Naadloze WiFi-dekking overal in huis? De FRITZ!Powerline 1260E is de basis voor een optimaal mesh-netwerk

Amsterdam, 14 november 2017 – AVM introduceert het ideale apparaat voor het opzetten van een mesh-netwerk in huis: de FRITZ!Powerline 1260E. Met een mesh-netwerk heb je overal in huis een volledige en stabiele WiFi-dekking. De FRITZ!Powerline 1260E-adapter breidt je WiFi-netwerk uit door hem in het stopcontact te steken – boren of kabels trekken is dus niet nodig. De FRITZ!Powerline 1260E verstuurt het signaal via de gigabit LAN-kabel of draadloos naar alle verbonden apparaten in het thuisnetwerk. Hierbij worden hoge internetsnelheden gehaald van maximaal 866 Mbit per seconde op de 5 GHz-frequentieband en 400 Mbit per seconde op 2.4 GHz-frequentieband.

285126 avm3 db6baf original 1531481037

Het installeren van de FRITZ!Powerline 1260E is eenvoudig en veilig. Het enige wat je hoeft te doen, is het apparaat in het stopcontact steken om hem daarna te verbinden met een router, zoals een FRITZ!Box en apparaten als pc, tv en gameconsole Daarna is het netwerk optimaal beveiligd en klaar voor gebruik. Uitbreiden van het netwerk gaat net zo simpel: smartphones en tablets maken overal in huis eenvoudig verbinding met het internet. Koppel de FRITZ!Powerline 1260E aan een FRITZ!-thuisnetwerk en je beschikt dankzij de aankomende versie van het FRITZ!OS-besturingssysteem over alle gemakken van het mesh-netwerk. Binnen dit FRITZ!-netwerk wordt data snel en efficiënt verstuurd en alle FRITZ!Powerline-producten zijn met elkaar te combineren. Doordat de FRITZ!Powerline 1260E voldoet aan alle gangbare netwerkstandaarden, werkt hij ook met apparaten van alle andere merken.

Dankzij MIMO-technologie is data te versturen op snelheden tot 1.200 Mbit per seconde. Hierdoor is de gegevenssnelheid van 500 Mbit/s- en 600 Mbit/s-apparaten te verdubbelen. En zorgt de technologie voor een stabielere dataoverdracht.

Altijd veilig

Dankzij de 128-bit AES-encryptie is de verbinding van de FRITZ!Powerline 1260E vanaf het eerste gebruik optimaal beveiligd. Met alle FRITZ!Powerline-producten kun je het thuisnetwerk monitoren. Het stroomnetwerk is te beheren via de FRITZ!Box-gebruikersinterface of een speciaal softwarepakket voor Windows en MacOS. De FRITZ!Powerline 1260E heeft een eigen interface voor de configuratie, de werking en het onderhoud (https://nl.avm.de/producten/fritzpowerline/), die te beveiligen is met een wachtwoord

De FRITZ!Powerline 1260E is verkrijgbaar als set – bestaande uit de FRITZ!Powerline 1260E en FRITZ!Powerline 1220E – voor een consumentenadviesprijs van 169 euro.

De belangrijkste specificaties van de FRITZ!Powerline 1260E

  1. Gigabit-verbinding met een snelle dual-band Wireless
  2. AC+NNetwerkverbinding via het stroomnetwerk met snelheden tot 1.200 Mbit/s
  3. Een gigabit LAN-poort
  4. 2x2 dual-band Wireless AC+N (5 GHz: 866 Mbit/s + 2.4 GHz 400 Mbit/s)
  5. Automatische 128-bit AES-encryptie om data te beveiligen
  6. Maximale draadloze LAN-beveiliging met WPA2, eenvoudige configuratie dankzij WPS
  7. Compacte adapter integreert netwerkapparaten snel en eenvoudig in het thuisnetwerk via de stroombekabeling
  8. Voldoet aan de HomePlug AV2-standaard, geschikt voor IEEE P1901 en alle gangbare Powerline-apparaten
  9. Gratis updates met daarin nieuwe functies zijn automatisch te installeren
  10. Verkrijgbaar als set: bestaande uit FRITZ!Powerline 1260E en FRITZ!Powerline 1220E

Over AVM

AVM biedt veelzijdige producten voor de snelle breedbandaansluiting en het intelligente thuisnetwerk. Met de FRITZ!-familie is AVM in Duitsland en Europa een toonaangevende fabrikant van breedbandeindgebruikerapparaten voor DSL, kabel en LTE, en van Smart Home-producten voor WLAN, DECT en Powerline. De FRITZ!Box is in Duitsland het bekendste merk voor WLAN-routers. De communicatiespecialist genereerde in 2016 met 660 medewerkers een omzet van 440 miljoen euro. Het bedrijf werd in 1986 opgezet in Berlijn en zet sinds het allereerste begin in op eigen ontwikkelingen voor veilige en innovatieve producten voor breedbandaansluitingen. FRITZ! staat voor snel internet, thuisnetwerken en comfortabele telefonie. FRITZ!-producten werden al honderden keren als beste getest en de miljoenen tevreden klanten bevestigen het engagement voor hoogwaardige FRITZ!-producten en een eersteklas klantenservice. Bezoek onze website op nl.avm.de, like ons op Facebook of bekijk ons Twitter-kanaal en ons YouTube-kanaal

Highres beeldmateriaal kunt u hier downloaden.

Neem voor meer informatie contact op met:

Progress Communications

Allard Rustenhoven en Kinyi Tsui

T: +31 (0)20 363 1152

Over Progress Communications Nederland

Wij zijn een Benelux PR-bureau voor B2B- en B2C-bedrijven in de ICT en consumentenelektronica.

Onze PR-consultants blijven allemaal langer op kantoor voor de webcast van Windows 10 of een koerier die nog een mooie robotstofzuiger komt afleveren. We houden ervan om onze klanten te positioneren als thought leaders in hun segment en we zijn te vinden op beurzen als Infosecurity, Mobile World Congress (MWC), International Broadcasting Convention (IBC), Integrated Systems Europe (ISE), IFA enCeBIt. Als techliefhebbers genieten we van mooie wearables, slimme thermostaten en innovaties.

Bovenal worden we blij van een uitstekende score voor onze klant in de media. Wij geloven dat dit alleen te bereiken is door een goede samenwerking. Samen met onze klant vormen we een team. Samen achterhalen en bepalen we de doelgroepen. Om vervolgens de boodschappen te definiëren, deze boodschappen consistent te verwerken in de storytelling en de juiste media te selecteren. Van eigen platformen (owned media) en betaalde kanalen (paid media) tot en met free publicity (earned media) – of een combinatie daarvan.

Dit zijn klussen die wij al sinds 2002 dagelijks klaren. Hierdoor weten we elke communicatieboodschap op het juiste moment via het juiste kanaal bij de juiste mensen te krijgen. Dat doen we met enthousiaste PR-consultants vanuit onze kantoren in Amsterdam en Brussel.

berichten
×

Select country