Kaseya slaat handen ineen met Xero, leverancier van accountingcloudsoftware

Accountmanagement gestroomlijnd dankzij volledige synchronisatie van financiële en operationele data tussen Kaseya® BMS™ en Xero

Amsterdam, 1 februari 2018 - Kaseya®, de toonaangevende leverancier van complete IT-beheeroplossingen voor Managed Service Providers (MSP’s) en middelgrote bedrijven, kondigt een strategische samenwerking aan met Xero, een internationale speler in accountingcloudsoftware voor kleine bedrijven. De samenwerking biedt directe integratie tussen Kaseya® BMS™ – de Kaseya Business Management Solution – en Xero. Zo worden klanten voorzien van gesynchroniseerde financiële en operationele data tussen beide bedrijfsapplicaties, profiteren zij van verbeterde efficiëntie en bieden zij eindgebruikers nog meer service. 

BMS ondersteunt alle operationele behoeften van MSP’s op het gebied van backend. Het is een belangrijke component van het Kaseya IT Complete Unified MSP Growth Platform. Kaseya’s missie is het aanbieden van de meest functionele PSA-oplossing (Professional Services Automation) in de markt. Het bedrijf maakt onder andere eenvoudige migratie mogelijk naar andere oplossingen binnen de branche, en biedt oplossingen tegen een derde van de prijs van de concurrentie. Kaseya zorgt ervoor dat BMS naadloos kan worden geïntegreerd met voor IT-serviceproviders belangrijke tools. In tegenstelling tot andere PSA-oplossingen die worden gefaciliteerd door derde partijen, leidt de directe integratie van BMS en Xero tot betere ondersteuning en een betere gebruikerservaring voor internationale klanten.

“Kaseya blijft innoveren en daarmee lossen we de problemen op, die inherent zijn aan de eerste-generatie PSA-oplossingen. Als de volgende-generatie PSA-oplossing in de markt stelt BMS onze klanten in staat om meer winst te realiseren en operationeel efficiënter te werk te gaan dankzij eenvoudig toegankelijke gegevensverzameling en -analyse”, zegt Jim Lippie, algemeen manager Cloud Computing bij Kaseya. “Onze nieuwe samenwerking met Xero biedt een extra laag van financiële intelligentie die eenvoudig binnen BMS te gebruiken is. Deze krachtige integratie bespaart onze MSP’s talloze uren aan administratie en backoffice.”

Met de integratie van BMS en Xero beschikken MSP’s nu over één enkele bron voor het bekijken en beheren van al hun financiële klantinformatie, inclusief factuurgeschiedenis, betalingsstatus, kredietstatus, aangekochte producten en diensten, en meer. De tweerichtingsdatastroom stelt het accountingteam tevens in staat om alle operationele informatie, zoals tickets, diensten, producten en tijdregistratie, naadloos te synchroniseren in Xero. Deze integratie biedt serviceproviders een uniek, compleet overzicht van de lifecycle van de klant – van begin tot eind.

Kijk voor meer informatie over de integratie tussen BMS en Xero op https://www.kaseya.com/products/bms.

Over Kaseya  

Kaseya is dé leverancier van complete IT-beheeroplossingen voor Managed Service Providers en het mkb. Kaseya stelt organisaties in staat IT efficiënt te beheren en te beveiligen om zo succes te realiseren met IT-diensten. De oplossingen van Kaseya zijn beschikbaar als toonaangevende cloudoplossing en als on-premise-software. Hiermee hebben bedrijven vanuit één centraal punt controle over al hun IT, beheren ze makkelijk remote- en gedistribueerde omgevingen en automatiseren ze verschillende IT-beheertaken. De oplossingen van Kaseya beheren momenteel meer dan tien miljoen endpoints over de gehele wereld en worden ingezet door klanten in uiteenlopende sectoren, waaronder retail, productie, gezondheidszorg, onderwijs, overheid, media, technologie en financiën. Kaseya heeft zijn hoofdkantoor in Dublin (Ierland), is niet-beursgenoteerd en is actief in meer dan twintig landen. Meer informatie is te vinden op www.kaseya.com

Voor meer informatie:  

Progress Communications 

Inger Hund / Tessa Bron 

Tel.: 020 - 363 11 52 

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country