Een stapje dichterbij een duurzame kerst met FRITZ!DECT

Amsterdam, 8 november 2018 – In de winterperiode loopt het stroomverbruik in een gemiddeld huishouden hoog op. Niet gek in een periode waarin de verwarming hoger staat en lampen langer branden. Tijdens de kerstperiode komen hier nog eens meters decoratieve kerstverlichting, urenlange gourmetsessies en het binge watchen van kerstfilms met het hele gezin. Al dat stroomverbruik is natuurlijk niet al te best voor het milieu, laat staan voor de portemonnee. Gelukkig kun je alleen al op je kerstverlichting veel energie besparen. Een mooi begin is de overstap naar ledkerstverlichting. En wil je nóg energiebewuster de winterperiode doorkomen, kies dan voor de slimme contactdozen FRITZ!DECT 210 of FRITZ!DECT 200. Hiermee kun je makkelijk je energieverbruik regelen. 

Inzicht in stroomverbruik

Met de FRITZ!DECT slimme contactdozen heb je volledig inzicht in je stroomgebruik. Het apparaat registreert namelijk het stroomverbruik van alle aangesloten apparaten. Handig als je bijvoorbeeld wilt weten hoe(te)veel stroom die knipperende lampjes in de kerstboom nu eigenlijk verbruiken. Je kunt zelfs het stroomgebruik van oude kerstverlichting vergelijken met dat van nieuwe ledverlichting en op die manier al flink besparen. Gebruik de FRITZ!DECT in combinatie met een FRITZ!Box, die als centraal punt van je thuisnetwerk dient.

295421 avm fritzdect 210 weihnachten 0ee4bd large 1541670758

Slimme energieschakelaar – voor binnen én buiten

De FRITZ!DECT 200 beschikt over een slimme energieschakelaar. Daarmee stel je eenvoudig in wanneer je wilt dat de kerstverlichting aan- en uitgaat. Zo kom je altijd thuis in een gezellig huis, zonder dat de kerstverlichting de hele dag heeft aangestaan of brandt het nooit per ongeluk ’s nachts. Handige bonusfunctie: synchroniseer de energieschakelaar met je Google-kalender om vaste tijden in te stellen, waarop de verlichting aan en uit moet gaan.

Kerst betekent samenzijn. Tijdens je bezoek aan familie kan het best voorkomen dat je thuis vergeten bent de verlichting uit te zetten. Geen nood, met de app schakel je de verlichting snel en eenvoudig uit via je smartphone, laptop of tablet.

Voor de kerstfans onder ons, die het liefst de complete voorgevel of tuin omtoveren tot een Winter Wonderland: de DECT 210 is spatwaterbestendig en kan dus ook buitenshuis worden geplaatst. Op die manier heb je de volledige controle over je buitenverlichting en kun je zo efficiënt mogelijk met de verlichting omgaan. Haal die vrolijke, verlichte kerstman, slee met rendieren en vallende sterren dus maar van stal!

Of we dit jaar een witte kerst krijgen, is nog maar de vraag, maar met de FRITZ!DECT wordt het in elk geval een ‘groene’ kerst! Overigens is de FRITZ!DECT niet alleen groen, maar kan veel meer betekenen in je netwerk. Je kunt andere apparaten namelijk makkelijk automatisch laten schakelen. Ook als het gaat om het instellen van de internetverbinding en wanneer deze afgesloten moet worden: de FRITZ!DECT regelt het smart!

###

Over AVM

AVM biedt veelzijdige producten voor de snelle breedbandaansluiting en het intelligente thuisnetwerk. Met de FRITZ!-familie is AVM in Duitsland en Europa een toonaangevende fabrikant van breedbandeindapparaten voor DSL, kabel, LTE en glasvezel. De smarthomeproducten, die met de standaarden WiFi, DECT en Powerline werken, zorgen voor een intelligent en veilig thuisnetwerk. Met het besturingssysteem FRITZ!OS kunnen alle FRITZ!-producten eenvoudig worden bediend. Dankzij kosteloze updates krijgen alle FRITZ!-producten regelmatig nieuwe functies voor meer comfort en veiligheid. FRITZ! is in Duitsland het toonaangevende merk voor het thuisnetwerk. Het bedrijf in Berlijn, dat in 1986 werd opgericht, investeert al vanaf het begin in eigen ontwikkeling voor veilige en innovatieve producten voor de breedbandaansluiting. De communicatiespecialist behaalde in 2017 met zevenhonderd medewerkers een omzet van 490 miljoen euro. Vind meer informatie over AVM en de producten op de website nl.avm.deFacebook of bekijk het Twitter-kanaal en YouTube-kanaal.

Highres beeldmateriaal kunt u hier downloaden.

De FRITZ!DECT 210 en FRITZ!DECT 200 zijn verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van 59 euro en 48,95 euro. 

Neem voor meer informatie contact op met: 

Progress Communications

Lianne van Dijk / Tessa Graus

T : +31 (0) 20 363 1152 

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country