Nieuwe, compacte router voor alle DSL-verbindingen ondersteunt supervectoring, mesh en smart-hometoepassingen

AVM introduceert de FRITZ!Box 7530

Amsterdam, 5 oktober 2018 – AVM introduceert de FRITZ!Box 7530: een entry-level router in een nieuw jasje. De nieuwe router heeft een compacter design dan zijn voorganger, de FRITZ!Box 7590, maar is wel net als de 7590 geschikt voor alle DSL-verbindingen en snelle supervectoring-verbindingen. Dankzij verbeteringen op het gebied van frequentiebereik – namelijk 35 MHz in plaats van 17 MHz – en de nieuwste vectoring-technologie download je met snelheden tot 300 Mbit/s en upload je met snelheden van 50 Mbit/s. Daarnaast haal je een stabiele en snelle WiFi-verbinding in huis dankzij de 2 x 2 dual-band Wireless AC + N (866 Mbit/s + 400 Mbit/S). En met Mesh WiFi zijn video’s, muziek en foto’s overal in huis draadloos toegankelijk. Alsof dat nog niet genoeg voordelen zijn, is ook het FRITZ!OS 7-besturingssysteem geüpdatet: zo behoort de integratie van op ULE gebaseerde smart-homeproducten van andere fabrikanten nu ook tot de mogelijkheden.

291745 avm fritzbox 7590 und 7530 supervectoring 35b 6c8240 original 1538726204

Dankzij de nieuwe FRITZ!OS 7-update maakt de FRITZ!Box 7530 gebruik van de meest recente Mesh-innovaties, waaronder een naadloze uitbreiding van het netwerk met FRITZ!WLAN-repeaters en FRITZ!Powerline-apparaten. Ook integreer je vanaf nu eenvoudig een extra FRITZ!Box in je Mesh-netwerk, inclusief WiFi-, telefonie- en smart-home-interfaces. Daardoor bereikt je WiFi-verbinding elke hoek van het huis. Samen met de bekende FRITZ!DECT-producten maakt de nieuwste FRITZ!OS-update het ook mogelijk om smart-homeproducten van andere fabrikanten te gebruiken in combinatie met een FRITZ!Box, zolang die producten het HAN FUN-protocol (DECT ULE) ondersteunen. Daardoor is het mogelijk om onder meer muurschakelaars, deur/venstercontacten en bewegingssensoren in het netwerk te integreren. Gecombineerd met de intelligente stopcontacten FRITZ!DECT 200 en FRITZ!DECT 210, gebruik je de FRITZ!Box 7530 in verschillende smart-homesituaties.

De nieuwe FRITZ!Box 7530 in één oogopslag

·        Ondersteunt ADSL, VDSL, VDSL vectoring, 35b supervectoring/VPlus tot 300 Mbit/s

·        2 x 2 dual-band Wireless AC + N met Multi-User MIMO (866 Mbit/s + 400 Mbit/s)

·        Vier gigabit LAN-aansluitingen en een USB-poort voor opslagmedia

·        DECT-basisstation voor telefoon en smart-hometoepassingen, en een analoge aansluiting

·        FRITZ!OS: met kinderslot, mediaserver, FRITZ!NAS, WiFi-gastentoegang, MyFRITZ!

·        Optionele internetverbinding via gigabit WAN-aansluiting voor flexibele werking – op kabel- of glasvezelmodems

·        Compacte FRITZ!Box in een slank, wit design en een laag energieverbruik van 6 watt

Prijs en verkrijgbaarheid

De FRITZ!Box 7530 is vanaf nu verkrijgbaar voor een adviesprijs van 149 euro.

Wil je de FRITZ!Box 7530 zelf proberen? Testexemplaren zijn op te vragen bij Progress Communications. Daarnaast is FRITZ!  op 6 en 7 oktober 2018 aanwezig op het Firstlook Festival 2018 te Utrecht. Je vindt FRITZ! bij stand 42.

###

Over AVM 

AVM biedt veelzijdige producten voor de snelle breedbandaansluiting en het intelligente thuisnetwerk. Met de FRITZ!-familie is AVM in Duitsland en Europa een toonaangevende fabrikant van breedbandeindapparaten voor DSL, kabel, LTE en glasvezel. De smarthomeproducten, die met de standaarden WiFi, DECT en Powerline werken, zorgen voor een intelligent en veilig thuisnetwerk. Met het besturingssysteem FRITZ!OS kunnen alle FRITZ!-producten eenvoudig worden bediend. Dankzij kosteloze updates krijgen alle FRITZ!-producten regelmatig nieuwe functies voor meer comfort en veiligheid. FRITZ! is in Duitsland het toonaangevende merk voor het thuisnetwerk. Het bedrijf in Berlijn, dat in 1986 werd opgericht, investeert al vanaf het begin in eigen ontwikkeling voor veilige en innovatieve producten voor de breedbandaansluiting. De communicatiespecialist behaalde in 2017 met zevenhonderd medewerkers een omzet van 490 miljoen euro. Vind meer informatie over AVM en de producten op de website nl.avm.de, Facebook of bekijk het Twitter-kanaal en YouTube-kanaal.

Highres beeldmateriaal kunt u hier downloaden.

Neem voor meer informatie contact op met: 

Progress Communications

Lianne van Dijk / Tessa Graus

T: +31 (0)20 363 1152

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country