Dubai Airports gebruikt Box voor cloud content management

Box speelt cruciale rol in het toekomstig werken van Dubai Airports

Amsterdam, 10 april 2018 - Box Inc. (NYSE:BOX), een toonaangevend bedrijf in cloud content management, kondigt vandaag aan dat Dubai Airports volledig overgaat op Box. Dubai Airports bedient twee luchthavens in Dubai, waaronder Dubai International, 's werelds grootste internationale luchthaven. In 2016 koos het bedrijf de oplossingen van Box voor contentmanagement in de cloud, en wordt nu al voor bijna tweeduizend werknemers ingezet.

"In 2017 reisden bijna 88,2 miljoen passagiers via Dubai Airports. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar nieuwe technologie om juist die klanten een soepelere ervaring te bieden", aldus Abdulrahman Al Hosani, Vice President van Dubai Airport's - BT Infrastructure and Operations. "Door het gebruik van Box besteden we minder tijd aan het onderhouden van bestandsservers en het afhandelen van tickets van de supportdesk. Zo kunnen we ons volledig focussen op de zaken waarin we gespecialiseerd zijn: het bieden van eerste klas reiservaringen, bagageafhandeling en vliegveldbeheer."

"Dubai Airports is een toonaangevende luchthaven, die de lat voor luchtvaartinfrastructuur en technologie steeds hoger legt", aldus Tom Addis, Senior Vice President en General Manager van Global Operations bij Box. "We kijken ernaar uit om Dubai Airports met onze integrale, digitale oplossingen voor haar werknemers en partners in de toekomst te ondersteunen."

Dubai Airports implementeerde in 2016 Box voor het eerst en gebruikt de oplossingen momenteel voor het volgende:  

  • Classificeren en beveiligen van alle soorten content met Box Governance en Box KeySafe
  • Samenwerken met externe servicepartners en consultants, zoals Emirates Airlines en dnata (een van 's werelds grootste aanbieders van gecombineerde luchtvaartdiensten)
  • Beheren en opslaan van content in Europese datacentra met Box Zones
  • Een integratie met Microsoft O365 en Okta voor een flexibele, digitale ervaring voor werknemers
  • Centraliseren van intern projectmanagement, digitale assets en bedrijfskritische gegevens in Box
  • Openen en bewerken van content op elk apparaat, waardoor werknemers op de vliegvelden, in de Dubai-regio en over de hele wereld mobiel kunnen werken

Dubai Airports beschouwt Box als een onmisbare schakel bij de transformatie naar een volledig digitale werkplek. "De keuze viel op Box vanwege de mogelijkheden om content veilig op te slaan en te voldoen aan regelgeving. Dankzij Box KeySafe, Box Governance en Box Zones voldoen we aan de EU-voorschriften inzake gegevensbescherming", aldus Al Hosani. "Met Box kunnen we niet alleen onze content beter beheren, maar krijgen we ook eenvoudig toegang tot informatie. Zo besparen we veel tijd en geld."

Dubai Airports sluit zich aan bij een groeiende lijst transportbedrijven uit de EMEA-regio die op Box zijn overgegaan, waaronder Eurostar, Virgin Trains, Network Rail, Gatwick Airport en de luchthaven van Hamburg.

###

Over Dubai Airports

Dubai Airports bezit en beheert de operationele werkzaamheden en ontwikkeling van beide luchthavens van Dubai - Dubai International (DXB) en Dubai World Central (DWC). Deze luchthavens vormen een brug tussen het Oosten en het Westen en worden gebruikt door meer dan honderd luchtvaartmaatschappijen met meer dan 240 bestemmingen wereldwijd.

In 2017 behield Dubai International voor het vierde achtereenvolgende jaar haar nummer één positie als grootste internationale luchthaven ter wereld. Dat jaar reisden bijna 88,2 miljoen passagiers via de luchthaven. Het aantal passagiers voor 2018 wordt momenteel op 90,3 miljoen geschat.

Sinds 1991 heeft Dubai Airports meer dan vijftig prijzen in de wacht gesleept, waaronder Aircargo News UK’s Best Airport in the middle East. Daarnaast heeft Dubai Airports vijftien keer achtereenvolgend de prijs voor Asian Freight and Supply Chain Awards (Afsca) Best Airport (ME) gewonnen.

Over Box

Box (NYSE:BOX) is het bedrijf voor cloud content management dat de werkwijze van bedrijven verandert door mensen, informatie en applicaties veilig met elkaar te verbinden. Box is in 2005 opgericht en ondersteunt wereldwijd meer dan 82.000 bedrijven, waaronder AstraZeneca, General Electric, P&G en The GAP. Box heeft haar hoofdkantoor in Redwood City, Californië, en vestigingen in de Verenigde Staten, Europa en Azië. Ga voor meer informatie over Box naar www.box.com.

Voor meer informatie

Progress Communications

Corinna Peekel / Tessa Bron

T. 020 363 11 52

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country