Active Nutrition International brengt PowerBar en Dymatize online met de Descartes pixi* Warehouse Management Solution

Amersfoort, 24 april 2018 -- Descartes Systems Group (Nasdaq: DSGX) (TSX: DSG), wereldleider in integratie van handelsverkeer tussen logistiekintensieve organisaties, maakt bekend dat Active Nutrition International GmbH in München twee nieuwe e-commercekanalen in Duitsland en Oostenrijk heeft gelanceerd, waarbij gebruik wordt gemaakt van de Descartes pixi* warehouse management-oplossing (WMS) om de orderafhandeling voor haar sportvoedingsmerken PowerBar en Dymatize te ondersteunen.  

“De nieuwe webshops voor onze sportvoedingsproducten staan voor de manier waarop we onze aanwezigheid in de markt uitbreiden met nieuwe direct-to-consumer-kanalen”, zegt Ronald Thomas, eCommerce-manager bij Active Nutrition International. “Descartes pixi* WMS helpt ons met innovatieve mogelijkheden voor e-commercelogistiek, wat ons in staat stelt om op dezelfde dag te verzenden. Hiermee voldoen we aan de vraag van klanten, die steeds meer snelheid eisen. De oplossing biedt ons de functies en mogelijkheden die nodig zijn om warehouseprocessen te optimaliseren en onze groeiende business-to-consumer-activiteiten snel te kunnen schalen.”

Met Descartes pixi* WMS is Active Nutrition International in staat om de e-commerceprocessen op het gebied van beheer en uitvoer van onlinebestellingen in een geïntegreerd multichannel-warehouse voor zowel B2B- als B2C-goederen te automatiseren. Wanneer consumenten een onlinebestelling plaatsen, communiceert Descartes pixi* WMS naadloos met bestaande enterprise resource planning- (ERP) en financiële systemen om de gehele supply chain te sturen, zonder dat handmatige tussenkomst nodig is – van orderontvangst tot verwerking van de verzending en retourbeheer.

“We zijn blij dat we Active Nutrition International met onze e-commerceoplossing kunnen ondersteunen bij de uitbreiding van haar aanwezigheid in de direct-to-consumer-markt”, zegt Gregor Walter, Vice-President of Product Strategy Ecommerce van Descartes. “E-commerce transformeert sectoren en supply chains nog altijd. Descartes pixi* WMS biedt retailers over de gehele wereld een manier om hun e-commerce-fulfilment-activiteiten efficiënt te ondersteunen en een uitstekende klantervaring te bieden.

###

Over Active Nutrition International GmbH

Active Nutrition International GmbH combineert met PowerBar www.powerbar.eu, Dymatize www.dymatize-athletic-nutrition.com en Premier Protein drie unieke sportvoedingsmerken die atleten de optimale sportvoeding bieden. PowerBar heeft zijn wortels in de duursport en staat voor moderne, voedingsrijke producten die ambitieuze sporters van de nodige energie voorzien. Dymatize biedt met proteïnen, gainers en andere voedingssupplementen een basis waarmee sporters de vruchten plukken van een zware training. Premier Protein staat voor Lean Protein en Great Taste. Het biedt de perfecte energie om het meeste uit de dag te halen. Active Nutrition International GmbH begon meer dan dertig jaar geleden met de visie om een revolutie in sportvoeding teweeg te brengen. Als marktleider die helpt de markt te definiëren, zijn de merken van Active Nutrition International GmbH vandaag de dag wereldwijd verkrijgbaar, met een sterke focus op Midden- en West-Europa. Ga voor meer informatie naar www.active-nutrition-international.com.

Over Descartes

Descartes (TSX: DSG) (Nasdaq: DSGX) is de wereldwijde leider op het gebied van on-demand, SaaS-oplossingen (Software-as-a-Service) die bijdragen aan de verbetering van de productiviteit, en van de prestaties en zekerheid voor ondernemingen, waarbij logistiek een belangrijke rol speelt. Klanten gebruiken de modulaire, cloud-based oplossingen om leveringen te plannen, te sturen, te volgen en te meten. Ook kunnen zij vrachten plannen, toewijzen en uitvoeren, transportfacturen opstellen, controleren en betalen, wereldwijde handelsdata bekijken, douane- en beveiligingsdocumenten voor import en export archiveren, en verschillende andere logistieke processen uitvoeren. Dit alles door deelname aan ’s werelds grootste, multimodale samenwerkingscommunity voor logistiek. Het hoofdkantoor van Descartes is gevestigd in Waterloo, Canada, en de organisatie heeft kantoren en partners wereldwijd. Meer informatie: www.descartes.com. Volg ons op LinkedIn en Twitter voor de meest recente informatie.

Voor meer informatie

Progress Communications

Allard Rustenhoven

Tel.: +31 (0)20 363 11 52

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country