Macaw zet uitbreiding voort naar Duitsland

Bedrijf brengt Digital Marketing-expertise en IT-services naar regio Noordrijn-Westfalen

Hoofddorp, 31 mei 2018 – Macaw, leverancier en implementatiepartner van digitale oplossingen voor ’s werelds meest geavanceerde technologyplatforms, breidt uit naar Duitsland. In Duitsland richt de focus zich op de regio Noordrijn-Westfalen, waar het bedrijf zijn uitgebreide kennis en expertise op het gebied van Digital Transformation, Customer Engagement, Employee Empowerment, Data Driven Business en Digital Marketing gaat inzetten om organisaties in de sectoren manufacturing, finance en retail te helpen met hun digitale transformatie. Met deze uitbreiding is Macaw vanaf nu vertegenwoordigd in Nederland, Litouwen en Duitsland.

Macaw helpt organisaties bij het realiseren van hun businessdoelen in The Age of the Customer. Het bedrijf richt zich hierbij met name op organisaties die zich willen aanpassen aan de veranderende markt, waarin de klant het – door het digitale tijdperk – voor het zeggen heeft en je als organisatie snel moet kunnen inspelen op de continu veranderende vraag. Macaw ziet op dit gebied verschillende kansen, onder andere in de vorm van oplossingen ter realisatie van Customer Engagement en Employee Empowerment.

William van der Pijl, CEO van Macaw: “Voor ons is Duitsland een logische volgende stap in ons groeiscenario. Veel van onze multinationalklanten hebben daar ook al vestigingen. Voor ons was 2017 het jaar van de voorbereidingen en is 2018 het jaar van groei. Inmiddels hebben we ruim 250 werknemers en een stevige positie in de Nederlandse markt. De uitbreiding naar Duitsland is onderdeel van onze meerjarenstrategie en zal een belangrijke bijdrage leveren aan de realisatie van onze doelen op het gebied van groei en aantrekkelijk werkgeverschap.

###

Over Macaw

Macaw (www.macaw.nl) helpt bedrijven succesvol te zijn en te blijven met hun noodzakelijke digitale transformatie door inzet van hun beste mensen en best-in-class digitale oplossingen op ’s werelds meest geavanceerde technologyplatforms. Macaw is Multiple Gold Partner van Microsoft en Platinum Partner van Sitecore. Al meer dan twintig jaar heeft Macaw een uitgebreid trackrecord met succesvolle projecten in verschillende branches bij organisaties als Evides, HEINEKEN, Jumbo Supermarkten, Perfetti van Melle, Priva, Reed Business, Univé, Volkswagen PON Financial Services en Zadkine. Met een team van 250 mensen en vanuit state-of-the-art kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Apeldoorn en Vilnius (Litouwen) wordt dagelijks gewerkt aan thema’s als Digital Transformation, Employee Empowerment, Customer Engagement, Data Driven Business, Optimize Operations en Enable The Mobile Mindshift.

Voor meer info

Progress Communications

Inger Hund / Iris Vreekamp

Tel.: 020 363 11 52

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country