Gerrit Schipper aangesteld als Board Advisor bij HAL24K

           

Amsterdam, 19 juni 2018 Data Intelligence scale-up HAL24K heeft Gerrit Schipper (61) aangesteld als Board Advisor. HAL24K heeft Schipper gevraagd adviseur te worden vanwege zijn expertise en jarenlange ervaring met bedrijfsvoering, strategische vraagstukken, technologie en het belang van data-driven besluitvorming. Ook zal hij zijn omvangrijke internationale netwerk inzetten om verdere groei van HAL24K te stimuleren.

283332 gerrit%20schipper board%20advisor%20hal24k 84c468 large 1529408897

Door zijn huidige functie als interim-directeur van het onderzoeksinstituut ‘Erasmus Centre for Data Analytics’ heeft Schipper uitgebreide kennis van de transformatie van data naar businessoplossingen. De aanstelling biedt bovendien interessante mogelijkheden tot een samenwerking tussen het gerenommeerde onderzoeksinstituut en HAL24K op het gebied van zowel technologie als data intelligence-oplossingen.                         

Verder is Schipper momenteel Managing Partner bij de Concord Carlisle Management Group en bekleedt hij verschillende bestuurs- en adviserende functies. In het verleden is hij CEO geweest van onder andere PHS, ABZ Group, RDC Group en Geodan NEXT International.

Schipper: “HAL24K is een van de meest onderscheidende partijen doordat men zeer specialistische datascience-expertise combineert met een professioneel technologieplatform. Daarnaast speekt HAL24K’s missie om data en technologie in te zetten voor een betere wereld, mij zeer aan. Ik verheug me om bij te dragen aan dit nobele doel en om deel uit te maken van het HAL24K-team.”                  

“Met Gerrit halen we wederom een strategisch zwaargewicht in huis”, zegt Jerome H. Mol, oprichter en CEO van HAL24K. “Binnen korte tijd is er veel ervaring en marktkennis bijgekomen binnen HAL24K: zo zijn Wouter Deelman en Robert van Gasteren al eerder aangesteld als Board Advisors. Gerrit is een bevlogen professional met een uniek inzicht in informatisering en data-driven besluitvorming. Hij heeft veel internationale ervaring met groei door middel van overnames. Ik zie ernaar uit om samen met hem en onze andere Board Advisors verdere richting te geven aan de koers en groei van HAL24K.”                      

# # #

Over Hal24K

HAL24K is een Data Intelligence scale-up met vestigingen in San Francisco, Amsterdam en Londen. Het bedrijf levert operationele en voorspellende informatie aan (smart) cities, landen en organisaties. HAL24K gebruikt geavanceerde datascience-technieken – zoals machine learning en neurale netwerken – met modelling, analyses en visualisaties via het SaaS-platform HAL24K Dimension-platform. Dit voorziet in realtime datagedreven besluitvorming in complexe en multidimensionale omgevingen, en leidt tot optimale benutting van resources, het voorkomen van disrupties en het besparen op kosten. Voor meer informatie: hal24k.com.

Voor meer informatie:

Progress Communications

Inger Hund

Tel.: +31 (0)20 363 11 52

 

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country