Maak kennis met de Roomba® e5 Robotstofzuiger

iRobot, marktleider in huishoudrobots voor de consument, presenteert de nieuwe Roomba® e5 Robotstofzuiger. De Wi-Fi®-connected Roomba® e5 is uitgerust met innovatieve technologieën die dag in, dag uit samenwerken voor een schoon huis. De nieuwe robotstofzuiger biedt consumenten een verbeterd acceleratievermogen voor een toegankelijkere prijs.

De belangrijkste kenmerken van de Roomba® e5 Robotstofzuiger

· Power-Lifting Suction met vijf keer meer zuigkracht[1] voor schonere vloeren en een hoogefficiëntiefilter om vuil en (niet-zichtbare) dierenharen op te zuigen.

· Premium 3-staps-reinigingssysteem dat gebruikmaakt van dubbele multi-oppervlak rubberen borstels en Power-Lifting Suction om hardnekkig vuil te verwijderen.

· Draaiende zijborstel, speciaal ontworpen om vuil aan randen en in hoeken weg te vegen.

· Een groot aantal intelligente sensoren die meer dan zestig beslissingen per seconde nemen om slim door het huis te navigeren en onder en langs de meubels schoon te maken.

· Dirt Detect™-sensoren waarschuwen de Roomba® e5 om extra vuile delen op de vloer nog grondiger te reinigen.

· Afwasbare opvangbak – spoel het vuil simpel weg.

· De Roomba® e5 gaat na het stofzuigen automatisch terug naar zijn docking station om op te laden, zodat hij altijd klaar is voor de volgende opdracht.

Dankzij de iRobot HOME-app en de Wi-Fi-connectie van de Roomba® e5 is het inplannen van een stofzuigbeurt terwijl je niet thuis bent, nog nooit zo makkelijk.

Met meer dan 25 jaar ervaring in robotisering en voortdurende innovatie biedt iRobot een reeks huishoudrobots voor stofzuigen en dweilen voor ieders budget. De Roomba® e5 is beschikbaar vanaf 26 september 2018 voor een adviesprijs van 499 euro (incl. btw).                     

High-res beeldmateriaal kun je hier terugvinden.

[1] Vergeleken met het Roomba® 600 Series AeroVac™-systeem

###

Over iRobot Corp. iRobot, het toonaangevende bedrijf voor huishoudrobots voor de consument, ontwerpt en bouwt robots die ervoor zorgen dat we zowel binnen als buiten meer doen. iRobot lanceerde in 2002 de huisstofzuigrobotcategorie met de introductie van zijn Roomba® Robotstofzuiger. Vandaag is iRobot wereldwijd actief en verkocht het al meer dan twintig miljoen robots. Het assortiment van iRobot, waaronder de Roomba® en de Braava™-familie van dweilrobots, beschikt over gepatenteerde technologieën en geavanceerde concepten in schoonmaak, mapping en navigatie. De ingenieurs van iRobot bouwen een ecosysteem van robots en technologieën voor het slimme huis. Surf voor meer informatie over iRobot naar www.irobot.nl.

 

PerscontactProgress Communications

Marieke van Heijst & Tessa Graus Tel: 020 363 1152 E-mail: irobotNL@progresscommunications.nl

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country