Kaseya Unified Backup biedt Managed Service Providers back-ups en bedrijfscontinuïteit van grootzakelijke kwaliteit

MSP’s kunnen klanten nieuwe diensten aanbieden met een integrale oplossing voor bedrijfscontinuïteit en disaster recovery

Amsterdam, 6 maart 2018Kaseya®, de toonaangevende leverancier van complete IT-beheeroplossingen voor Managed Service Providers (MSP’s) en middelgrote bedrijven, introduceert Kaseya Unified Backup (KUB). Deze oplossing wordt ondersteund door technologie van Unitrends MSP en verenigt back-upfunctionaliteit, ransomwaredetectie en cloudgebaseerde bedrijfscontinuïteit en disaster recovery (BCDR) binnen één appliance. De combinatie van KUB en Kaseya Cloud Backup biedt klanten een integrale oplossing met de keuze om back-ups te maken met de appliance of in de cloud. KUB is het gevolg van 25 jaar ervaring van Unitrends met de ontwikkeling van BCDR-oplossingen voor grote ondernemingen. KUB biedt toegang tot toonaangevende diensten via één gebruiksvriendelijke beheerconsole, zodat MSP’s kunnen profiteren van hoge marges en minimaal onderhoud.

KUB biedt MSP’s de mogelijkheid om af te stappen van het gebruik van meerdere applicaties voor het beheer van back-ups voor klanten. Ze kunnen hun omgeving vereenvoudigen met een back-upappliance die geïntegreerd is met de cloud en vanuit één scherm kan worden beheerd. Een overzichtelijk dashboard biedt toegang tot functionaliteit voor het oplossen van specifieke problemen. Het dashboard van KUB is volledig geïntegreerd met VSA, het remote monitoring & management-platform (RMM) van Kaseya, en biedt snelle en eenvoudige toegang tot waarschuwingen, rapporten en functies voor het beheer van policy’s. Het dashboard van KUB is daarnaast speciaal ingericht voor het uitvoeren van volledig geautomatiseerde tests van de herstelprocedures. Dit is een cruciaal aspect van een betrouwbare disaster recovery-oplossing, dat vaak over het hoofd wordt gezien.

Kaseya Unified Backup biedt MSP’s onder meer het volgende.

  • Snel herstel van storingen: gebruikers kunnen een beroep doen op de kracht van een appliance voor snel lokaal herstel. Fail-over op locatie reduceert de ongeplande downtime en zorgt voor vrijwel naadloos herstel na een storing. Klanten van MSP’s kunnen op deze manier in minder dan een uur tijd hun bedrijfsactiviteiten hervatten.
  • Intelligente waarschuwingen: minder tijd besteden aan het oplossen van problemen betekent minder investeringen en een lagere total cost of ownership. De integratie van KUB met VSA en BackupIQ (de door kunstmatige intelligentie ondersteunde takenlijst en back-upadviseur van Unitrends) zorgt ervoor dat de belangrijkste problemen in kaart worden gebracht, zodat MSP’s erop kunnen vertrouwen dat hun technici zich altijd bezighouden met de juiste problemen.
  • Een vereenvoudigde back-upomgeving en centraal beheer: het gebruik van één appliance, één cloud en één dashboard die rechtstreeks met VSA zijn geïntegreerd, draagt bij aan een uiterst eenvoudige implementatie. MSP’s krijgen overzicht op hun volledige back-upomgeving, zodat ze alles centraal kunnen beheren en bewaken. Daarmee besparen ze zowel tijd als personeelskosten.
  • Effectieve rapportage aan klanten: KUB verzendt automatisch rapporten naar klanten om hen de gemoedsrust te bieden, dat hun bedrijfsvoering niet te lijden krijgt onder onderbrekingen.
  • Nieuwe omzetstromen: MSP’s kunnen hun activiteiten uitbreiden en profiteren van optimale winstmarges door klanten flexibele BCDR-diensten aan te bieden, die op elk budget aansluiten.

“Kaseya Unified Backup is een natuurlijke evolutie van het Kaseya IT Complete-platform”, zegt Fred Voccola, CEO van Kaseya. “Als aanbieder van het enige geïntegreerde groeiplatform voor de MSP-sector hebben we de verantwoordelijkheid om voortdurend nieuwe en effectieve oplossingen te ontwikkelen, die onze klanten in staat stellen om hun dienstenaanbod uit te breiden. KUB geeft blijk van onze toewijding aan open platforms. Deze oplossing vormt de laatste aanvulling op ons productaanbod, dat MSP’s toegang biedt tot de beste technologieën in hun soort. Het stelt MSP’s in staat om snel en eenvoudig nieuwe diensten te introduceren, die direct een positieve uitwerking hebben op hun bedrijfsresultaat. We zien het als een voorrecht om MSP’s te helpen om succes te boeken en hebben het geluk om in Unitrends MSP een uitstekende partner te hebben gevonden om deze nieuwe oplossing aan te bieden.”

“Unitrends MSP is opgericht om MSP’s een superieure BCDR-oplossing van grootzakelijke kwaliteit te bieden, waarmee ze tegemoet kunnen komen aan de complexe behoeften van kleine en middelgrote bedrijven”, zegt Mike Sanders, CEO van Unitrends MSP. “Dankzij de integratie van onze technologie met die van Kaseya kunnen MSP’s nu beschikken over een nog krachtiger combinatie voor centraal beheer van al hun IT-systemen, waaronder de back-up- en hersteloplossingen. Kaseya Unified Backup biedt eenvoudige en naadloze BCDR en is daarmee een logische keuze voor MSP’s die hun bedrijfsactiviteiten willen uitbreiden.”

Meer informatie over Kaseya Unified Backup is te vinden op de website van Kaseya.

###

Over Kaseya

Kaseya is dé leverancier van complete IT-beheeroplossingen voor Managed Service Providers en het mkb. Kaseya stelt organisaties in staat IT efficiënt te beheren en te beveiligen om zo succes te realiseren met IT-diensten. De oplossingen van Kaseya zijn beschikbaar als toonaangevende cloudoplossing en als on-premise-software. Hiermee hebben bedrijven vanuit één centraal punt controle over al hun IT, beheren ze makkelijk remote- en gedistribueerde omgevingen en automatiseren ze verschillende IT-beheertaken. De oplossingen van Kaseya beheren momenteel meer dan tien miljoen endpoints over de gehele wereld en worden ingezet door klanten in uiteenlopende sectoren, waaronder retail, productie, gezondheidszorg, onderwijs, overheid, media, technologie en financiën. Kaseya heeft zijn hoofdkantoor in Dublin (Ierland), is niet-beursgenoteerd en is actief in meer dan twintig landen. Meer informatie is te vinden op www.kaseya.com.   

Voor meer informatie:  

Progress Communications 

Inger Hund / Tessa Bron 

Tel.: 020 - 363 11 52 

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country