Indeed introduceert de Indeed Academy: gratis e-learnings met best practices voor recruiters

Nederland lanceert Indeed Academy als eerste na Verenigde Staten

Amsterdam, 3 september 2018Indeed, de nummer 1-vacaturesite van de wereld, lanceert de Indeed Academy voor recruiters. Dit is een gratis trainingsprogramma bestaande uit negen e-learnings en bijbehorende testen. De korte videolessen leren gebruikers hoe ze de juiste talenten vinden en aantrekken, hoe ze datagedreven inzichten verkrijgen en hoe ze hierop kunnen anticiperen. De Nederlandstalige e-learnings zijn on-demand beschikbaar en niet tijdgebonden. Zo kunnen recruiters deelnemen op basis van hun eigen schema en in hun eigen tempo. Na de Verenigde Staten is Nederland het eerste land dat de Indeed Academy introduceert.

288777 indeed%20academy 39bb00 original 1535959565

“Toptalent aantrekken lukt niet zomaar. Employer branding is hierbij erg belangrijk en wordt vaak vergeten”, aldus Sander Poos, Managing Director van Indeed Benelux. “Dit is opvallend, vooral als je bedenkt dat bijvoorbeeld 83 procent van de sollicitanten aangeeft dat werknemersreviews de beslissing om te solliciteren beïnvloeden, zoals blijkt uit Indeed-onderzoek. We zien dat werkgevers en recruiters handvatten kunnen gebruiken om dat goed aan te pakken. De Indeed Academy leert recruiters onder andere hoe ze op Indeed een bedrijfspagina claimen, inrichten en optimaliseren. En hoe ze dit middel kunnen inzetten om hun employer brand op een aantrekkelijke en authentieke manier te presenteren om potentiële kandidaten aan te spreken.”

Leren waar en wanneer je wilt

Het programma is ontworpen door Indeed-productexperts. Gebruikers ontdekken alles over het Indeed-recruitmentplatform, waaronder strategieën om efficiënter te zoeken naar toptalent, en tips om betere vacatures te schrijven. Dit is mogelijk vanaf een pc, mobiele telefoon of tablet. Gebruikers kunnen alleen de e-learnings volgen die ze interessant vinden, of het volledige trainingsprogramma voltooien en zo de status van Indeed Academy Graduate behalen. Geslaagden ontvangen een badge en krijgen een afstudeercadeautje als bewijs van hun inspanningen en om zich te onderscheiden als innovatief recruiter.

# # #

Over Indeed

Meer mensen vinden banen op Indeed dan waar dan ook. Indeed is de nummer 1-vacaturesite ter wereld en helpt werkzoekenden in meer dan zestig landen en in 28 talen bij het vinden van miljoenen vacatures via de (mobiele) website of de Indeed-app. Maandelijks bezoeken meer dan 200 miljoen mensen Indeed voor het zoeken naar vacatures, het plaatsen van hun cv en het onderzoeken van bedrijven (bronnen: SilkRoad & iCIMS). Ga voor meer informatie naar Indeed.nl/about.

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country