Stijlvol én praktisch: de rode najaarscollectie van KNOMO

Het perfecte cadeau voor de feestdagen – voor jezelf of een ander

Rood is en blijft de kleur van onze favoriete periode van het jaar: december. Van de verpakking van pure chocoladeletters tot en met de outfit van de Kerstman: de kleur rood heeft iets feestelijks. Een rood accessoire geeft bovendien een chique en kleurrijke twist aan een zakelijke outfit. Perfect voor de donkere decembermaand. De laptoptassen, rugtassen, smartphonecases en sleeves van KNOMO zijn dan ook verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder rood.

285070 knomo4 10d283 original 1531474516

Stijlvol, kwalitatief en functioneel: dat is de nieuwe najaarscollectie van KNOMO. Speciaal gemaakt om te zorgen dat jouw drukke leven net wat meer georganiseerd is. Of je nu werkt vanuit kantoor, een internetcafé, een hotelkamer of gewoon vanuit huis: KNOMO zorgt ervoor dat je je belangrijkste gadgets altijd op een stijlvolle manier bij de hand hebt. De handig ingedeelde binnenzijde van de KNOMO-tassen zorgt ervoor dat je de inhoud overzichtelijk en opgeruimd houdt. Zo hoef je nooit meer onderin je tas te graaien als je iets kwijt bent. Al je benodigdheden neem je op een sportieve en toch chique manier mee naar kantoor in de rode Mini Beauchamp-rugtas. Je devices, snoeren, notitieboekjes en visitekaartjes bewaar je overzichtelijk in de rode Hanover-briefcase. Kies je liever voor een subtiele rode touch? Dan is de rode snap-on case perfect voor je iPhone. De nieuwe laptoptassen, rugtassen, smartphonecases en sleeves zijn voor het ultieme feestdagengevoel ook verkrijgbaar in verschillende andere kleuren.

285071 knomo3 55524a original 1531474546

Binnenzijde Hanover en Mini Beauchamp.

KNOMO biedt diverse productlijnen voor zowel mannen als vrouwen. Bekijk de volledige najaarscollectie hier. Alle afbeeldingen zijn te downloaden via de KNOMO-gallery. In Nederland is de KNOMO-productlijn onder andere verkrijgbaar bij www.amac.nl en www.lataza.nl.

285073 knomo1 22dbf3 large 1531474596
285072 knomo2 7a95c5 large 1531474591

Over KNOMO

Accessoires creëren met een handige binnenkant en een prachtige buitenkant: dat was de missie waarmee KNOMO – een samentrekking van knowledge en mobility – in 2004 in Londen werd opgericht. Alles om het leven van de moderne fashionista of digital nomad zo georganiseerd én stijlvol mogelijk te maken. Inmiddels werkt KNOMO’s eigen team van inspirerende digitale ‘knomads’ en avonturiers vanuit vijftien verschillende locaties in zeven landen elke dag aan stijlvolle, kwalitatieve en functionele tassen, rugzakken, laptoptassen, smartphonecases en sleeves. Bezoek voor meer informatie www.knomobags.com/eu/.

 

Neem voor meer informatie contact op met:

Progress Communications

Kinyi Tsui

T: +31 (0)20 363 1152

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country