Moneyou Go-app beschikbaar in Google Play Store

Moneyou Go-app biedt uniek spaar- en betaalproduct in één

 Amsterdam, 9 maart 2018 – Moneyou Go, de app die toegang geeft tot het gecombineerde betaal- en spaarproduct van Moneyou, is vanaf vandaag gratis verkrijgbaar in de Google Play Store. Android-gebruikers hebben hiermee via de nieuwe app toegang tot het unieke betaal- en spaarproduct in één met het gemak van een betaalrekening en de voordelen van de Moneyou-spaarrekening.

Moneyou Go is bedoeld voor de mobiele generatie en is daarom alleen als mobiele app beschikbaar. Dit betekent dat zowel klant worden als bankieren eenvoudig wordt geregeld via de app. Klanten kunnen bijvoorbeeld hun betaalpas activeren en blokkeren via hun smartphone. De nieuwe spaar- en betaalrekening is dankzij de optionele betaalpas geschikt voor dagelijks gebruik.  

Het nieuwe product wordt aangeboden in twee varianten: Go Plus voor dagelijks gebruik en Go Basic zonder betaalpas. Hierdoor is Moneyou Go uitermate geschikt voor moderne en flexibele spaarders die direct betalingen willen doen. Tegelijkertijd wordt rente verstrekt op het saldo tot maximaal één miljoen euro. Nieuwe klanten die zich nu aanmelden, ontvangen het uitgebreide pakket gratis tot 1 januari 2019.

Cocreatie

Iedereen wordt uitgenodigd om mee te denken over de nieuwe Moneyou Go-app. Zo kunnen Android-gebruikers de app testen en van feedback voorzien via het cocreatieplatform Moneyou Create. Op basis van deze feedback zorgen ontwikkelaars ervoor dat er doorlopend nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd.

Bas Boelhouwers, CCO van Moneyou: “Als online financiële dienstverlener vinden we het belangrijk om onze diensten snel te introduceren, te testen en te optimaliseren. Daarom gaan we het gesprek aan en nodigen we iedereen uit om mee te denken over onze nu nog meest minimale bank-app. Op dit moment werken wij hard aan nieuwe features in de app, zoals overzichtelijke potjes voor bijvoorbeeld de dagelijkse boodschappen en uitgaven, of om geld opzij te zetten voor specifieke doelen. Op korte termijn volgen iDeal-betalingen, fingerprint authentication, een slim adresboek en pushnotificaties. Op deze manier kunnen we klanten voorzien van producten waarmee zij hun bankzaken optimaal kunnen regelen en financieel onafhankelijk worden én blijven.”

Download de app via de Google Play Store.

###

Over Moneyou

Moneyou is een innovatieve online financiële dienstverlener die het klanten mogelijk maakt om zelf overal en altijd hun financiële zaken te regelen. Klanten kunnen bij Moneyou terecht voor producten en diensten met betrekking tot sparen, hypotheken, beleggen en lenen, en sinds vandaag ook betalen. Moneyou B.V. is een 100%-dochteronderneming van ABN AMRO Bank N.V. Moneyou is in 2001 opgericht in Nederland en is sindsdien ook actief in Duitsland, Oostenrijk en België. Voor meer informatie, zie www.moneyou.nl.

Neem voor meer informatie contact op met:

Progress Communications

Allard Rustenhoven

T: 06 30 71 50 86

 

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country