Black Eye: dé universele gadgets voor iedere smartphonefotograaf

Hoogwaardige clip-on lenzen voor elke smartphone-, tablet- en laptopcamera

Het is tegenwoordig heel normaal: je smartphone als beste vriend. Samen maken jullie de mooiste avonturen mee. Van legendarische festivals tot stedentripjes en verre reizen. Ervaringen die het waard zijn om te worden vastgelegd, of je dat nu doet voor Instagram, Snapchat of gewoon om je moeder op de hoogte te houden. Maar hoe mooi zou het zijn om je foto’s en video’s naar een hoger niveau te tillen?

Met de lenzen en producten van Black Eye creëer je in no-time de meest creatieve en professionele content. Black Eye brengt dé universele lensoplossing voor jouw smart device – voor je smartphone, tablet en laptop. Zo kun je simpelweg je smartphone gebruiken om professionele foto’s en video’s te maken van je mooiste reizen. Kortom, hét perfecte cadeau voor de feestdagen: maak kennis met de Pro Kit, Cinema Wide en Tripod.

Fotograferen als een pro met de Pro Kit

285099 blackeye1 40b3e6 original 1531475599

De perfecte lens voor elke opname vind je in de Black Eye Pro Kit: de beste keuze voor iedere veeleisende mobiele fotograaf. Met de Tele 3X-lens met 39°-hoek geef je je foto’s een betere scherptediepte. De full-frame fish eye-lens heeft een hoek van 180° en is perfect voor zowel selfies als groepsfoto’s. En met de HD-macrolens fotografeer je elk object tot in detail, met een 15x-zoom. Kortom, alles wat je nodig hebt om volgers en vrienden op de hoogte te houden. In de stijlvolle, degelijke reiscase berg je je lenzen bovendien veilig op.

285098 black%20eye%202 14ec53 original 1531475595

HD-macro-lens

 

Cinema Wide: álles in beeld

285100 blackeye%203 277063 original 1531475604

Van een prachtige kloof of uitzicht over zee leg je natuurlijk het liefst het volledige beeld vast. Met de 120°-groothoeklens leg je alles vast zonder vervorming in de hoeken van je foto. De ingebouwde aluminium lenskap minimaliseert bovendien het risico op ongewenst zonlicht en beschermt je lens terwijl je onderweg bent. Dankzij het Black Eye Universal Clipper-systeem clip je de Cinema Wide-lens vast op zowel de voor- als achterkant van je telefooncamera.

265176 cinema%20wide%20example 69076d large 1511266261

Cinema Wide

 

En… actie! De Filming Handle Tripod

285101 black%20eye%204 7cbabc original 1531475607

Of je nu een professionele vlogger bent of graag af en toe filmpjes maakt, de Filming Handle Tripod helpt je bij het creëren van toffe content. De duurzame, lichtgewicht Filming Handle Tripod is te gebruiken als handvat om te filmen, als selfiestick of als tripod. Bevestig je mobiele telefoon, SLR-camera of action cam en film vanuit verschillende hoogtes en hoeken – perfect voor wat actie on the road. Met de bluetooth-schakelaar maak je ook eenvoudig foto’s op afstand.

285102 blackeye%205 22427a original 1531475612

Filming Handle Tripod

 

In Nederland zijn de gadgets van Black Eye onder andere verkrijgbaar bij www.kamera-express.nl, www.cameranu.nl, www.mediamarkt.nl en www.bol.com. Meer informatie over de Black Eye Pro Kit, Cinema Wide of Tripod, of een exemplaar ontvangen voor een review of fotografieactiviteiten? Neem contact op via onderstaande gegevens.

 

###

Over Black Eye

Black Eye werd opgericht in 2013 in Helsinki, Finland, en ontwerpt en produceert lenzen en producten voor mobiele devices. Zo stimuleert en ondersteunt het bedrijf contentcreativiteit. Black Eye is opgericht door de professionele snowboarders Eero Ettala en Fredu Sirviö, en de professionele fotograaf Arto Ekman, en heeft een sterke achtergrond in actiesporten. De eerste Black Eye-lens, ‘The Original’ genaamd, werd geïntroduceerd in 2013. Sindsdien streeft Black Eye ernaar om de beste smartphoneproducten in de markt te ontwikkelen. Vandaag de dag worden producten nog steeds ontworpen volgens dezelfde principes als bij het allereerste product: simpel, optimale kwaliteit, universeel, toegankelijk en geschikt voor iedereen. Bezoek voor meer informatie www.blackeyelens.com.

Meer informatie

Progress Communications

Kinyi Tsui

T: +31 (0)20 363 1152

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country