtzicht, ingebouwde microfoon en speakers, een sirene en een brede kijkhoek. De Stick Up Cam Wired werkt via een micro-usb-aansluiting of Power over Ethernet (PoE) – voor een betrouwbare verbinding en consistente stroomtoevoer. Door de Stick Up Cam binnen op te hangen, worden gebruikers op de hoogte gebracht van elke verdachte beweging in huis. Voor degenen die juist extra veiligheid buitenshuis willen, kunnen gebruikers de Stick Up Cam rondom het huis installeren om hun erf of tuin in de gaten te houden en zo misdaad te voorkomen.

Ook zijn de Stick Up Cams van Ring te integreren met Alexa in de landen waar Alexa beschikbaar is. Gebruikers die in het bezit zijn van compatibele Alexa-apparaten, kunnen de Stick Up Cam-feed bedienen met hun stem (“Alexa, show the living room camera”). De komende maanden worden extra Alexa-functies en Ring-integraties toegevoegd aan de Stick Up Cams.

Eigenschappen Stick Up Cam Wired

 • Flexibele, eenvoudige installatie zowel binnenshuis als buitenshuis
 • Ingebouwde microfoon en speakers
 • 1080p full HD-video
 • Alarm
 • Nachtzicht
 • Bewegingssensor met personaliseerbare bewegingszones
 • Weerbestendig (IPX5-rating)
 • Werkt via Power over Ethernet (PoE) en micro-usb-aansluiting

Eigenschappen Stick Up Cam Battery

 • Flexibele, eenvoudige installatie zowel binnenshuis als buitenshuis
 • Ingebouwde microfoon en speakers
 • 1080p full HD-video
 • Alarm
 • Nachtzicht
 • Bewegingssensor met aanpasbare bewegingszones
 • Weerbestendig (IPX5-rating)
 • Werkt op batterijen (batterijduur afhankelijk van gebruik)
 • Compatibel metRing Solar Panel

Prijs en verkrijgbaarheid

De nieuwe Ring Stick Up Cam Wired is nu verkrijgbaar via Ring.com en Amazon.de, en zal in de komende weken beschikbaar komen via geselecteerde retailers. De Ring Stick Up Cam Battery is vanaf een later moment verkrijgbaar. Beide camera’s zijn verkrijgbaar voor een adviesprijs van 199 euro. Om updates te ontvangen over de Stick Up Cam Battery, kunt u zich hier registreren.

De Ring Stick Up Cams zullen beschikbaar zijn in: Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Spanje, België, Denemarken, Finland en Zweden via Ring.com, Amazon en geselecteerde retailers.

Media-assets

Klik hier voor afbeeldingen en andere media-assets.

###

Over Ring

De missie van Ring is om buurtcriminaliteit te verminderen door een Ring of Security rondom huizen en buurten te creëren met een gamma van home-securityproducten. De Ring-producten maken het mogelijk om betaalbare, complete huis- en buurtbeveiliging te bieden. Eén buurt in Los Angeles zag zelfs een daling van 55 procent in inbraken bij huizen nadat de Ring Video Doorbells waren geïnstalleerd bij slechts tien procent van de huizen in de buurt. Voor meer informatie: www.ring.com. Met Ring ben je altijd thuis.

Voor meer informatie

Progress Communications

Marieke van Heijst & Tessa Bron

E-mail: ring@progresscommunications.nl

Tel.: 020-3631152

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country