Nmbrs® introduceert HR Inbox: nieuwe oplossing voor efficiënte HR-workflows

Amsterdam, 9 juli 2018 – Nmbrs®, leverancier van HR- en payrollsoftware voor de Nederlandse en Zweedse markt, introduceert Nmbrs® HR Inbox. Deze nieuwe feature brengt HR en payroll weer een stap dichter bij elkaar. Het stelt HR-specialisten in staat de gehele employee journey efficiënter in te richten en alle processen – van sollicitatiebrief tot en met afscheidsdiner – vanuit één plek te beheren. Bovendien sluiten hiermee HR-workflows vanuit de eigen inbox naadloos aan op de bestaande Nmbrs®-software. De nieuwe (bèta)feature wordt vanaf begin juli 2018 uitgerold naar de eerste Nmbrs®-gebruikers.

Met Nmbrs® HR Inbox kan elke HR-workflow worden gestart op de plek waar het merendeel van de HR-processen begint: de Inbox. Vanuit een HR workflow is het met de nieuwe tool mogelijk een planning te maken, die onder te verdelen in taken en die weer toe te wijzen aan bijvoorbeeld HR-teamleden en/of de medewerker zelf.

­­

Tot op heden is het bij de meeste salarispakketten pas mogelijk om medewerkers in het systeem toe te voegen nadat contracten getekend zijn. Met Nmbrs® HR Inbox kan dit al vanaf het eerste contactmoment. Ook vanuit je Inbox.

“We vinden dat werknemers de best mogelijke HR-service verdienen. Nmbrs® draagt daaraan bij door HR-processen voor alle partijen toegankelijker en efficiënter te maken”, zegt Michiel Chevalier, CEO van Nmbrs®. Zo hoeft informatie slechts eenmaal te worden ingevoerd en kunnen medewerkers zelf zaken als een adreswijziging in het systeem invoeren. Zo bereik je met minimale inspanningen optimale HR-services. Volgens Chevalier was HR-software lange tijd een ondergeschoven kindje. “Ondanks dat er binnen Sales en HR veel overeenkomsten zijn qua workflows, zijn CRM-systemen de afgelopen jaren sterk doorontwikkeld en zijn HRM-systemen lange tijd achtergebleven. Dat heb ik altijd wat vreemd gevonden. Tijd dus voor een inhaalslag.”

###

Over Nmbrs®

Nmbrs® is een in Amsterdam gevestigde leverancier van HR- en payrollsoftware. De afgelopen tien jaar heeft het bedrijf een leidende rol gespeeld in de toepassing van cloudtechnologie en innovatieve oplossingen voor zowel de HR-specialist als accountants binnen de Nederlandse en Zweedse markt. In de ontwikkeling van de HR- en payrollsoftware van Nmbrs® ligt de nadruk op de rol van HR. Door alle sleutelgebruikers – inclusief de medewerker – erbij te betrekken, zorgt Nmbrs® ervoor dat met minimale inspanning een optimale HR dienstverlening wordt verleend. Deze focus staat samen met efficiëntie, automatisering, gebruiksvriendelijkheid en continue innovatie aan de basis van Nmbrs®-software. Ga voor meer informatie naar www.nmbrs.com.

Voor meer info

Progress Communications

Corinna Peekel / Iris Vreekamp

Tel.: 020 363 11 52

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country