Wouter Deelman aangesteld als Board Advisor HAL24K

Amsterdam, 6 juni 2018 – Data Intelligence scale-up HAL24K heeft Wouter Deelman (60) aangesteld als Board Advisor. HAL24K heeft Deelman gevraagd adviseur te worden vanwege zijn uitgebreide trackrecord als serial entrepreneur. Zo richtte hij met succes twee global techbedrijven op: ThreeFive Photonics (optical chips, nu onderdeel van Broadcom, Inc.), en Qelp (troubleshootingsoftware voor smartphones, nu onderdeel van SYKES, Inc.).

282388 wouter%20deelman board%20advisor%20hal24k 8ab097 original 1528276630

Deelman is onder andere voorzitter van de raad van bestuur bij Qelp en bestuurslid bij Startupbootcamp IoT & Data.

Deelman: “Er wordt veel geschreven over artificial intelligence en machine learning. Veel media komen tot de conclusie dat de markt nog jong is. Er zijn nog maar weinig bedrijven met een echt product en echte klanten. HAL24K heeft die wel, en heeft daarmee de perfecte positie om in te spelen op de groeiende marktvraag. Ik zie weinig bedrijven die beschikken over een combinatie van datascience-expertise, partners met domeinkennis en een techplatform om de oplossingen te bouwen en operationeel in te zetten. Ik ben zeer verheugd mijn steentje bij te dragen aan het succes van HAL24K.”

“Wouters ervaring als serial entrepreneur en oprichter en CEO van ThreeFive Photonics en Qelp is ongekend in Nederland”, zegt Jerome H. Mol, oprichter en CEO van HAL24K. “Ik bewonder zijn analytisch vermogen waarmee hij al succes heeft gehad bij meerdere grotere organisaties. Daarnaast passen zijn kennis van mobile, het Internet of Things en business analytics zeer goed bij ons bedrijf. Wij zijn zeer trots dat hij deel wil uitmaken van de baanbrekende ontwikkelingen bij, en de internationale expansie van HAL24K.”

# # #

Over Hal24K

HAL24K is een Data Intelligence scale-up met vestigingen in San Francisco, Amsterdam en Londen. Het bedrijf levert operationele en voorspellende informatie aan (smart) cities, landen en organisaties.

HAL24K gebruikt geavanceerde datascience-technieken – zoals machine learning en neurale netwerken – met modelling, analyses en visualisaties via het SaaS-platform HAL24K Dimension-platform. Dit voorziet in realtime datagedreven besluitvorming in complexe en multidimensionale omgevingen, en leidt tot optimale benutting van resources, het voorkomen van disrupties en het besparen op kosten. Voor meer informatie: HAL24K.com.

Voor meer informatie:

Progress Communications

Inger Hund

Tel.: +31 (0)20 363 11 52

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country