Origineel moederdagcadeau: een veilig gevoel

Amsterdam, 1 mei 2018 - Geef je moeder een beetje extra gemoedsrust met Moederdag. Hoe? Geef een cadeau dat ervoor zorgt dat haar huis en geliefden veilig zijn dankzij de smarthome-beveiligingsproducten van Ring. Dé perfecte oplossing om het huis eenvoudig te beschermen, of er nu iemand thuis is of niet.

279054 ring vd2 afb 2955ba original 1525175160

Met de Ring Video Doorbell 2 kan je moeder iedereen aan de deur zien, horen en spreken vanaf een smartphone, tablet of pc. Niet alleen als ze thuis is, maar ook vanaf haar werk of haar welverdiende zonvakantie. Met de Ring Video Doorbell 2 mist je moeder nooit meer een bezoeker. Ook niet de pakketbezorger die haar moederdagcadeautjes komt afleveren.

Dus of je nu haar afgeleverde waardevolle moederdagcadeaus op de stoep helpt beschermen of haar (klein)kinderen laat begroeten aan de voordeur – Ring heeft een makkelijke oplossing voor elke situatie.

Wil je je moeder voor Moederdag een Ring of Security om haar huis geven? Geef haar dan de Floodlight Cam en Chime Pro. Of ga voor de nieuwe Spotlight Cam, met spotlights die worden geactiveerd door beweging, infrarood-nachtzichtsensoren en een 110-decibel-alarm. Met de innovatieve producten van Ring is je moeder altijd verbonden met haar huis, familie en buren, en heeft ze altijd controle over de veiligheid van haar huis – waar ze ook is.

--

Over Ring

Ring is opgericht met de missie om buurtcriminaliteit te verlagen en het aantal inbraken te verminderen. Met innovatieve producten wil het bedrijf bewoners grip geven op hun eigen veiligheid thuis. Sinds de oprichting in 2013 hebben meer dan drie miljoen gebruikers zich aangesloten op de Ring of Security om zichzelf en hun buurt veiliger te maken. Met Ring ben je altijd thuis.

###

Noot voor de redactie

Benieuwd naar de smarthome-beveiligingsproducten van Ring? Vraag een reviewproduct aan. Neem hiervoor of voor meer informatie over Ring contact op via de onderstaande contactgegevens. Hi-res beeldmateriaal is hier te downloaden.

Voor meer informatie:

Progress Communications

Marieke van Heijst / Tessa Bron

Tel.: 020-3631152

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country