Vesting Finance klaar voor bedrijfstransformatie dankzij Aruba Smart Digital Workplace

Netwerkoplossing van Aruba biedt mogelijkheden voor veilig, flexibel en mobiel werken

Amstelveen, 10 juli 2018 – Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company (NYSE: HPE), toonaangevende leverancier van next-generation netwerkoplossingen, levert de netwerkoplossing voor het nieuwe hoofdkantoor van Vesting Finance, marktleider op het gebied van financiële dienstverlening, schuldmanagement en de verkoop van vorderingen. Met de verhuizing van vijf lokale kantoren naar één centraal kantoor in Amersfoort streeft Vesting Finance naar een volledig mobiele ervaring voor werknemers. Aruba implementeerde zijn Smart Digital Workplace-platform voor de transformatie van het pand tot digitale werkplek.

Grip op het bedrade en draadloze netwerk

De oplossing van Aruba voor Vesting Finance omvat access points uit de Aruba 300-serie, 7205-Mobility Controllers, Aruba 2930- en 3810-switches, AirWave Netwerkbeheer en de ClearPass Policy Manager gecombineerd met ArubaOS 8 en een Master Mobility Controller. De verantwoordelijkheid voor de IT-infrastructuur ligt in handen van Unica Schutte ICT. Hendry Scholing, Solution Architect bij Unica Schutte ICT, vertelt: “De Aruba ClearPass Policy Manager is de belangrijkste component van de oplossing. Hiermee krijgt Vesting Finance grip op zijn volledige bedrade en draadloze netwerk.” Bert Deelman, manager Infrastructuur bij Vesting Finance, zegt hierover: “De oplossing biedt het bedrijf diverse voordelen. Zo geeft het werknemers nu de mogelijkheid tot veilig en flexibel werken op afstand. Dit vergroot niet alleen de productiviteit van medewerkers, maar zorgt er ook voor dat er minder fysieke kantoorruimte nodig is. Daardoor konden de vijf lokale kantoren worden gesloten en werkt men nu vanuit één hoofdkantoor.”

Stappenplan voor IoT, BYOD en ‘smart building’

Aruba leverde tevens een uitgewerkt stappenplan om de impact van het Internet of Things (IoT), Bring Your Own Device (BYOD) en technologieën voor ‘smart building’ te onderzoeken. Deelman: “We waren overtuigd door het stappenplan van Aruba en geloofden in de technologie. Samen met onze facilitaire afdeling willen we een concept voor locatiegebaseerde diensten testen. Met Aruba en Unica Schutte ICT kunnen we brainstormen over IoT, slimme conferentieruimtes, locatieservices en realtime controle. Vesting Finance is een onderneming gericht op financiële dienstverlening, en netwerkbeveiliging is voor ons dan ook van cruciaal belang. Aruba biedt ons een platform waarop we toegang en innovatie kunnen beheren. Het netwerk is er klaar voor. Dankzij de oplossing kunnen werknemers straks overal werken, waardoor we makkelijker de medewerkers met de juiste vaardigheden kunnen inzetten op specifieke projecten.”

###

Over Vesting Finance

Vesting Finance is marktleider op het gebied van financial servicing en credit management, en beheert portefeuilles voor zichzelf en voor derden. Vesting Finance zorgt voor financiële vitaliteit en groei van ondernemingen en is specialist in het managen van leningen en het voorkomen en terugdringen van betaalachterstanden. 700 Professionals, bijgestaan door flexibele IT-systemen, ondersteunen opdrachtgevers in alle fasen van het proces: van klantacceptatie tot en met betaling. De slimme inzet van data, door middel van dochtermaatschappij Focum (marktleider op het gebied van data in Nederland), maakt dat Vesting Finance hierin bijzonder succesvol, innovatief en efficiënt is.

Over Aruba, een onderneming van Hewlett Packard Enterprise

Aruba, onderdeel van Hewlett Packard Enterprise, is een wereldwijd toonaangevende leverancier van netwerkoplossingen voor de volgende generatie voor ondernemingen van elke omvang. De onderneming levert IT-oplossingen die organisaties de mogelijkheid bieden om de nieuwste generatie mobiele gebruikers te bedienen, die afhankelijk zijn van cloudgebaseerde zakelijke apps voor elk aspect van hun persoonlijke en zakelijke activiteiten.

Bezoek de Aruba website op http://www.arubanetworks.com/en-gb/  voor meer informatie. Volg Aruba op Twitter, Facebook en LinkedIn voor het laatste nieuws en bezoek Airheads Social op http://community.arubanetworks.com voor de laatste technische discussies over mobiliteit en Aruba producten.

Neem voor meer informatie contact op met:

Progress Communications

Allard Rustenhoven / Iris Vreekamp

Tel.: +31 (0)20 – 363 11 52

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country