Information Builders introduceert iWay 8

Robuust en schaalbaar iWay 8 versnelt de implementatie van microservices en integratie van verschillende soorten data

Amstelveen, 1 maart 2018 – Information Builders, marktleider in business intelligence (BI), analytics en datamanagementoplossingen, introduceert een 90-dagen proefversie van iWay 8 Service Manager (iSM). iWay Service Manager is een oplossingensuite die geschikt is voor realtime data- en applicatie-integratie, maar ook voor het bouwen van microservices en API’s voor bestaande systemen. De proefversie, met volledige functionaliteit en ondersteuning van Information Builders, helpt organisaties te ontdekken hoe iWay 8 strategische initiatieven ondersteunt.

Zo draagt het platform bij aan initiatieven voor een data- en eventgedreven organisatie. Onderdeel hiervan is het bewijzen van de operationele waarde van het Internet of Things (IoT) of permissioned blockchain en hyperledger. De oplossing geeft onder meer snel toegang tot actuele en nauwkeurige data – in welke vorm en op welke locatie deze ook is opgeslagen – inclusief streaming- en IoT-data en permissioned-blockchainapplicaties.

iWay 8 Service manager is ontworpen om data, applicaties, API’s en ander services van een organisatie snel en (kosten)effectief te ontsluiten, zonder dat hier coderen aan te pas komt. Daarnaast ondersteunt iWay 8 de standaard integratiepatronen, en zijn componenten eenvoudig te hergebruiken.

Bezoek de website voor meer informatie over analytics en datamanagementoplossingen of download hier de proefversie van iWay 8 Service Manager.

###

Over Information Builders

Information Builders levert de meest schaalbare softwareoplossingen voor datamanagement en -analytics uit de branche. Wij helpen organisaties hun data te operationaliseren en er waarde uit te halen via inzichten die aanzetten tot actie. Ons geïntegreerde platform voor business intelligence (BI), analytics, data-integratie en -integriteit levert, in combinatie met onze bewezen expertise, sneller waarde op – met minder risico’s. Wij zij ervan overtuigd dat data en analytics de drijfveren zijn van digitale transformatie, en het is ons doel om onze klanten te helpen te profiteren van nieuwe mogelijkheden in de verbonden wereld. Het hoofdkantoor van Information Builders staat in New York. Daarnaast heeft het bedrijf verschillende filialen over de hele wereld en is het één van de grootste onafhankelijke, private ondernemingen in de branche.

Bezoek ons op informationbuilders.nl, volg ons op Twitter, like ons op Facebook en bekijk onze LinkedIn-pagina.

Voor meer informatie:

Progress Communications

Lianne van Dijk / Tessa Bron

Tel.: 020 363 11 52

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country