Robert van Gasteren aangesteld als Board Advisor HAL24K

Amsterdam, 21 maart 2018 Datascience-specialist HAL24K heeft per 1 maart 2018 Robert van Gasteren (59) als Board Advisor aangesteld. HAL24K heeft Van Gasteren gevraagd adviseur te worden vanwege zijn ruime ervaring in human resources bij onder meer Oracle en Capgemini, iets wat essentieel is voor een snelgroeiend bedrijf als HAL24K. Daarnaast zal hij zijn ervaring als bestuurder en zijn brede commerciële netwerk inzetten.

Van Gasteren behaalde zijn masterdiploma Nederlands Recht met een specialisatie in privaatrecht, product liability en American law aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Op professioneel gebied was hij onder meer Principal Consultant en Senior Consultant HR bij rechtsvoorgangers van respectievelijk Korn Ferry Hay Group en KPMG, Senior HR Director Northern Europe & EMEA bij Oracle, en CSC en VP HRM van Capgemini Europe. Op dit moment is hij CEO van Staffing Management Services, een toonaangevende HR-dienstverlener, en is hij als Advisor betrokken bij Annlyz, een onderneming die start-ups en scale-ups begeleidt. Ook beschikt Van Gasteren over ruime bestuurlijke ervaring dankzij zijn functioneren als onder andere vicevoorzitter van het bestuur van Platform Outsourcing Nederland en bestuurslid van de Vereniging Achmea, de meerderheidsaandeelhouder van Achmea Groep.   

Van Gasteren: “Je kunt er eigenlijk niet meer omheen: dit is het tijdperk van digitale transformatie en data. En HAL24K is op dit gebied een van de meest veelbelovende start-ups die steeds complexer problemen voor bedrijven en overheden aanpakt. Ik ben dan ook met veel enthousiasme aan mijn adviseurschap begonnen en kijk ernaar uit om binnen deze mooie organisatie waarde toe te voegen.” “We hebben Robert met open armen ontvangen vanwege zijn bestuurlijke kennis en ervaring, en uiteraard vanwege zijn enorme HR-expertise”, zegt Jerome H. Mol, oprichter en CEO van HAL24K. “Wij hebben ambitieuze groeiplannen en Roberts in het verleden opgedane kennis bij organisaties als Oracle en Capgemini biedt ons veel toegevoegde waarde.”

###

Over HAL24K

HAL24K is een datascience-start-up met kantoren in Amsterdam, Silicon Valley en Londen. Het is het eerste bedrijf dat operationele en voorspellende informatie levert aan smart cities en smart enterprises. HAL24K combineert geavanceerde datascience-technieken – zoals machine-learning en deep-learning – met modellering, analyse en visualisatie via het HAL24K Dimension-platform om in complexe en multidimensionale omgevingen realtime beslissingen te nemen. Dit maakt het mogelijk om lastige problemen op te lossen, processen te optimaliseren en kosten te besparen.

Meer informatie over HAL24K is te vinden op www.hal24k.com.

 

Voor meer informatie:

Progress Communications

Inger Hund

Tel.: +31 (0)20 363 11 52

 

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country