Unitrends MSP verenigt back-upmanagement met nieuwe Autotask-integratie

Autotask PSA-gebruikers kunnen nu vanaf één scherm back-up-alerts managen en ticketing automatiseren

Amsterdam, 20 juni 2018 Unitrends MSP, het eerste bedrijf dat back-up, ransomwaredetectie en cloud-based business continuity voor de MSP-markt vanuit één platform aanbiedt, kondigt zijn nieuwste integratie met Datto’s Autotask PSA aan. De integratie is via de open API’s van Autotask en in samenwerking met het Autotask-integratieteam gebouwd en biedt Autotask PSA-gebruikers de mogelijkheid om hun Unitrends MSP appliances naadloos te bedienen vanaf één dashboard. Gebruikers kunnen nu vanuit hun Autotask PSA-console back-up-alerts bekijken en beheren, en automatisch back-upgerelateerde tickets maken. Daarnaast kunnen ze vanuit dezelfde console alle klantaccounts in één keer synchroniseren van Autotask PSA naar nieuwe Unitrends MSP appliances.

“Back-up is misschien wel de belangrijkste dienst die we onze klanten bieden”, zegt Dan Robinson, CEO en oprichter van Robinson Tech. “De mogelijkheid om moeiteloos een nieuwe Unitrends MSP appliance te installeren en vervolgens makkelijk back-up-alerts te bekijken en te beheren binnen het Autotask-dashboard, is geweldig voor onze productiviteit en schaalbaarheid. Met deze integratie kunnen we nóg sneller reageren op een alert of uitval, uren bijhouden en alle aspecten van de workflow managen vanuit één dashboard. Die extra efficiëntie is onbetaalbaar.”

“We zijn nog altijd vastberaden om de MSP-markt optimaal te ondersteunen”, zegt Mike Sanders, CEO van Unitrends MSP. “Met het oog op de recente fusie met Kaseya wilde het Unitrends MSP-team zijn toewijding aan de MSP-community nogmaals benadrukken. Daarom hebben we deze integratie met Autotask ontwikkeld. We blijven ons product continu verbeteren met nieuwe integraties om aan de business continuity- en disaster recovery-eisen van MSP’s te voldoen.”

Verdere Unitrends MSP-integraties zijn, onder andere, VSA by Kaseya en Connectwise Manage. De Unitrends MSP-Autotask-integratie is gratis en vanaf nu beschikbaar.

# # #

Over Unitrends MSP

Unitrends MSP werd opgericht om MSP’s te voorzien van Unitrends’ grootschalige business continuity- en disaster recovery-oplossingen (BCDR). Unitrends put uit 25 jaar aan ervaring en is het eerste bedrijf om back-up, ransomwaredetectie en cloud-based business continuity voor de MSP-markt aan te bieden vanuit één krachtig platform. Unitrends MSP werkt elke dag samen met MSP’s om producten te ontwikkelen, die ze in staat stellen winstgevende BCDR-diensten en bijbehorende ondersteuning aan te bieden, waarmee MSP’s de betrouwbaarheid van die diensten kunnen vergroten. Kijk voor meer informatie op http://msp.unitrends.com.

Over Kaseya

Kaseya is dé leverancier van complete IT-beheeroplossingen voor Managed Service Providers en het mkb. Kaseya stelt organisaties in staat IT efficiënt te beheren en te beveiligen om zo succes te realiseren met IT-diensten. De oplossingen van Kaseya zijn beschikbaar als toonaangevende cloudoplossing en als on-premise-software. Hiermee hebben bedrijven vanuit één centraal punt controle over al hun IT, beheren ze makkelijk remote- en gedistribueerde omgevingen en automatiseren ze verschillende IT-beheertaken. De oplossingen van Kaseya beheren momenteel meer dan tien miljoen endpoints over de gehele wereld en worden ingezet door klanten in uiteenlopende sectoren, waaronder retail, productie, gezondheidszorg, onderwijs, overheid, media, technologie en financiën. Kaseya heeft zijn hoofdkantoor in Dublin (Ierland), is niet-beursgenoteerd en is actief in meer dan twintig landen. Meer informatie is te vinden op www.kaseya.com

Voor meer informatie: 

Progress Communications 

Tessa Bron 

Tel.: 020 - 363 11 52 

 

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country