Alle ASSA ABLOY Entrance Systems-producten voortaan onder één merknaam verkrijgbaar

12 december 2017

ASSA ABLOY Entrance Systems schaart alle producten voortaan onder één merknaam: ASSA ABLOY. Zo benadrukt het bedrijf zijn volledige aanbod en versterkt het haar positie als leider in innovatie. Ook laat ASSA ABLOY Entrance Systems op deze manier haar uitgebreide portfolio aan producten en diensten zien en hun vermogen om complete faciliteiten uit te rusten met moderne en duurzame automatische toegangsoplossingen.

Dit betekent dat de productmerken Besam, Crawford, Albany en Megadoor vanaf 1 december 2017 opgaan in het merk ASSA ABLOY. Het betekent ook dat de collectieve ervaring van elk van deze voormalige bedrijven nu gevestigd is onder één merk. Valt de keuze op ASSA ABLOY, dan is men ervan verzekerd dat elk product en advies vanuit een vast netwerk aan mensen afkomstig is. Het productaanbod blijft hetzelfde en de verandering is slechts van toepassing op de merknaam van de producten.

“De markt verandert. Onze klanten hebben geen tijd meer om een lange lijst aan leveranciers te beheren, hoe goed ze ook zijn. Zij willen liever werken met één partner. Onder één merknaam kunnen wij klanten en relaties nog beter van dienst zijn. Bovendien halen ze zo meer voordeel uit onze producten en diensten”, zegt Juan Vargues, Executive Vice President ASSA ABLOY en President & CEO van ASSA ABLOY Entrance Systems.

Voor meer informatie over producten:

René Rustenhoven, Country Manager, ASSA ABLOY Entrance Systems Nederland Rene.rustenhoven@assaabloy.com, telefoon: +31 (0)88 059 54 00

Louise van den Brink, Marketing & Communicatie Manager, ASSA ABLOY Entrance Systems Nederland louise.vandenbrink@assaabloy.com, telefoon: +31 (0)88 059 55 77

Juan Vargues, Executive Vice-President ASSA ABLOY and President ASSA ABLOY Entrance Systems juan.vargues@assaabloy.com, telefoon: +46 (0)10 4747 000

Maria Bergving, Vice-President Marketing & Communications ASSA ABLOY Entrance Systems maria.bergving@assaabloy.com, telefoon: +46 (0)10 4747 405, +46 (0)706 02 61 81

Complete toegangsoplossingen van ASSA ABLOY Entrance Systems

ASSA ABLOY Entrance Systems is innovatief partner op het gebied van duurzame automatische toegangssystemen die de stroom van mensen en goederen ondersteunen. Het jarenlange succes van de merken Besam, Crawford, Albany en Megadoor bouwen we verder uit onder de merknaam ASSA ABLOY. We bieden producten en diensten aan met als doel te voorzien in veilige, beveiligde, comfortabele en duurzame oplossingen. ASSA ABLOY Entrance Systems is een divisie van ASSA ABLOY. Meer info vindt u op: www.assaabloyentrance.nl.

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country